Vartkes Posted May 2, 2006 Share Posted May 2, 2006 Тръгна ми RELOADED версията . Ще се изкъртя от цъкане А някой пробвал ли е при мултито как стоят нещата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted May 2, 2006 Share Posted May 2, 2006 Еми значи тогава остава опцията като пусниш на турнира World Cup 2006 преди мача да се разрови някаде из опцийте и може да открие нещо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted May 2, 2006 Share Posted May 2, 2006 Мач мисля, че се симулира като недадеш нито Home нито Away да играе посредата оставяш клавиатурата? Дано не се лъжа... Но мисля, че така става! Тоя номер не става вече Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted May 2, 2006 Share Posted May 2, 2006 доста тъпо че няма симулиране щото като се класирам 2-3 мача преди това и другите няма смисъл да ги играя... Link to comment Share on other sites More sharing options...
4efo_88 Posted May 2, 2006 Share Posted May 2, 2006 Като цяло съм малко разочарован от играта. 1. Твърде е лесна. Още първите мачове, които изиграх(на профешънъл) ги спечелих с 2-3 гола разлика. 2. Дразнещо, излишно усложнено меню. 3. Тъмен цвят на терена, който създава едно непричтно усещане, когато го видиш. Това са неща, които явно не са доизпипани. Иначе забелязвам някакъв напредък в геймплея. Пасовете и финтовете ми харесват. Ударите към вратата са по-реалистични. Вратарите вече не са като супермен. По-трудно улавят упасните удари, извършват нарушения и т.н. Общо взето разликите с ФИФА2006 са малки. Не че съм очаквал да не е така. Играта става само за мултиплеър, тъй като кмпютърът е много слаб Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted May 2, 2006 Share Posted May 2, 2006 Оха,БЪЛГАРИЯ СВЕТОВЕН ШАМПИОН АЛЕ АЛЕ! Вие с кой отбор станахте или въобще стигнахте ли до финал ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted May 2, 2006 Share Posted May 2, 2006 еми аз още 2 часа след като изтеглих играта направих България световен шампион... ся цъкам с мароко и почти съм се класирал Link to comment Share on other sites More sharing options...
bd1 Posted May 2, 2006 Share Posted May 2, 2006 еми аз още 2 часа след като изтеглих играта направих България световен шампион...ся цъкам с мароко и почти съм се класирал eee sq kaji na kva trudnost 6toto na perfect hi4 ne e lesno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted May 2, 2006 Share Posted May 2, 2006 Бе хора аз през цялото време от самото начало играя на World Class и се чудя защо не мога да се справя с отбори като Полша или Япония... На края се ядосах след малко повечко блускане и успях да взема и последния челиндж от европа Италия - Полша... Но чак след това видях, че напразно съм се бъхтел... Свалих на профешанъл и да ви кажа там доста спада нивото и май ще продължа да се мъча на World Class... Пък докъдето я докарам Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted May 3, 2006 Share Posted May 3, 2006 eee sq kaji na kva trudnost 6toto na perfect hi4 ne e lesno е не в началото почнах на семи про по 2 минути полувреме ся играя на про обаче по 4 минути Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted May 3, 2006 Share Posted May 3, 2006 6toto na perfect hi4 ne e lesno Само вратарите са направени злобно яки. От 5 мача на тази трудност имам само 1 гол... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted May 3, 2006 Share Posted May 3, 2006 ква е тая трудност perfect Link to comment Share on other sites More sharing options...
bd1 Posted May 3, 2006 Share Posted May 3, 2006 ква е тая трудност perfect otkliu4va se ot fan shop-a, ima q i na fifa 2006 oba4e tam se pe4eli kato mine6 vsi4ki chalangi ot 2 kontinenta ina4e PSYCHOSIS e prav nema mnogo po slojno ot world class Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted May 3, 2006 Share Posted May 3, 2006 еми аз фифи и песове играя само в мулти, за тва не съм отключвал такива работи. Даже не знаех че има такова Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted May 3, 2006 Share Posted May 3, 2006 еми аз фифи и песове играя само в мулти, за тва не съм отключвал такива работи. Даже не знаех че има такова me too Между другото вие тука сте много добри аз играя на Semi-pro и с по 3гола го вода максимум ... Макар че ако пусна по нагоре на труднос ще ме опрашат бая Link to comment Share on other sites More sharing options...
bd1 Posted May 3, 2006 Share Posted May 3, 2006 еми аз фифи и песове играя само в мулти, за тва не съм отключвал такива работи. Даже не знаех че има такова ina4e ako igrae6 multi nali kato se igrae na po golqma trudnost i tam vratarite sa po dobri ??? ili ne. ako e taka moje da q otkli4i6 i da igraete na neq. pone nqma da se nervi6 na vratarq 4e e tup Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted May 3, 2006 Share Posted May 3, 2006 ами да, играем на world class. Предпочитам да изтегла нещо, за да ми го отключи Link to comment Share on other sites More sharing options...
bd1 Posted May 5, 2006 Share Posted May 5, 2006 btw razbrahte li kak stava finta na ronaldinho? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted May 8, 2006 Author Share Posted May 8, 2006 играта е лудница...много ме зариби. Усещам как фифа 2007 ще бъде като истинска Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted May 8, 2006 Share Posted May 8, 2006 Играта си е издънка. Не може защитниците да са като събрани от улицата. Последния в защитата стои на центъра и винаги минават извеждащите. А когато не управляваш даден защитник, вместо да отиде към противника той прави точно обратното - дърпа се от него и го оставя да си прави квото иска. А вратаря е ултра смешен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bd1 Posted May 8, 2006 Share Posted May 8, 2006 ????? EDIT*** slojete go v papkata na fifa 2006 ne na WC ( tova e replay na bug v igrata ) C:\Documents and Settings\Administrator\My Documents\FIFA 06\E. Replay - KOFTIB Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted May 8, 2006 Author Share Posted May 8, 2006 а бе хора защо Франко Барези играе в Италия!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
denzo Posted May 8, 2006 Share Posted May 8, 2006 Аз днес си инсталнах Фифата и като пусна да играя някакъв мач всичко е в един цвят(бял)...Само сенките и знамената се различават :ph34r: Идеи? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bd1 Posted May 8, 2006 Share Posted May 8, 2006 Аз днес си инсталнах Фифата и като пусна да играя някакъв мач всичко е в един цвят(бял)...Само сенките и знамената се различават :ph34r: Идеи? video kartata moje da e. pri men na stariq komp mi pravi6e su6tiq problem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted May 8, 2006 Share Posted May 8, 2006 Аз днес си инсталнах Фифата и като пусна да играя някакъв мач всичко е в един цвят(бял)...Само сенките и знамената се различават :ph34r: Идеи? видео картата ти е ати. сложи си последните драйвъри от ati.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.