Identify_me Posted November 6, 2003 Share Posted November 6, 2003 nqkoi mpje li da mi kaje ot kade da si namerq draiveri za sound kartata(mejdu drugoto tq e Yamaha)Pls help. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nassko Posted November 6, 2003 Share Posted November 6, 2003 Skoro ima6e pak podobna tema za driveri na Yamaha. Pi6i pone kakva e kartata-719,724 ili druga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Identify_me Posted November 6, 2003 Author Share Posted November 6, 2003 zna4i sound kartata mi e Yamaha 724.A wina mi e xp.Sq 6a moje6 li da help? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nassko Posted November 6, 2003 Share Posted November 6, 2003 zna4i sound kartata mi e Yamaha 724.A wina mi e xp.Sq 6a moje6 li da help? Eto ti LINK kam poslednite drivers na Yamaha724.Pi6e 4e stavat i za windows2003 bez problem ama li4no az ne sam gi probval. Ako ima problem pi6i. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Identify_me Posted November 6, 2003 Author Share Posted November 6, 2003 dam pak ima problemi.Zna4i 6te ti obqsnq kakvo to4no pravq za da vidi6 dali nqkade ne barkam. Otvarqm Device manager.Other devices\Multimedia Audio controller.Taka davam reinstal drivers.izbiram Install from list or specific locatoin i davam da se searchva direktoriqta deto slojh draiverite deto ti mi gi dade.I mi ispisva Couldn't instal because can't find the necessary software.Kaji kfo da pravq? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted November 6, 2003 Share Posted November 6, 2003 A mi ne go karai toi da si tarsi direktoriata a mi mu kazi ti kade da tarsi. Moze da ne ti e tova problema, no opitai. Ako e niakoi EXE faili XP-to niama da nameri nishto. Sto se otnasia do parvoistochnika na driverite, to mislia che nai-dobria variant e na saita na Yamaha. Tam ima driveri. Idi i si drapni. Eto tuk ima driveri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nassko Posted November 6, 2003 Share Posted November 6, 2003 Tova koeti ti kazva fon_tomov e napalno viarno.Zna4i parvo si puska6 exe-to da se samorazarhivira v niakoia direktoria.Polse ne mu davai samo da si tarsi driver-ite a mu poso4i direktoriata kadeto si gi slojil.Vazmojno e da ti dade prozorec 4e driver-ite ne sa digitalno sertificirani dava6 da prodalji i tova e.Ako ne stane togava darpa6 driver-ite ot site na yamaha (to4no 5MB) i probva6 pak.Tova koeto az sam ti ka4il gi davat za uj nai-novite.Uspeh Link to comment Share on other sites More sharing options...
rasco Posted November 6, 2003 Share Posted November 6, 2003 проблемът може да е друг - аз имах такава карта, на чипът й пишеше Yamaha XG YMF724 или нещо подобно, обаче не вървеше с нито един драйвер на Yamaha.пуснах Linux и забелязах, че той я разпознава като C-Media CMI8738, намерих си такъв драйвер за Windows и картата тръгна.не знам как стават тия работи на чипа да пише Yamaha, а картата да върви с C-Media драйвери ама... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nassko Posted November 6, 2003 Share Posted November 6, 2003 проблемът може да е друг - аз имах такава карта, на чипът й пишеше Yamaha XG YMF724 или нещо подобно, обаче не вървеше с нито един драйвер на Yamaha.пуснах Linux и забелязах, че той я разпознава като C-Media CMI8738, намерих си такъв драйвер за Windows и картата тръгна.не знам как стават тия работи на чипа да пише Yamaha, а картата да върви с C-Media драйвери ама... Tova ne6to stava kogato kartata e YAMAHA 740 ili 744.Togava driver-ite sa za CMI8738.Ama mai ima i niakoi modeli 724. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Identify_me Posted November 6, 2003 Author Share Posted November 6, 2003 Awe hore az parvo svalih draiverite ot Yamaha.com.No taka i ne stava6e.Zabelqzah 4e ima nqkaf wizard na wina i go pusnah.I to vze 4e stana.Thanks to all. Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted November 7, 2003 Share Posted November 7, 2003 Awe hore az parvo svalih draiverite ot Yamaha.com.No taka i ne stava6e.Zabelqzah 4e ima nqkaf wizard na wina i go pusnah.I to vze 4e stana.Thanks to all. XE XE XE....Bravo. Sega veche shte se radvash na cialoto velikolepie ot zvyci blikashto ot analog OUT na Yamahichkata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.