Botev1912 Posted November 6, 2003 Share Posted November 6, 2003 Znachi instalirah na XP programata NV Refresh Tool i Battlefield 1942 ne tragva. Zashto stava taka. Nqkoi ako znae da kaji Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted November 6, 2003 Share Posted November 6, 2003 Znachi instalirah na XP programata NV Refresh Tool i Battlefield 1942 ne tragva. Zashto stava taka. Nqkoi ako znae da kaji A zakakvo ti triabvashe tochno REFRESH TOOL Ideia si niamam.No nebi triabvalo da imash problemi.Sega shte si instalna edno XP i shte vidia zashto pravi taka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted November 6, 2003 Author Share Posted November 6, 2003 Trqbvashe mi da oprava hercite na igrite pod openGL inache varvat na 60 Hz Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted November 7, 2003 Share Posted November 7, 2003 Trqbvashe mi da oprava hercite na igrite pod openGL inache varvat na 60 Hz Hmmmm...igrata si vyrvi normalno i bez problemi.A Hz si se opraviat direktno ot control panel Koi driver polzvash za videoto ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted November 7, 2003 Author Share Posted November 7, 2003 nVIDIA 45.23 no tova nqma znachenie. Imam predvid igrata varvi bez da se slaga programata nvrefresh tool no kato se sloji ne tragva Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted November 7, 2003 Share Posted November 7, 2003 Opitai da igraesh igrata na razlichni rezoliucii (800x600, 1024x768) i viz dali vinagi go ima tozi problem. Ako da, znachi po niakakva prichnia vaprosnata igra se "rita" sas refresh tool-a. Vazmozno e, prichini bol. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JoroBoy Posted February 8, 2004 Share Posted February 8, 2004 Znachi i az imam edin problem s RefreshRate-a pri igrite zanachi predi biah s Geforce2 a sega sum s 4-ka..........problema e che predi,kato slojih NVRefreh Tool mi se opraviha chestotite pri igrite a sega,kato slojih novata karta pochnaha pak da bachkat na 60Hz ....preinstalirah si NVRToll,no mi kazva,che DIrectX8 ne e detektnat i 3D-to pri igrite ne moje da bude otimizirana.......a az sum s DirectX9b......niakoi moje li da dade edna ruka,che mi iztekoha ochite ot tova trepkane na monitora! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JoroBoy Posted February 8, 2004 Share Posted February 8, 2004 Znachi i az imam edin problem s RefreshRate-a pri igrite zanachi predi biah s Geforce2 a sega sum s 4-ka..........problema e che predi,kato slojih NVRefreh Tool mi se opraviha chestotite pri igrite a sega,kato slojih novata karta pochnaha pak da bachkat na 60Hz ....preinstalirah si NVRToll,no mi kazva,che DIrectX8 ne e detektnat i 3D-to pri igrite ne moje da bude otimizirana.......a az sum s DirectX9b......niakoi moje li da dade edna ruka,che mi iztekoha ochite ot tova trepkane na monitora! Niama li koi da pomogne?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted February 8, 2004 Share Posted February 8, 2004 Значи не ти трябва NVRTool пробвай с ReForce и ще усетиш разликата. Опитах се да я кача, но няма място, затова пробвай да си я свалиш от Techno-Link или от data.bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.