Nostradamos Posted April 11, 2006 Share Posted April 11, 2006 Цък Кърти мивки клипа . Цък И тва е зарибено Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted April 11, 2006 Share Posted April 11, 2006 Старооооо... Иначе е велико, пратих го на почти всичките си познати Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted April 11, 2006 Share Posted April 11, 2006 Старооооо... Иначе е велико, пратих го на почти всичките си познати /OFF Ти си ебати гадния спамър... хубаво, че не си ми познат. До гуша ми е от такива "познати" дето ми пълнят кутиите с дивотии - някои хора не зацепват, че имейла е за комуникация, не за бъзикация с хората... такива "познати" получават отмах запазено VIP място в кафявия ми списък и после се чудят защо не им отговарям на сериозните имейли - ми защото не знаят как да се държат сероизно, за това... //OFF Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted April 13, 2006 Share Posted April 13, 2006 /OFF Ти си ебати гадния спамър... хубаво, че не си ми познат. До гуша ми е от такива "познати" дето ми пълнят кутиите с дивотии - някои хора не зацепват, че имейла е за комуникация, не за бъзикация с хората... такива "познати" получават отмах запазено VIP място в кафявия ми списък и после се чудят защо не им отговарям на сериозните имейли - ми защото не знаят как да се държат сероизно, за това... //OFF [съвсем off]Ъъъ... аз? Нещо бъркам ли се или никога в живота си не съм ти писал мейл? Всъщност като се замисля никога даже ЛС не съм ти писал... И не разбрах с какво постът ми е различен от безбройните подобни постове в раздел videos. Осен това филмчето наистина вече е пускано в "Да се посмеете малко...". Лелеее, доживях и спамър да ме нарекат...[/съвсем off] П.С. а, да, и аз се радвам, че не съм ти познат... Link to comment Share on other sites More sharing options...
savamane Posted April 14, 2006 Share Posted April 14, 2006 Оувърмен май не беше насочил поста си към теб конкретно, а към частта с "пратих го на почти всичките си познати".... Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Simon Posted April 15, 2006 Share Posted April 15, 2006 Xaxaxaxa Тва е много яко както и тва Цък Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted April 15, 2006 Share Posted April 15, 2006 Тъй като идва Великден, защо не се настроите малко..но по малко по-различен начин този път ClickMe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rubbish Posted April 15, 2006 Share Posted April 15, 2006 Някой знае ли как клиповете от саитове като този може да си ги сваля ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted April 15, 2006 Share Posted April 15, 2006 Оувърмен май не беше насочил поста си към теб конкретно, а към частта с "пратих го на почти всичките си познати".... Хм, е, ок, и така може да е... Е не на всичките си познати, на тези, за които знам, че би им харесало. При това по skype. Значи аз не съм разбрал... Се 1. А оувърман да види 14та точка от правилата, за да не стават такива недоразумения повече П.С. Другите филмчета ме размазаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted May 20, 2006 Share Posted May 20, 2006 Вижте кучешка радост! ClickMe Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted May 22, 2006 Share Posted May 22, 2006 Хехе.Не бях виждал куче да повръща до ся.Иначе кой ли извратеняк е снимал как горките кученца са чифтосват Link to comment Share on other sites More sharing options...
hoStel_1912 Posted May 22, 2006 Share Posted May 22, 2006 старо,но интересно...преди когато за парви пат го бях видял много се бях смял. даже го бях позабраил Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted May 23, 2006 Share Posted May 23, 2006 Вижте за какво друго може да се "използва" играта на Blizzard - World of Warcraft Click Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankis Posted May 24, 2006 Share Posted May 24, 2006 Хахахахахахаха!!! Оле мале, как може ве... Аз съм виждал и други преди, ако ги намеря, ще ги дам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.