Fibaman Posted April 9, 2006 Share Posted April 9, 2006 => Evolution GT От Screenshot-овете изглежда добре , но дали и в действителност ще е така ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted April 9, 2006 Share Posted April 9, 2006 На мен играта ми допада. Графиката е много добра и саунда също. Аз играя играта с волан и нямам оплаквания относно управлението (за калвиетурата не знам) Геймплея на мен не ми допадна много много, но определено ще ме задържи пред компа още няколко дни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted April 9, 2006 Share Posted April 9, 2006 някои знае ли системните изисквания на играта? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted April 9, 2006 Share Posted April 9, 2006 Пуснах я да се сваля. Надявам се "кариера" елементът да е по-добре замислен от този в НФСМУ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted April 9, 2006 Share Posted April 9, 2006 Дали ще трагва на MX ? Да не иска пак pixel and vertex shaders Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted April 9, 2006 Share Posted April 9, 2006 Дали ще трагва на MX ?Да не иска пак pixel and vertex shaders Като гледам графиката. Със сигурност ще иска pixel shader поне 1.1 или 2.0. Не съм сигурен дали ще тръгне, но по-вероятното е да не тръгне, защото MX няма vertex shader. Но играта си заслужава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted April 9, 2006 Share Posted April 9, 2006 Дали ще тръгне на GF FX5200 128/128? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoW_Lo6iq Posted April 9, 2006 Share Posted April 9, 2006 Играта супер много си прилича с тази -> Click Графиката е хубава.Колите са яки.Но геймплея мирише.Не ме кефи въобще и затова няма да я играя много много сигурно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Knight Posted April 9, 2006 Share Posted April 9, 2006 Като гледам играта ще си заслужава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
agop4o Posted April 10, 2006 Share Posted April 10, 2006 kak se tragva ot carier kolata varvi na autodrive na tatak ne stava ni6to Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spister Posted April 10, 2006 Share Posted April 10, 2006 някои знае ли системните изисквания на играта? SYSTEM REQUIREMENTS Minimum system requirements: OS: Windows XP/2000 with DirectX 9.0c Ghaphic Card: 3D board with at least 64 MB of memory, compatible DirectX 9.0c Sound Card: DirectX 9.0c compatible CPU: Pentium III 800+ MHz RAM: 256 MB CD Rom Player: Required Windows Media Player 9 or later Recommended system requirements: Ghaphic Card: 3D board with at least 128 MB of memory, compatible DirectX 9.0c CPU: Pentium IV 2 GHz RAM: 512 MB Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted April 10, 2006 Share Posted April 10, 2006 Много смотан геймплей,графиката не е нещо впечатляващо,но става.Играта става за убиване на няколко часа Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted April 10, 2006 Share Posted April 10, 2006 Играта супер много си прилича с тази -> ClickГрафиката е хубава.Колите са яки.Но геймплея мирише.Не ме кефи въобще и затова няма да я играя много много сигурно. виж производитела на двете игри и сам ще си отговориш на въпроса Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted April 10, 2006 Share Posted April 10, 2006 Адски много ме дразни това, че колите се трошат много лесно. Колкото и реалистично да изглежда според мен не е така. В стремежа си да направят някой реалистичен симулатор така са се престарали, че понякога, ако кара някой играч (като мен) , който не е свикнал с това да си пази колата много много ще трябва да преиграе една писта поне 3,4 пъти и вкисва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nitro Posted April 10, 2006 Share Posted April 10, 2006 С клавиатура се кара убйствено трудно.Аз играя с 32MB видео и играта показва някои бъгове-колата примигва на екрана.Да не говорим,че ми е писнало на кривия от нескопосани интерфейси като тоя.Иначе трудността на играта ме зарибява да играя,ама нервите ми не са безкрайни едвам 1 challenge съм минал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted April 11, 2006 Share Posted April 11, 2006 Някой пробвал ли е да играе с волан?Забелязвам,ч с клавиатурата завива сравнително трудно при по-висока скорост,което е леко дразнещо,а да поднесе хубаво колата е абсурд/освен с ръчна,но дори и тоя вариант не е измислен както трябва/.Другото,което ме дразни е колите със задно,хахаха,няма такъв смях,по-нереално не може да бъде. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BreAdeR Posted April 11, 2006 Share Posted April 11, 2006 незнам защо обаче на мен управлението ми е мноо прецакано.Аз натискам да завия пак колата не мърда и след 5 сек. завива.И нз от кво е така лаг ли е кво е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted April 11, 2006 Share Posted April 11, 2006 Мдам...нещата въобще не са розови. Играта има голям потенциал, много добри идеи и някои глупави (визирам най-вече тигър ефекта). Управлението си е предизвикателство, особено ако човек е свикнал на НФС. В крайна сметка при наличието на Обливиъна, Судеки, а сега и Спелфорс 2 е малко вероятно да обърна повече внимание на Еволюшъна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cherepcho_23 Posted April 12, 2006 Share Posted April 12, 2006 някои знае ли системните изисквания на играта? A zna4i iziskva 1.3 procesor na AMD 256 mb video karta a i na 1 DVD ina4e az q imam qka e mnogo= Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted April 12, 2006 Share Posted April 12, 2006 Играта е супер зарибена..НО майна ква е тая реалистичност прекалена е майна от 4 клас (ся съм 11-ти) имам малко тренинг ама тфа е ужасно..едвам взимам завоите....постна ми се вижда..;( иначе графиката е яка.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted April 12, 2006 Share Posted April 12, 2006 Всъщност хич не е реалистично даже По-нататък като натрупаш level e по-лесно,аз вече съм на 19 level и управлението е доста елементарно.Ами за 49 минути игра дигнах още 5 level-а.Много е зле тая игра и смятам да я затрия на момента Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted April 12, 2006 Share Posted April 12, 2006 Да прав си. Аз съм 17 и при мен също стана много лесно. Играта не предлага нищо особено и спокойно може да бъде подмината. Link to comment Share on other sites More sharing options...
transporterpld Posted April 12, 2006 Share Posted April 12, 2006 kak se tragva ot carier kolata varvi na autodrive na tatak ne stava ni6to ми просто натискаш backspace и си готов Link to comment Share on other sites More sharing options...
bd1 Posted April 12, 2006 Share Posted April 12, 2006 igrata mi pisna za 2 dni dosta e bezinteresna prez cqloto vreme edno i su6to. edinstrenoto koeto q otkroqva ot drugi podobni igri e tova 4e moje6 da se obli4a6, da vru6ta6 vremeto i izbor na otbor Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted April 12, 2006 Share Posted April 12, 2006 Играта става нахално лесна с качване на левели. Аз съм 14-ти , качил съм на макс "умението" за управление и яла ма фани по тия завои със 100км/ч. Разочарвация. Искам третата ТОСА!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.