mureto Posted April 13, 2006 Share Posted April 13, 2006 Имам едно малко котенце на 6 месеца.Гледал съм го в къщи досега,но нямам време да се грижа за него вече, а пък не ми се ще да го пусна на улицата да живее.Ако има някой мераклия да му го подаря да каже.Ще го донеса на мястото където живеете или на уговорено място!Много е мило и красиво.Няма порода.Намерих го като мъничко и го прибрах в къщи.Ето и снимка. http://www.selotrud.com/trudsnimki/display...tup&cat=0&pos=5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted April 13, 2006 Share Posted April 13, 2006 Хихи, много е готино Грахчо му отива Аз по принцип вече имам котка и знам как ще реагира на друга такава, но имам познати, които евентуално биха се навили (въртят ми се някакви спомени, че търсеха коте). Ще се обадя и след малко ще ти пиша отговора. Едит: явно не са си вкъщи, по-късно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mureto Posted April 13, 2006 Author Share Posted April 13, 2006 Много ще се радвам ако му намериш стопанин!Тук сам иначе Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted April 13, 2006 Share Posted April 13, 2006 и аз имам човек който от миналата седмица си търси усилено но съм сигурен че грахчо мн ще му допадне :smile: ще си едитна поста вечерта Link to comment Share on other sites More sharing options...
mureto Posted April 13, 2006 Author Share Posted April 13, 2006 Няма да съжалява който го вземе!Въобще не ми се разделя с него,но като няма време за него се налага да го дам на някой! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted April 13, 2006 Share Posted April 13, 2006 Така, нашите хора внезапно са се уредили не с едно, а с четири новородени котета + майка. Така че мисля, че малко много ще има дойде Съжалявам... А впрочем в момента намерих олющен нокът в скрола на мишката Link to comment Share on other sites More sharing options...
mureto Posted April 13, 2006 Author Share Posted April 13, 2006 Да се надявам на noxious тогава.Благодаря все пак за помоща ти! Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted April 13, 2006 Share Posted April 13, 2006 майката на пича се направи нещо мн жалко Link to comment Share on other sites More sharing options...
mureto Posted April 13, 2006 Author Share Posted April 13, 2006 Карай.Дано се намери някой да го вземе това сладко коте! Виж там я разубедете тая жена!Като го види и няма как да откаже да го вземе! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mureto Posted April 15, 2006 Author Share Posted April 15, 2006 Няма ли желаещи за тая котка?Айде, че я пускам на свобода да живее!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pechenata Posted April 15, 2006 Share Posted April 15, 2006 Писах ти вече ПМ. По принцип гледам само маркови котки, ама тая много ми хареса.. чакам да ми отговориш Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrEvil Posted April 17, 2006 Share Posted April 17, 2006 Аз днеска отварям линка, но не ми стана ясно кое по точно от котенцата се подарява Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted April 17, 2006 Share Posted April 17, 2006 а аз пак въобще не можах да видя котето Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted April 17, 2006 Share Posted April 17, 2006 ето за това става въпросhttp://www.selotrud.com/trudsnimki/albums/...rmal_grah4o.JPG Link to comment Share on other sites More sharing options...
mureto Posted April 17, 2006 Author Share Posted April 17, 2006 точно за това коте става дума, но е обещано вече и утре ще го нося на собственичката! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrEvil Posted April 17, 2006 Share Posted April 17, 2006 Тя ще е някое пиле с дълги крака Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted April 17, 2006 Share Posted April 17, 2006 точно за това коте става дума, но е обещано вече и утре ще го нося на собственичката! мхм яко е котето Link to comment Share on other sites More sharing options...
mureto Posted April 19, 2006 Author Share Posted April 19, 2006 Грахчо е подарен вече! Може да затворите темата! Много благодаря на новата стопанка,че го взе!!! Задължен съм и много! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.