Jump to content
BulForum.com

Condemned: Criminal Origins

Lil Scrappy

Recommended Posts

Condemned: Criminal Origins

B000EDL12E.01._SCLZZZZZZZ_V55083752_.jpg

*Full Game Download*

*Homepages: Link

*Publisher: Sega Entertainment

*Genre: Horror Action Adventure

*Release Date: 11.April.2006

*Trailers, Game-Play: Link Download

*Also On: XBOX 360 and PC

GameSpot Score:

PC Version: 8.1

Xbox 360 Version: 8.0

..............................................................

System Requirements:

Windows 2000/XP,

2.0 GHz Pentium 4,

512 MB RAM,

128 MB ATI 9500/nVidia 6200,

DX9 sound card,

8.0 GB HDD,

DVD Drive

Този уникално стряскащ "психологически трилър" от първо лице, в който ще трябва да преследвате и залавяте безпощадни серийни убийци, е разработен от Monolith - авторите на игри като Alien vs. Predator 2, Tron 2.0, поредицата No One Lives Forever, както и на The Matrix Online и F.E.A.R. Играта би трябвало да преобрази напълно хорър жанра, който познаваме в момента

Screenshot:

GameSpot, IGN, Games Tiscali, 3D Gamers

bhggx.jpgbggcx.jpgbhgex.jpgbignx.jpg

bjgex.jpgbkg3x.jpgbggax.jpgbkgfx.jpg

Сигорен съм че предложението ще е трепач!

Пробвах демото на максимални детайли с 4хАА и определено мога да кажа, че е най-красивата игра, която съм виждал (не съм играл TES4 все още :) ). Атмосферата е невероятна и определено ще преобрази хорър-жанра. Повече като качат играта :).

Играта наистина е яка. Току-що я инсталирах. При мен върви прилично и изглежда много добре. Още съм в началото и играта много ми харесва.

Пробвах демото на максимални детайли с 4хАА и определено мога да кажа, че е най-красивата игра, която съм виждал (не съм играл TES4 все още :) ). Атмосферата е невероятна и определено ще преобрази хорър-жанра. Повече като качат играта :).

Кажи си конфигурацията?

Примен на Athlon 2000+, 768MB Ram, GF 6600

играта упъната на мах върви прилично добре

но предпочитам да е играя на една добра плазма 42 инч. и с гаме-пад в рака

но играта си заслужава

Да и аз забелязах че играта е изключително лека, но това е типично за Сега. Играта има невероятна графика и на по-слаби машини не забива. Наистина си заслужава.

Абе с тея next gen lightning-инги, mapping-инги и прочее екстри, като SM 3.0, 64 bit color pipeline, плюс АА (което май е ексклузивна комбинация за GF 7-ма серия), играта си става доста тежка :).

Абе с тея next gen lightning-инги, mapping-инги и прочее екстри, като SM 3.0, 64 bit color pipeline, плюс АА (което май е ексклузивна комбинация за GF 7-ма серия), играта си става доста тежка :).

Вика се оптимизация ;) Като изключиш дадени ефекти играта да върви и на по-ниски машини. Нещо, което липсва тотално в Oblivion...

Пробвах я ама нещо не зарибява. В началото започва интересно обаче после си става стандартен шутър. Даже шутър е силно казано щото почти няма патрони. По-скоро вземаш откъдето ти падне тръби, летви и прочие и бъхтиш. Минах 4 нива ако се не лъжа и все е едно и също. Поне да имаше огнестрелни оръжия повече с тая графика щях да я врътна заради красотата. Ама от първо лице да се пукам с летви и тръби една цяла игра нещо не ме зарибява идеята.

Нещо, което липсва тотално в Oblivion...

Не съм много съгласен. Скоро четох в Gamespot една статия за това кое как да се нагласи, за да може играта да върви гладко и на еФтини машини. Друг е въпросът, че графиката тотално се орязва и все едно играеш Doom 2 :)

Не съм много съгласен. Скоро четох в Gamespot една статия за това кое как да се нагласи, за да може играта да върви гладко и на еФтини машини. Друг е въпросът, че графиката тотално се орязва и все едно играеш Doom 2 :)

/off

Ми на предишната си машина, Palomino 2000+, FX5600XT (256) и 768 RAM я пуснах на 800x600 с АБСОЛЮТНО всичко на low. Резултатът беше 2fps стабилни :). Не знам по-добро нагласяне от това да изключиш всичко :D На сегашната върви добре, но Bethesda за мен стават синоними на кьопави програмисти.

Прекалено много я прехвали. Графиката не е нищо особено, много прилича на конзолен порт. Атмосферата наистина не е зле, но като цяло само на 1 място успяха да ме стреснат разработчиците, а и то беше нагласено :D Много ме дразни тоя "заподозрения" как изскача от нищото за да ме изпраска в гръб в някоя скриптирана сцена. Освен това няма шум от стъпки (или поне аз не чувам такъв :unsure: ) и по някое време ти изкача спринтиращ лошковец изотзаде без никакъв шанс да го усетиш докато не те изпраска. Като цяло се играе, ама не е нищо особено.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...