Jackson_Fan Posted April 13, 2006 Share Posted April 13, 2006 2006 FIFA World Cup DEMO Производител : EASPORTS ## Сайт на производителя : http://www.easports2006fifaworldcup.com/ ## Изисквания : ================================================== 1. Minimum System Requirements ================================================== 1.3 GHz Intel Pentium III or equivalent (Athlon/Duron/Celeron) 256 Megabytes of RAM (512 MB recommended) DirectX 9.0c Compatible 3D accelerated 32 MB video card or equivalent (see supported chipsets in section 8) 420.39 MB free hard disk space DirectX 9.0c Compatible Sound Card MS compatible mouse Keyboard Please note that 16 bit color is not supported Required Operating Systems: Windows XP or Windows 2000 Note that Windows 95, Windows 98, Windows ME and Windows NT 4.0 are not supported. Required Software: DirectX 9.0c ## Коментар : Футболни запалянковци, EA Sports най-накрая качиха в нета демо версията на 2006 FIFA World Cup - своя най-нов спортен симулатор, посветен на Световното първенство в Германия! Tя за първи път ще ви даде възможност да поритате топката с тази геймка, разработена от EA Canada, между които и да е от следните отбори: Англия, Германия, Съединените Американски Щати и Мексико. Официална пускова дата: 24\Април\2006 http://free.linkos.bg/details.php?id=38373 Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted April 13, 2006 Share Posted April 13, 2006 ето и линк за демото, което наистина на нищо не прилича. Играта е по-разочароваща и от фифа 06 (поне според демото). Все пак някой ако има патч за графиката и времето да дава ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Finish him !!! Posted April 13, 2006 Share Posted April 13, 2006 Мен пък ме кефи атмосферата. Като цяло нищо друго кой-знае какво по различно няма Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted April 13, 2006 Share Posted April 13, 2006 Ей това липва на ПЕС. Яка публика, атмосфера. Яд ме е че Конами не го правят това Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted April 13, 2006 Share Posted April 13, 2006 Не го правят,защото ps2 е с хардуер от 2000-та година.Единственото на което могат да наблегнат е геймплей-а и in game графиката които пък са с милярди класи над фифичката... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted April 13, 2006 Share Posted April 13, 2006 Ей това липва на ПЕС. Яка публика, атмосфера. Яд ме е че Конами не го правят това Аз пък играя PES заради атмосферата . От демото впечатленията ми са негативни... един мач ми беше достъчен да разбера, че от EA отново не са направили нищо ново. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted April 13, 2006 Share Posted April 13, 2006 Надявам се като излезне ПЕС за ps3 да смачка фифата и във това отношение - звук и графика. Иначе фифата омръзва много бързо, а ПЕС се играе цяла година и пак има тръпка Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted April 14, 2006 Share Posted April 14, 2006 Повече от ясно е че ще стане така.Все пак играта ще е next gen. Те ся konami вадят winning eleven 10 който оправя всички проблеми от we 9 ,по малко накъсана игра,и доста нови движения .Прощална версия за ps2 която ще изтиска максимума от конзолата Пък и си мисля че го правят нарочно шото за ps3 ше излезе Winning Eleven :Eleven(11) Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted April 14, 2006 Share Posted April 14, 2006 Ей това липва на ПЕС. Яка публика, атмосфера. Яд ме е че Конами не го правят това Gameplay на ПЕС>>>>>all Според мен World Cup e поредният опит от ЕА да лапнат някой долар....супер комерс и супер фиаско е тая игра Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladi_peshev Posted April 14, 2006 Share Posted April 14, 2006 FIFA World Cup 2006 Demo Customizer ето линк за програма за промяна на графика, детайли, засади, картони... Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted April 14, 2006 Share Posted April 14, 2006 Поредният резил. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted April 14, 2006 Share Posted April 14, 2006 На мен пък много ми харесва! Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted April 14, 2006 Share Posted April 14, 2006 мен ме кефи юги йо ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted April 14, 2006 Share Posted April 14, 2006 Аз също смятам че играта ще е интересна. Не съм много голям фен на футбола и на футболните симулатори, но все пак ги играя. Играя и FIFA и PES и двете са страшно интересни, но според демото тази игра няма да е лоша. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted April 14, 2006 Share Posted April 14, 2006 Надявам се като излезне ПЕС за ps3 да смачка фифата и във това отношение - звук и графика. Иначе фифата омръзва много бързо, а ПЕС се играе цяла година и пак има тръпка Ти ли ще го кажеш това, човека който ме би 10:4 на ФИФА ? Или може би ти не игра ФИФА 2005 в продалжение на над 8 месеца ? И не те кефиши да си зарибяяяш World Class, Multiplayer ? Стига глупости, колкото и да ти е умразнала или да ти изглежда глуповата след появата на 06, мисля че нямаш право да го казваш... Тука всички, който сме зарибявали Soccer за PC сме били изруди на тази тема.... И изведнъж от класическият "футбол" ФИФА... Да почнеш да говориш така страно! Нищо против нямам теб човек... Нищо против нямам това,че ти е умразнало да играеш ФИФА... Но в някой отношения сам си противоречиш... Найстина всяка игра рано или късно ти е безразлична... Все пак бая часове имаш над ФИФА.... Ма... Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted April 14, 2006 Share Posted April 14, 2006 "класическият футбол фифа" каква класика,да играеш с клавиатура от разтояние 30 цм от монитора футбол на който има 3 различни гола Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted April 14, 2006 Share Posted April 14, 2006 Ти ли ще го кажеш това, човека който ме би 10:4 на ФИФА ? Или може би ти не игра ФИФА 2005 в продалжение на над 8 месеца ? И не те кефиши да си зарибяяяш World Class, Multiplayer ? Стига глупости, колкото и да ти е умразнала или да ти изглежда глуповата след появата на 06, мисля че нямаш право да го казваш... Тука всички, който сме зарибявали Soccer за PC сме били изруди на тази тема.... И изведнъж от класическият "футбол" ФИФА... Да почнеш да говориш така страно! Нищо против нямам теб човек... Нищо против нямам това,че ти е умразнало да играеш ФИФА... Но в някой отношения сам си противоречиш... Найстина всяка игра рано или късно ти е безразлична... Все пак бая часове имаш над ФИФА.... Ма... По същия начин и simbata в момента говори за фифа, а беше един от големите фенове на поредицата. Но след като излезнаха ФИФА 2006 и ПЕС5 много хора се отказаха напълно от фифата, включително и аз. Познавам и още поне 10 човека от тоя форум, които са играели с месеци на фифата, но вече се отказаха от нея и сега цъкат с кеф ПЕС5 и не искат и да чуят за фифа. Наистина фифа 2005 се играеше много в продължение на много месеци, но на 2006 съм изиграл 10 мача и толкова. Просто ПЕС5 е много по-добра. Не си противореча, просто човек си променя мнението като види нещо по-добро Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted April 15, 2006 Share Posted April 15, 2006 Наистина ПЕС5 е класи над фифа 2006 ама не е вярно, че фифата са играй малко време, аз съм играл фифа2000 около 3 години(с прекъсвания де) Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted April 15, 2006 Share Posted April 15, 2006 играта кефи.атмосферата е невероятна,има и нововъведения-ако се забавиш при аут вратаря сам шутира.при смяна нещо се скапва и дава някаква грешка.с нетърпение ще чакам и пълната версия а който не я харесва да не плюе а просто да не я играе Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted April 15, 2006 Share Posted April 15, 2006 мен ме кефи юги йо ! Само така! :P :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted April 15, 2006 Share Posted April 15, 2006 Наистина ПЕС5 е класи над фифа 2006 ама не е вярно, че фифата са играй малко време, аз съм играл фифа2000 около 3 години(с прекъсвания де) говоря за фифа 2006. И аз съм играл фифите от 2000 до 2005 по цяла година. Но след ПЕС4 и 5 се отказах от фифа, до като не излезе нещо по-добро от ПЕС Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted April 15, 2006 Share Posted April 15, 2006 говоря за фифа 2006. И аз съм играл фифите от 2000 до 2005 по цяла година. Но след ПЕС4 и 5 се отказах от фифа, до като не излезе нещо по-добро от ПЕС Е хубави си бяха фифите преди, чесно казано аз предпочитам 2000 и 2001 пред 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted April 15, 2006 Share Posted April 15, 2006 Е хубави си бяха фифите преди, чесно казано аз предпочитам 2000 и 2001 пред 2006 Начи не си добре :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted April 15, 2006 Share Posted April 15, 2006 Ами 2006 напраих 20 мача и са отказах, а на 2000 и 2001 съм направил към 400-500 на общо и на двете Link to comment Share on other sites More sharing options...
LautaHoolsYouth Posted April 15, 2006 Share Posted April 15, 2006 wc2006 mi haresva mnogo ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.