4efo_88 Posted April 12, 2006 Share Posted April 12, 2006 Трявва да направя нещо като кратък доклад или по-точно само да отговоря конкретно на въпроса: Защо хипи движението е против правото за собственост? Ако някой знае нещо по въпроса или някакъв сайт за идеите на хипи движението, моля да ми помогне Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted April 12, 2006 Share Posted April 12, 2006 Трявва да направя нещо като кратък доклад или по-точно само да отговоря конкретно на въпроса: Защо хипи движението е против правото за собственост?Ако някой знае нещо по въпроса или някакъв сайт за идеите на хипи движението, моля да ми помогне Да не би да ти го е дала Налбантова по етика и право, защото и на едно момиче от нашия клас се падна същия доклад Link to comment Share on other sites More sharing options...
4efo_88 Posted April 12, 2006 Author Share Posted April 12, 2006 Да не би да ти го е дала Налбантова по етика и право, защото и на едно момиче от нашия клас се падна същия доклад Точно тя Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted April 13, 2006 Share Posted April 13, 2006 Точно тя ми пробвай в referati.com btw ти кой клас си в Английската Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.