DEVIL_in_PLD Posted April 12, 2006 Share Posted April 12, 2006 Имали някой които е ползвал такъв?Би ли могло да ми стане нищо? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted April 12, 2006 Share Posted April 12, 2006 samnqvam se ne vijdam kvo moje da mu se razvali Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted April 13, 2006 Share Posted April 13, 2006 ако се рпесече белтъка - все едно пиеш вкиснато мляко - разстройство и дехидратация. ако има подобен ефект можеш да го ползваш за периодите на изчистване шегувам се разбира се. винаги има опасност от хранително натравяне. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted April 13, 2006 Share Posted April 13, 2006 Имали някой които е ползвал такъв?Би ли могло да ми стане нищо? Колко време е минало откакто не е годен?Ако не е много може да пробваш в по-малки дози първите дни,за да видиш как ти действа.Ако се появят тези неща,които мобо каза го спираш и това е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEVIL_in_PLD Posted April 13, 2006 Author Share Posted April 13, 2006 Пише exp/04/06 ами аз така и направих и за 2 дни няма проблем.Мерси на всички. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.