Jump to content
BulForum.com

FIFA World Cup 2006

Jackson_Fan

Recommended Posts

2006 FIFA World Cup DEMO

WORLD%20CUP%202006333.jpg

Производител : EASPORTS

## Сайт на производителя : http://www.easports2006fifaworldcup.com/

## Изисквания : ==================================================

1. Minimum System Requirements

==================================================

1.3 GHz Intel Pentium III or equivalent (Athlon/Duron/Celeron)

256 Megabytes of RAM (512 MB recommended)

DirectX 9.0c Compatible 3D accelerated 32 MB video card or equivalent (see

supported chipsets in section 8)

420.39 MB free hard disk space

DirectX 9.0c Compatible Sound Card

MS compatible mouse

Keyboard

Please note that 16 bit color is not supported

Required Operating Systems:

Windows XP or Windows 2000

Note that Windows 95, Windows 98, Windows ME and Windows NT 4.0 are not

supported.

Required Software:

DirectX 9.0c

## Коментар : Футболни запалянковци, EA Sports най-накрая качиха в нета демо версията на 2006 FIFA World Cup - своя най-нов спортен симулатор, посветен на Световното първенство в Германия! Tя за първи път ще ви даде възможност да поритате топката с тази геймка, разработена от EA Canada, между които и да е от следните отбори: Англия, Германия, Съединените Американски Щати и Мексико.

Официална пускова дата:

24\Април\2006

http://free.linkos.bg/details.php?id=38373

• Replies 221
  • Created
  • Last Reply

ето и линк за демото, което наистина на нищо не прилича. Играта е по-разочароваща и от фифа 06 (поне според демото).

Все пак някой ако има патч за графиката и времето да дава :)...

Не го правят,защото ps2 е с хардуер от 2000-та година.Единственото на което могат да наблегнат е геймплей-а и in game графиката които пък са с милярди класи над фифичката...

Ей това липва на ПЕС. Яка публика, атмосфера. Яд ме е че Конами не го правят това

Аз пък играя PES заради атмосферата ;). От демото впечатленията ми са негативни... един мач ми беше достъчен да разбера, че от EA отново не са направили нищо ново.

Надявам се като излезне ПЕС за ps3 да смачка фифата и във това отношение - звук и графика. Иначе фифата омръзва много бързо, а ПЕС се играе цяла година и пак има тръпка

Повече от ясно е че ще стане така.Все пак играта ще е next gen.

Те ся konami вадят winning eleven 10 който оправя всички проблеми от we 9 ,по малко накъсана игра,и доста нови движения .Прощална версия за ps2 която ще изтиска максимума от конзолата

Пък и си мисля че го правят нарочно шото за ps3 ше излезе Winning Eleven :Eleven(11) :D

Ей това липва на ПЕС. Яка публика, атмосфера. Яд ме е че Конами не го правят това

Gameplay на ПЕС>>>>>all :D

Според мен World Cup e поредният опит от ЕА да лапнат някой долар....супер комерс и супер фиаско е тая игра :wacko:

Аз също смятам че играта ще е интересна. Не съм много голям фен на футбола и на футболните симулатори, но все пак ги играя. Играя и FIFA и PES и двете са страшно интересни, но според демото тази игра няма да е лоша.

Надявам се като излезне ПЕС за ps3 да смачка фифата и във това отношение - звук и графика. Иначе фифата омръзва много бързо, а ПЕС се играе цяла година и пак има тръпка

Ти ли ще го кажеш това, човека който ме би 10:4 на ФИФА ? Или може би ти не игра ФИФА 2005 в продалжение на над 8 месеца ? И не те кефиши да си зарибяяяш World Class, Multiplayer ? Стига глупости, колкото и да ти е умразнала или да ти изглежда глуповата след появата на 06, мисля че нямаш право да го казваш... Тука всички, който сме зарибявали Soccer за PC сме били изруди на тази тема.... И изведнъж от класическият "футбол" ФИФА... Да почнеш да говориш така страно!

Нищо против нямам теб човек... Нищо против нямам това,че ти е умразнало да играеш ФИФА... Но в някой отношения сам си противоречиш... Найстина всяка игра рано или късно ти е безразлична... Все пак бая часове имаш над ФИФА.... Ма...

"класическият футбол фифа"

каква класика,да играеш с клавиатура от разтояние 30 цм от монитора футбол на който има 3 различни гола

Ти ли ще го кажеш това, човека който ме би 10:4 на ФИФА ? Или може би ти не игра ФИФА 2005 в продалжение на над 8 месеца ? И не те кефиши да си зарибяяяш World Class, Multiplayer ? Стига глупости, колкото и да ти е умразнала или да ти изглежда глуповата след появата на 06, мисля че нямаш право да го казваш... Тука всички, който сме зарибявали Soccer за PC сме били изруди на тази тема.... И изведнъж от класическият "футбол" ФИФА... Да почнеш да говориш така страно!

Нищо против нямам теб човек... Нищо против нямам това,че ти е умразнало да играеш ФИФА... Но в някой отношения сам си противоречиш... Найстина всяка игра рано или късно ти е безразлична... Все пак бая часове имаш над ФИФА.... Ма...

По същия начин и simbata в момента говори за фифа, а беше един от големите фенове на поредицата. Но след като излезнаха ФИФА 2006 и ПЕС5 много хора се отказаха напълно от фифата, включително и аз. Познавам и още поне 10 човека от тоя форум, които са играели с месеци на фифата, но вече се отказаха от нея и сега цъкат с кеф ПЕС5 и не искат и да чуят за фифа. Наистина фифа 2005 се играеше много в продължение на много месеци, но на 2006 съм изиграл 10 мача и толкова. Просто ПЕС5 е много по-добра. Не си противореча, просто човек си променя мнението като види нещо по-добро

Наистина ПЕС5 е класи над фифа 2006 :) ама не е вярно, че фифата са играй малко време, аз съм играл фифа2000 около 3 години(с прекъсвания де) :D

играта кефи.атмосферата е невероятна,има и нововъведения-ако се забавиш при аут вратаря сам шутира.при смяна нещо се скапва и дава някаква грешка.с нетърпение ще чакам и пълната версия а който не я харесва да не плюе а просто да не я играе

Наистина ПЕС5 е класи над фифа 2006 :) ама не е вярно, че фифата са играй малко време, аз съм играл фифа2000 около 3 години(с прекъсвания де) :D

говоря за фифа 2006. И аз съм играл фифите от 2000 до 2005 по цяла година. Но след ПЕС4 и 5 се отказах от фифа, до като не излезе нещо по-добро от ПЕС

говоря за фифа 2006. И аз съм играл фифите от 2000 до 2005 по цяла година. Но след ПЕС4 и 5 се отказах от фифа, до като не излезе нещо по-добро от ПЕС

Е хубави си бяха фифите преди, чесно казано аз предпочитам 2000 и 2001 пред 2006 :D

Е хубави си бяха фифите преди, чесно казано аз предпочитам 2000 и 2001 пред 2006 :D

Начи не си добре :D :D :D

Ами 2006 напраих 20 мача и са отказах, а на 2000 и 2001 съм направил към 400-500 на общо и на двете :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...