Jump to content
BulForum.com

Worms Armageddon

Runner

Recommended Posts

След разочарованието наречено Worms 3D, реших, че ще се играе само на Armageddon-a, ама не мога да го пусна на XP-то, някой знае ли, дали може?

След разочарованието наречено Worms 3D, реших, че ще се играе само на Armageddon-a, ама не мога да го пусна на XP-то, някой знае ли, дали може?

Pri men nqmashe nikvi problemi armagedona. Obiknovenno kopi ot moito CD na koeto sum zapisval ottdavna i sichko si bachka :)

Кажете защо вади грешки играта (Worms 3D) когато се опитам да я пусна (WinXP Pro). Runtime error. Abnormal program termination...

Много изнервящо....

• 2 weeks later...
  • 8 months later...

Imam Worms Worwd Party i Patch-a i svalih ot saita wwp.team17.com ..

Pacha e za da se igrae igrata v internet ...

NO kato pusna da se konecctna kum nqkoi server i mi dava 4e iska da insertna nqkvo CD.. a az nqm CD>.... a ina4e sam moga da si igraq Singleplayer..

kak da resha tozi problem.. ??

svalih si Crack-nato wwp.exe s koeto se reshi purviqt mi problem vuobshte ne mi davashe da vlezna v igrata.. sq ostana tova 4e v Multyplayer mi iska CD kato se Connect-vam....

• 4 months later...
  • 3 weeks later...

Аз си инсталирах Пача, но като си направя настройките на играта и пусна да почне да зарежда картата - вместо да ми показва онова символче за радиация, което се пълни, ми показва черен екран и нищо не става!

Някой може ли да ми каже как мога да го оправя? Много ми се играе, а не мога! :angry1 :angry1 :angry1 :cry :cry :cry

Аз го оправих проблема - дръпнах си пача от официалния сайт! Но възникнаха други 2: Първо искам да имам всички оръжия, а не ми се минават мисии и така на татък, та въпроса ми е може ли да стане това по някакъв начин без да минавам мисии. И другия проблем е че сега не мога да стартирам Worms World Party - свалих го от варез.ру и го разархивирах, но като щракна върху файла се появява черен екран и после пак ме връща на десктопа. Някой знае ли какъв може да е този проблем и ако можете да дадете линк с работещ WWP.

Аз го оправих проблема - дръпнах си пача от официалния сайт! Но възникнаха други 2: Първо искам да имам всички оръжия, а не ми се минават мисии и така на татък, та въпроса ми е може ли да стане това по някакъв начин без да минавам мисии. И другия проблем е че сега не мога да стартирам Worms World Party - свалих го от варез.ру и го разархивирах, но като щракна върху файла се появява черен екран и после пак ме връща на десктопа. Някой знае ли какъв може да е този проблем и ако можете да дадете линк с работещ WWP.

Po vaprosa za orujiqta vij v GameCopyWorld sigurno imat Trainer za ARMAGEDDON-a.

искам да попитам Worms 3D става ли на XP щото няколко пъти я инсталирам и все след интрото ми дава няква грешка и ме изхвърля, и patch сложих ама пак не става

Ако си мислите че Worms 3D e разочарование тогава поиграйте Worms Forge Under Siege.. :angry1

Иначе... ако има навити за Worms (примено World Party ... ) дайте да се огранизираме нещо :D винаги съм искал да играя в мулти... :unsure:

искам да попитам Worms 3D става ли на XP щото няколко пъти я инсталирам и все след интрото ми дава няква грешка и ме изхвърля, и patch сложих ама пак не става

копирай дисковете на харда и е инсталирай от там. иначе може да се мъчиш 10 пъти. проблема тук е в ХР. на 98 няма такива проблеми с инсталатора не само на тая игра

• 2 weeks later...
  • 1 month later...

Ся пък ново двайсе! :angry1

Значи преди около 2 месеца си свалих играта с бая зор я подкарах и всичко беше наред! От доста време не бях играл и сега реших пак да се зарибя, но....

...Щракам на иконката и ми излиза грешка от типа: Send; Don't send! Кво ли не пробвах все излиза! Преинсталирах пача - нищо. Опитах да преинсталирам играта, ама там вече нещата загрубяха - излиза мu Preparing to install WA на фона на атомната бомба, стои така около 1 минута и затваря инстал прозореца и все едно нищо не съм направил! Някой знае ли от какво се получава така и как мога да реша проблема? :confused :confused :confused

WWP е най-добрия.

Проблемите с него не са от ХР-то а от новите драйвери за видеокарти. Акo си сложите стар драйвер или новите омеги (говоря за nVIDIA) ще си върви без проблем.

Ако ви излиза черен екран (sandman) значи програмата губи фокуса на прозореца и трябва да натиснете Alt+Tab веднъж. за да излезе WWP screen-a

Да, ама аз съм с Armageddon. Изтрих WWP, защото нямах място на харда. :( Забелязах, че като спирам компютъра, след като съм пробвал да инсталирам играта, малко преди да изчезне уиндоуса и ми показва инстал шийлда на играта, но изписва за секунди, че инсталацията не може да продължи, защото уиндоус се изключва и след това спира компютъра. Явно има някаква стартирана програма или файл, които пречат на инсталацията на играта и когато те се изключат играта тръгва да се зарежда,но твърде късно.

А и има още нещо - аз съм я инсталирал и играл тази игра и преди, без да съм инсталирал нови драйвъри. Какво й стана сега - не знам. :(

Sandman,пробвай да смениш 4асовия пояс или годините,може и да стане,аз така на NFSU не ми трагваше зареди шибаната 4асова зона....Пробвай с годините,върни ги 2-3 години назад и след тва стартирай от Shortcut-a.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...