VeSo Posted April 30, 2006 Share Posted April 30, 2006 Ако я минеш не уцелваш вратата Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeR_MeISteR| Posted April 30, 2006 Share Posted April 30, 2006 moje li nqkoi da mi kaje cd-key Link to comment Share on other sites More sharing options...
haha Posted April 30, 2006 Share Posted April 30, 2006 YQHZ-QHKZ-Y2AQ-SY2Q-URLD QSAJ-DRKU-RURP-GRU8-URLD 3URR-DQT4-ZJTX-JZJ9-4RLD K3EN-BY9E-XSEE-8XSM-LRLD HHGQ-E6KX-AZ9P-UAZP-TRLD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted April 30, 2006 Share Posted April 30, 2006 При гол феновете при вас с какви дрехи са, щото у нас ги дава с някви безцветни и няма никви надписи. а на друго място ги дава с фланелки на 2-та отбора и с имената на играчи. И тук е много смешно, че като вкарат гол Бразилия се кефат феновете и на Англия и на Бразилия, които стоят заедно Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted April 30, 2006 Share Posted April 30, 2006 При гол феновете при вас с какви дрехи са, щото у нас ги дава с някви безцветни и няма никви надписи. а на друго място ги дава с фланелки на 2-та отбора и с имената на играчи. И тук е много смешно, че като вкарат гол Бразилия се кефат феновете и на Англия и на Бразилия, които стоят заедно те феновете се кефят постоянно. и на полувремето се кефят и викат сигурно... и тия хартийки и ленти дето ги фърлят е нещо невиждано в истински мач, ама нека да има и при мен феновете са бели и тъмни. Сигурно щото не са могли или ги е домързяло да направят проверка с какъв цвят да са и той секи път да се променя Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted April 30, 2006 Share Posted April 30, 2006 Те всички фенове са СКИНАРИ хахахахаха Тва не го ли забелязахте Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted April 30, 2006 Share Posted April 30, 2006 интересно, че у нас 6600 ГТ феновете, когато се радват при гол са с обикновени дрехи, на 9550 също, а на MX440 са облечени с екипите на отборите Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAZIO Posted April 30, 2006 Share Posted April 30, 2006 А някой има ли идея защо като си пусна мача и вече като ми излиза да чакам да почне самия мач и ме изхвърля? Съжалявам ако има друг подобен въпрос.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted April 30, 2006 Share Posted April 30, 2006 А някой има ли идея защо като си пусна мача и вече като ми излиза да чакам да почне самия мач и ме изхвърля?Съжалявам ако има друг подобен въпрос.. Нови драйвери ???!??!?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted May 1, 2006 Share Posted May 1, 2006 Ако си отключа някакви обувки ... на кой или кои играчи мога да ги слагам и как ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladi_peshev Posted May 1, 2006 Share Posted May 1, 2006 Ако кача версията на пичовете от RELOADED дали ще се оправи проблема с терена ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted May 1, 2006 Share Posted May 1, 2006 който играе с gamepad има ли вибрация, щото уж имаше на други фифи, а сега няма. От контролите е нагласена на оn Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAZIO Posted May 1, 2006 Share Posted May 1, 2006 Нови драйвери ???!??!?!? Еми да инсталирах си новите драйвери от официалния сайт на nVidia и пак не става.Преинсталирах я и пак същото.Някой ако може да помогне ще му бъда много благодарен защото ми се играе Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted May 1, 2006 Share Posted May 1, 2006 Инсталирал ли си DirectX9c ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAZIO Posted May 1, 2006 Share Posted May 1, 2006 Инсталирал ли си DirectX9c ? Еми да и това направих..ама не става.Същия проблем! Мерси все пак! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted May 1, 2006 Share Posted May 1, 2006 Еми да и това направих..ама не става.Същия проблем!Мерси все пак! Абе тъпо е, ама един приятел имаше същия проблем вместо мдс-то беше моунтнал мдф-то и пак го изкарваше, така че виж кое от двете си моунтнал Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAZIO Posted May 1, 2006 Share Posted May 1, 2006 Абе тъпо е, ама един приятел имаше същия проблем вместо мдс-то беше моунтнал мдф-то и пак го изкарваше, така че виж кое от двете си моунтнал Еми аз я дръпнах от японеца и нямам mds i mdf а само инсталация на играта и след това с No Cd Crack я пускам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted May 1, 2006 Share Posted May 1, 2006 Зарибявка е игрицата... Определено това с Global Challange много ме изкефи, пък и тези информацийки за дадена държава преди мача с някаква яка снимка.Много добре измислено.Вярно, че като цяло не правят кой знае каква промяна, но според мен и този момент ще дойде пък и това е игра, което няма да се играя цяла година, според мен лично няма смисъл да се вкарват, кой знае какви финанси в 2-3 месечна игра.Има и едно нещо, което адски ме дразни в играта и това е БЪГ, когато аз вкарам гол чат-пат феновете на противниковия отбор скачат да се радват за моя гол, м-м-м право ми бърка в задника... Но и това ще мине... Чакам 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted May 1, 2006 Share Posted May 1, 2006 Има и едно нещо, което адски ме дразни в играта и това е БЪГ, когато аз вкарам гол чат-пат феновете на противниковия отбор скачат да се радват за моя гол, м-м-м право ми бърка в задника... Но и това ще мине... Чакам 2007 ето за тва говоря. При мен и при други феновете излизат с обикновени едноцветни дрехи, а при други (на МХ440 го видях) излизат с екипи на 2-та отбора Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted May 1, 2006 Share Posted May 1, 2006 мога ли да симулирам мач щото търся пък нещо не мога да намеря такава опция? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted May 1, 2006 Share Posted May 1, 2006 мога ли да симулирам мач щото търся пък нещо не мога да намеря такава опция? Да не взема да те объркам нещо ама и аз не видях да има Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted May 1, 2006 Share Posted May 1, 2006 Еми аз я дръпнах от японеца и нямам mds i mdf а само инсталация на играта и след това с No Cd Crack я пускам. я е пусни без тоя крак... аз поне не го ползвам, просто имеджа си стои в даемон-а Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted May 1, 2006 Share Posted May 1, 2006 който играе с gamepad има ли вибрация, щото уж имаше на други фифи, а сега няма. От контролите е нагласена на оn Същата работа и при мен... явно пак съпорта им за геймпади е отврат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted May 1, 2006 Share Posted May 1, 2006 Мач мисля, че се симулира като недадеш нито Home нито Away да играе посредата оставяш клавиатурата? Дано не се лъжа... Но мисля, че така става! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAZIO Posted May 1, 2006 Share Posted May 1, 2006 Мач мисля, че се симулира като недадеш нито Home нито Away да играе посредата оставяш клавиатурата? Дано не се лъжа... Но мисля, че така става! Еми да ама като дадеш така и гледаш целия мач а не го симулираш.То така няма смисъл...+тва почти винаги завършват 0-0 тези мачове. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.