vladi_peshev Posted April 24, 2006 Share Posted April 24, 2006 ARE BE SHTO NE IZLIZA IGRATA DNES SME 24 APRIL Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted April 24, 2006 Share Posted April 24, 2006 ARE BE SHTO NE IZLIZA IGRATA DNES SME 24 APRIL аз знам че ще излезе на 29.04. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paspartu Posted April 24, 2006 Share Posted April 24, 2006 Датата е 24.04 ама не знам какво стана, вече я продават в интернет за компютър пък не я обявяват за излезнала. Нетърпелив съм да класирам националния ни отбор за световното. Играта ще има 127 национални отбора което си е рекорд. Абе добра ще е Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted April 24, 2006 Share Posted April 24, 2006 Олеееее.....само да излезе тая игра и България ще духа супата.......оооопаааа,ще вдига купата Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted April 25, 2006 Share Posted April 25, 2006 за x-box и playstation вече излезна така че я чакам до часове и за pc... айде че ме сърбят ръцете да направа българия шампион имам и нов геймпад тъй че ще разцепя айде бе кво стана с тая игричка Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladi_peshev Posted April 25, 2006 Share Posted April 25, 2006 neshto novo nqma li pokrai izlizaneto na igricata 4e ve4e ne moga da izdarja Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted April 25, 2006 Share Posted April 25, 2006 Дано да я пускат по-бързо по торентите, че да теглим аз доколкото знам вече е излезнала в УСА Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted April 25, 2006 Share Posted April 25, 2006 Дано да я пускат по-бързо по торентите, че да теглим аз доколкото знам вече е излезнала в УСА еми дай някакъв линк де... аз търся всички известни ми торенти и нищо не намирам-още не е излязла в н-форса и вече взех да се отчайвам еми и клон да е аре вече да излиза Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted April 25, 2006 Share Posted April 25, 2006 еми нормално по-трудно ги кракват вече. Нищо чудно да излезе Clone версия. FIFA 06 я кракнаха чак към края на март, а играта беше излезнала края на септември Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted April 25, 2006 Share Posted April 25, 2006 абе ей ся в чата ми казаха че била излязла пързалят ли ма тия копеленца вече направо откачам Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted April 25, 2006 Share Posted April 25, 2006 http://www.arenabg.com/details.php?id=43620&viewcomm Ето я за ps2.Но няма да я тегля,след като вече излезе най-добрият футбол правен някога-World Soccer winning eleven 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted April 25, 2006 Share Posted April 25, 2006 абе ей ся в чата ми казаха че била излязла пързалят ли ма тия копеленца вече направо откачам Излезнала е само в USA, официалната дата за излизане в европа е 30 април явно още не са я качили, щото и аз бая търсих, ама нищо не намерих Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted April 25, 2006 Share Posted April 25, 2006 Излезнала е само в USA, официалната дата за излизане в европа е 30 април явно още не са я качили, щото и аз бая търсих, ама нищо не намерих еми щом като е излязла в сащ няма ли да се качи и на европейските торенти?айде да не е днеска ама утре други ден? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted April 25, 2006 Share Posted April 25, 2006 Излезнала е само в USA, официалната дата за излизане в европа е 30 април явно още не са я качили, щото и аз бая търсих, ама нищо не намерих тези дати са за продажбите по магазините. Нас не ни засягат Щом е излезнала в САЩ значи ще се появи някъде, когато я кракнат Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted April 25, 2006 Share Posted April 25, 2006 тези дати са за продажбите по магазините. Нас не ни засягат Щом е излезнала в САЩ значи ще се появи някъде, когато я кракнат Да съм казал, че ни засяга? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saber_Skyo4 Posted April 25, 2006 Share Posted April 25, 2006 http://www.mininova.org/tor/291794 tegli narode!!!Tva raboti no e CloneDVD.E**h mu maikata kvo e no ba4ka!!!TEGLETEEE i uplodvaite za drugite pi4ove v gamez-a.Are 4estito!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted April 25, 2006 Share Posted April 25, 2006 Тва е с немско меню предполагам, то и за тва го няма в nforce Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted April 26, 2006 Share Posted April 26, 2006 http://torrents.linkos.bg/details.php?id=40586 айде народеееееееее Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted April 26, 2006 Share Posted April 26, 2006 каква наслада за очите ми рано сутринта беше като видях това!!! http://www.gamez.com.tw/info.php?id=1323 айде споделете впечатления като я изтеглите Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLAIZER Posted April 26, 2006 Share Posted April 26, 2006 Хайде някой да сподели дали играта има работещо мулти ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted April 26, 2006 Share Posted April 26, 2006 Бе това с DVD-тата е малко гадничко... Аз имам CD-R(RW) и ми е по-удобно да ги пускат вариант 4CD, но ако найстина има Мулти още сега ще я дръпна...Въпреки, че още 3-4 Gb ще си кътна от HDD-то... Пишете какви са ви впечатленията... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladi_peshev Posted April 26, 2006 Share Posted April 26, 2006 Типична FIFA тоест МНОГО ЯКА!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
makatol Posted April 26, 2006 Share Posted April 26, 2006 Типична FIFA тоест МНОГО ЯКА!!!!!!!!!!!!!!!!! аз чакам "нещо нетипично" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted April 26, 2006 Share Posted April 26, 2006 сега я инсталирах има мулти Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted April 26, 2006 Share Posted April 26, 2006 Играта много ми допада. Пробвах мултито и там е супер лудница. Сега като няма на какво да играя това е добре дошло. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.