Jump to content
BulForum.com

FIFA World Cup 2006

Jackson_Fan

Recommended Posts

• Replies 221
  • Created
  • Last Reply

Датата е 24.04 ама не знам какво стана, вече я продават в интернет за компютър пък не я обявяват за излезнала. Нетърпелив съм да класирам националния ни отбор за световното. :D Играта ще има 127 национални отбора което си е рекорд. Абе добра ще е :punk

Олеееее.....само да излезе тая игра и България ще духа супата.......оооопаааа,ще вдига купата :bgrin: :bgrin: :D :D :D

за x-box и playstation вече излезна така че я чакам до часове и за pc...

айде че ме сърбят ръцете да направа българия шампион

имам и нов геймпад тъй че ще разцепя :D

айде бе кво стана с тая игричка

Дано да я пускат по-бързо по торентите, че да теглим :D аз доколкото знам вече е излезнала в УСА :D

Дано да я пускат по-бързо по торентите, че да теглим :D аз доколкото знам вече е излезнала в УСА :D

еми дай някакъв линк де...

аз търся всички известни ми торенти и нищо не намирам-още не е излязла в н-форса и вече взех да се отчайвам

еми и клон да е аре вече да излиза

еми нормално по-трудно ги кракват вече. Нищо чудно да излезе Clone версия. FIFA 06 я кракнаха чак към края на март, а играта беше излезнала края на септември

http://www.arenabg.com/details.php?id=43620&viewcomm

Ето я за ps2.Но няма да я тегля,след като вече излезе най-добрият футбол правен някога-World Soccer winning eleven 10 :D

абе ей ся в чата ми казаха че била излязла :blink:

пързалят ли ма тия копеленца :bgrin:

вече направо откачам :sayjin

Излезнала е само в USA, официалната дата за излизане в европа е 30 април ;) явно още не са я качили, щото и аз бая търсих, ама нищо не намерих

Излезнала е само в USA, официалната дата за излизане в европа е 30 април ;) явно още не са я качили, щото и аз бая търсих, ама нищо не намерих

еми щом като е излязла в сащ няма ли да се качи и на европейските торенти?айде да не е днеска ама утре други ден?

тези дати са за продажбите по магазините. Нас не ни засягат :D Щом е излезнала в САЩ значи ще се появи някъде, когато я кракнат

тези дати са за продажбите по магазините. Нас не ни засягат :D Щом е излезнала в САЩ значи ще се появи някъде, когато я кракнат

Да съм казал, че ни засяга? :P

Бе това с DVD-тата е малко гадничко... Аз имам CD-R(RW) и ми е по-удобно да ги пускат вариант 4CD, но ако найстина има Мулти още сега ще я дръпна...Въпреки, че още 3-4 Gb ще си кътна от HDD-то... Пишете какви са ви впечатленията...

Играта много ми допада. Пробвах мултито и там е супер лудница. Сега като няма на какво да играя това е добре дошло.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...