Jump to content
BulForum.com

FIFA World Cup 2006

Jackson_Fan

Recommended Posts

играта е супер!!!току що направих българия шампион :D има нов вид нарушение-застъпване на играча отзад.саундтрака е супер единствено не ми хареса че не дават дървото за 16 финалите и нататъка.иначе геймплея не се различава много от фифа 2006 но друто си е да играеш с националните отбори.сега минавам на семи про и мисля да играя с кот дивоар.

айде че влизам...

• Replies 221
  • Created
  • Last Reply

Абе на мен ли ми се струва или е доста елементарна тая фифа, пускам се първи мач на аматьор 3-0, следващия мач 7-0, викам си да мина на семи про, бих пак 3 мача и айде на профешънъл изиграх един мач и х :D

Абе на мен ли ми се струва или е доста елементарна тая фифа, пускам се първи мач на аматьор 3-0, следващия мач 7-0, викам си да мина на семи про, бих пак 3 мача и айде на профешънъл изиграх един мач и х :D

на аматьор няма смисъл да се играе...

на семи про аз играя с по слаби отбори и е интересно-не можеш да биеш постоянно

иначе е важно по колко минути полувреме играеш щото аз играя по 2 и няма много време-по 2-3 атаки на полувреме и е доста трудно и зарибено

Много е яка играта, при повторения камерата така се върти, че понякога за 5 секунди топката се вижда в 1-2... калории :Д

Отборите излизат, камерата показва публиката, ленти, шоу... после показва някаква черта на терена (част от очертанието), чиято идея не знам каква е и пак се връща към публиката :woot

Иначе визията сякаш е по-добре от досега, но тая камера много са я направили да се върти ама леко е недоизпипано, както винаги - добри идеи нереализирани както трябва. Като цяло - става за губене на време. По-добре е от FIFA 2006.

Не знам защо продължават EA Canada по следния начин:

config changes, save changes? yes

wanna save game? yes

wanna overwrite existing save? yes

game saved... continue? yes

Само мен ли ме изнервя това?

Поне тоя път менюто е малко по-красиво от преди, но общо взето поредното отбиване на номера.

Атмосферата е наистина невероятна :D особено като вкараш гол като си домакин и публиката се развика :)

Атмосферата е наистина невероятна :D особено като вкараш гол като си домакин и публиката се развика :)

е то тва го има още от фифа 2003 ;)

някой разбрал ли е как се бият дузпите с копване на топката. Защото компютъра ги прави чат пат такива, а аз не мога да разбера как стават

Мноо се кефя кат ви гледам по кво определяте че играта е добра.Единия го кефи как се върти камерата при повторения,другия се кефи че публиката вика,другия се кефи какво филмче пускат преди мача...

Както и да е world soccer winning eleven 10 владее

някой разбрал ли е как се бият дузпите с копване на топката. Защото компютъра ги прави чат пат такива, а аз не мога да разбера как стават

i az tva se 4udq. drugoto koeto e kompa prehvurlq mnogo qko vratarq. kak??? i na reklamkata predi da zapo4ne igrata ronaldinho si pravi onva fint4e. ideas???

Мноо се кефя кат ви гледам по кво определяте че играта е добра.Единия го кефи как се върти камерата при повторения,другия се кефи че публиката вика,другия се кефи какво филмче пускат преди мача...

Както и да е world soccer winning eleven 10 владее

Абе ти няма ли да млъкнеш с твоя world soccer winning eleven 10 :angry1 тва е тема за фифата не за тая игра!! Има си тема за нея, в която явно само ти пишеш и кво никой кат не ти отговаря ай да са заяждаме в темата за фифата :blink: всеки има право на мнение и на интереси, на 1 му харесва фифа на друг пес на 3ти нещо друго

i az tva se 4udq. drugoto koeto e kompa prehvurlq mnogo qko vratarq. kak??? i na reklamkata predi da zapo4ne igrata ronaldinho si pravi onva fint4e. ideas???

За прехвърлянето по време на игра става с D+Q

Има си тема за нея, в която явно само ти пишеш и кво никой кат не ти отговаря ай да са заяждаме в темата за фифата

offtopic://

Ако я имаше и за pc ,май щяха да ми отговарят ,а ?Аз си поддържам темата,пък който иска да я чете.

Кво да направя,че е най-добрият футболен симулатор.

А фифата промени в геймплея има ли или са само козметични..

offtopic://

Ако я имаше и за pc ,май щяха да ми отговарят ,а ?Аз си поддържам темата,пък който иска да я чете.

Кво да направя,че е най-добрият футболен симулатор.

А фифата промени в геймплея има ли или са само козметични..

Да ама я няма за pc, така че си пиши там в темата, а не в тази за фифата.

по темата: На мен ли ми се струва или пасовете са направени много прецакани :wacko:

Na men puk nai-silno vpe4atlenie mi pravi tova, 4e fenovete peqt tepi4nite si pesni, kak se 4uva himna na stranata kogato tekat reportajite sled ma4a naprimer.

Otdelno sa raznobrazili malko polojeniqta za gol, koeto si e hubavo. Opravili sa malko shpagatite, koeto otnovo e hubavo, zashtoto na predishnata po4ti ne mojeha da se izpolzvat Soundtracka me kefi pove4e ot na predishnata fifa. Vkarali sa i drugi zabavni momenti v igrata, koito men li4no me kefqt.

Ina4e tova za publikata i reakciite i e edno prekrasno vavedenie... pri men se slu4i Islandskata publika da osvirkva sadiqta, zaradi pokazan, na igra4 ot islandiq, 4erven karton...

Играта е прилична, въпреки, че няма почти нищо ново. Доста е лесна, в четвъртия си мач бих Испания на World Class. Стадионите са доста тъмни и цигански, но ми харесва това, че преди мачовете има едно Did you know:.... което внася поне малко култура в играта. Не можах да разбера дали звездите дават някакво предимство или просто се слагат на играчите с най-висок overall, но не мога да се съглася, че примерно Клозе и Подолски са звезди, а Дайслер и Кан не са. Доста тъпо. Някой срещал ли е защитници звезди?

Определено не съм доволен.

Първо - играта е по-лесна,отколкото трябва. На профешънъл, 4 минутно полувреме, с България победих Аржентина с 10:0 като те имаха само 1 удар към вратата ми, при това защото се олях, докато пиех вода и се замотах. Сега играя на world class и спокойно побеждавам с по 2,3 гола разлика. Не е редно да става така.

Второ - все още играчите са много дървени. Няма усещане за свобода в движенията.

Трето - отвратителни менюта. А най-много се изнервям като почне да ме пита дали искам да сейвна, дали искам да оувъррайтна сейва и т.н.

Четвърто - графиката хич не е на очакваното добро ниво. Теренът не знам защо е направен толкова тъмен. Ама карай, това са козметични проблеми. Ако другото беше наред, това нямаше да прави впечатление. Ама другото не е наред.

Прекрасни менюта и музика ,оформление като цяло и НИТО ГРАМ ФУТБОЛ ОТНОВО.Много я обичам тази поредица ,но ЕА я скапаха тотално.Те правят страхотни геймки ама май за тревен хокей ,а не за футбол.Конами дори да преиздадат ПЕС 3 само с ъпдейт пак ще са с 5-6 години напред с материала спрямо ЕА.

Интересното е, че въпреки засилващата се конкуренция на PES напоследък EA Canada не правя нищо кой знае какво за да доближат FIFA до това, което трябваше отдавна да е FIFA. Тук таме малко взаимстване на PES, малко цвят, ново menu - обновени десет dialoga когато искаш просто да си сейвнеш играта.

Наистина мога да се съглася, че е прекалено лесна. Въпреки, че съм свикнал с PES на Semi-Pro не ми е особен проблем да бия отсрещният отбор ... пък за amateur положенията влизат от всеки възможен ъгъл.

Общо взето има напредък, което е похвално, но си мисля, че FIFA 2007 ще орезили дори малкото подобрение, което е налично в world cup 2006.

Waiting for PES6...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...