Jump to content
BulForum.com

FIFA World Cup 2006

Jackson_Fan

Recommended Posts

някой разбрал ли е как се бият дузпите с копване на топката. Защото компютъра ги прави чат пат такива, а аз не мога да разбера как стават

D + Q za kopvane na duspa ;) mislih si 4e si go probval. pri men se polu4i

• Replies 221
  • Created
  • Last Reply
... че преди мачовете има едно Did you know:.... което внася поне малко култура в играта...

И на мен това ми допадна...а за зведите наистина е малко глупаво, но аз така или иначе не им обръщам внимание.

Определено не съм доволен.

Първо - играта е по-лесна,отколкото трябва. На профешънъл, 4 минутно полувреме, с България победих Аржентина с 10:0 като те имаха само 1 удар към вратата ми, при това защото се олях, докато пиех вода и се замотах. Сега играя на world class и спокойно побеждавам с по 2,3 гола разлика. Не е редно да става така.

Второ - все още играчите са много дървени. Няма усещане за свобода в движенията.

Трето - отвратителни менюта. А най-много се изнервям като почне да ме пита дали искам да сейвна, дали искам да оувъррайтна сейва и т.н.

Четвърто - графиката хич не е на очакваното добро ниво. Теренът не знам защо е направен толкова тъмен. Ама карай, това са козметични проблеми. Ако другото беше наред, това нямаше да прави впечатление. Ама другото не е наред.

Верно е, че е лесна...и така е направена с определена цел. Да си мислиш, колко си добър и да искаш да играеш мулти в интернет. За което ще ти трябва оригинален диск. За сейва си прав, че можеха да го направят с един ОК всичко да е свършило...ама за какво запазвате след всеки мач... аз запзвам само като ще излизам от играта. Графиката се подобрява, като си пуснеш от драйвера на видеокартата различните Анизотропни и т.н. филтрации. Терена и движенията на играчите за мен са ОК.

Интересното е, че въпреки засилващата се конкуренция на PES напоследък EA Canada не правя нищо кой знае какво за да доближат FIFA до това, което трябваше отдавна да е FIFA. Тук таме малко взаимстване на PES, малко цвят, ново menu - обновени десет dialoga когато искаш просто да си сейвнеш играта.

Waiting for PES6...

А защо да я правят абсолютно копие на ПЕС... мен лично последния пес просто ме дразни. И изобщо нямам време за полувремена от по 10 минути и т.н. А играта създава едно такова впечатление за мудност, че чак се вбесявам (мразя всичко мудно на тоя свят). Фифата като серия е по-аркадно ориентирана спрямо пес. Движенията се извършват с по-голяма скорост, не изисква нерви и огромно търпение, за да завършиш един шампионат. За човек, който има средно по 2-3 часа гейминг на седмица е далеч по-достъпен вариянт спрямо ПЕС серията.

А според статистиките(в западните страни, не говорим за Бг... тук винаги всичко е на обратно) от последните 2-3 години, тинейджърите (основния геймърски клас) са намалили почти двойно времето си, което прекарват в играене на компютъра си или конзолата в тях. Извода какъв в? Фифа серията се опитва да спечели болшинството, за другите има ПЕС.

Не знам как ги сравнявате 2те серии... за мен те се целят в различни пазари и в различни жанрове (разликата между 2те серии е почти като да сравняваш походова с реална стратегия... и 2те са стратеги ама...).

Че са различни е повече от вярно - така и трябва да са. Както се казва - за всекиго по нещо. Работата е, че се вижда колко разочаровани хора има от ФИФИте и това не са задължително хора, които им допада повече PES.

Та главната критика към FIFA-та е, че освен на външен вид реално няма кой знае какви промени, а и често те не са положителни на всичкото отгори.

Фифа е класика за флипер ! Що я плюете така немога да разбера Аз много и се кефя.Примерно докато играя с едната ръка с другата мога да си хапвам, аре пробвайте се на PS/WE да го направите съшото.А?

ФИФА рулез при игрите , които се управляват с една ръка.

Dreamer, прав си, че има разочаровани...но нали знаеш, че такива винаги ще има. Особено ако очакват да се случи еднва ли не нещо епохално. Според мен играта е на едно добро ниво и става идеално за разпускане.

Eazy-Е, ти даже и да няма какво да кажеш, пак с*реш глупости... поздравявам те, че си първия, който слагам в игноре листата си.

You have chosen to ignore all posts from: EazY-E.

· View this post
· Un-ignore EazY-E

D + Q za kopvane na duspa ;) mislih si 4e si go probval. pri men se polu4i

то е логично, но не можах да се сета. Дузпите са ги направили супер. Вратаря може да прави като Дудек :woot

Свалих всички файлове, и като започнах да ги ънрар-вам, точно на средата ми изписва, This File is corrupt (за .mdf файла става дума ) :cry . И така вече трети път :bgrin: . Някакви идеи :unsure:

Eazy-Е, ти даже и да няма какво да кажеш, пак с*реш глупости... поздравявам те, че си първия, който слагам в игноре листата си.

You have chosen to ignore all posts from: EazY-E.

· View this post
· Un-ignore EazY-E

Споделям и ще постъпя по същия начин. Писна ми да слушам сравнения между компютри и телевизионни игри...

Обаче като се замисли човек то повече няма какво да се промени. Винаги ще се правят нещата по един и същи начин, само екипите и играчите са разични. Вярно е, че може да се постигне много относно реализма на движенията и физиката, но очевидно това отнема прекалено много време, за да може всяка година да се издава реалистична игра.

то е логично, но не можах да се сета. Дузпите са ги направили супер. Вратаря може да прави като Дудек :woot

xaxaxaxaxa da i az go vidqh tova predpolagam 4e stava s SHIFT ili ne6to takova

Ох.... ето че и аз имах възможноста да се "нарадвам" на поредната фифа... ЗА СЪЖЕЛЕНИЕ.

Наистана ме е яд, че свалях цели 2ГБ за тая глупост. Не искам да знам как се чувстват хората, които са дали пари за това :wacko:

Играта е уникално тъпа и ЛЕСНА. не съм играл сериозно на фифа от 2000г. и ето че само след 4-тия си мач вече побеждам с 4-1 на Професионал. Пуснах на уорълд клас за да се затрудня малко и пак побеждавам но този път само с 1-0 :blink: . Възможностите за това са три. 1.аз съм скрит таланат 2.сетингс не се променят по време на световното 3. Играта е глупава. Вие ми отговорете на това, щото не съм запознат с ЕА шитовете.

Менютата... ох някой направи забележка на менютата на ПЕС, какво да кажа за тая простотия на ЕА... Нужни ми бяха 15 мин за да разбера кое каде е и какво е. За всичко те пита по 3 пъти дали си сигурен и накрая ти изписва "бла бла бла is done, 'continue'" и пак помпиш ентър :wacko: . След всеки мач ти дават бонуси за нещата, които си направил... Победа с 3 гола, Вкарал си 3 гола с 1 играч, нямаш жълти картони, нямаш червени картони. това е само след 1 мач (имаше и още ама тряа се помпи ентър че...)

Ето и след друг двубой: Победа с 4 гола, вкарал си 2 гола с един играч, вкарал си гол с 3 различни играча :wacko: . И след всички тия голове завърших мач с 1-0 (за който споменах вече) и ми изписа бонус "победа с 1 гол" :unsure: .

Пък самата игра си е "страхотна". Всички голове стават след извеждащи пасове и нападател останал сам срещу вратаря, а или пък някое случайно центриране... Имам чувството, че защитниците са ги събирали от махалата, все има някой да ми покрие засадата или да премине покрай топката сякаш не е вижда и да ми е остави на гола врата. Е има и други варианти, например номер 1 от горе изброените 3 :D

Бих искал да кажа просто no comment, ама неможах да се въздържа. Незнам как може изобщо някой да е играе тази игра, камоли да е сравнява с ПЕС... Чудя се и дали има човек над 13 на който да му хареса ;)

Da, vij koi file e corrupted i svali samo nego.

Не, не си ме разбрал. То ми вади, че .mdf файла е corrupt, а не някой отделен файл :huh: . Беше нещо от сорта на CRC check failed in file unl-fwc06. This file is corrupt :(

Не, не си ме разбрал. То ми вади, че .mdf файла е corrupt, а не някой отделен файл :huh: . Беше нещо от сорта на CRC check failed in file unl-fwc06. This file is corrupt :(

Тъй като имаш проблем със .мдф свали си версията от gamez.com.....Там файлът който се разархивира е .iso. И ще можеш спокойно да го отовриш с Демона. Аз така направих. :)

едит: Иначе играта е пълна лудница. Само 1 ме изненадва - графиката. Дори всичко на макс пак ми се вижда доста лоша. Но геймплея е страхотен. Ей сега я почвам на сериозно. Приятна игра на всички :) :)

С последния даемон туулс ли си? Защото и аз имам играта както е в мдф и нямам въпросния проблем.

Тъй като имаш проблем със .мдф свали си версията от gamez.com.....Там файлът който се разархивира е .iso. И ще можеш спокойно да го отовриш с Демона. Аз така направих. :)

Аз свалих играта от там :blink:

С последния даемон туулс ли си? Защото и аз имам играта както е в мдф и нямам въпросния проблем.

Аз по принцип съм с Алкохол, но проблема ми е още при разархивирането. Сега си свалих най-новия WinRar, ама и при него е същия проблем...

Възможно ли е проблема да е от това, че играта ми не е RELOADED версия :confused .

Възможно ли е проблема да е от това, че играта ми не е RELOADED версия :confused .

ти си свалил първия релийз. Сега качиха втори с крак, но проблема едва ли е от това, защото при мен и двете работят

Аз по принцип съм с Алкохол, но проблема ми е още при разархивирането. Сега си свалих най-новия WinRar, ама и при него е същия проблем...

Ами сваляй Reloaded..мисля че е по-добра версия. Сигурно е сбъгясана предната :bgrin:

Ами сваляй Reloaded..мисля че е по-добра версия. Сигурно е сбъгясана предната :bgrin:

Не е "сбъгясана" просто човека е на FAT32. Или е голям карък :) При мен се инсталира без проблем и днес си гепнах и само кракчето. Приятна игрица, но не виждам подобрение спрямо предишни фифи.

Не е "сбъгясана" просто човека е на FAT32. Или е голям карък :)

Ако съм на FAT32 няма ли да ми тръгне :cry Не че и другото не е истина де :P

Не е "сбъгясана" просто човека е на FAT32. Или е голям карък :) При мен се инсталира без проблем и днес си гепнах и само кракчето. Приятна игрица, но не виждам подобрение спрямо предишни фифи.

Ами veseo аз съм на ФАТ и ми тръгва.

Ако съм на FAT32 няма ли да ми тръгне Не че и другото не е истина де
Пробвай..опитай от всичко. :bgrin:

Я дайте съвет как да оправя терена, че е черен кат лайно. Качил съм най-новите драйвери за ATI!!!

P.S. - Теренът е черен само когато играя в турнира на World Cup, докато в приятелските мачове е абсолютно нормален.

Сега изиграх 1 мач и едни дуспи и игричката ми хареса . А да попитам когато се бият дуспите , каква е тази линийка , която се мърда ту наляво ту надясно и за какво служи ... ?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...