Jump to content
BulForum.com

Програма за capture на видео , но в определен регион

lil_stenly

Recommended Posts

значи забравих как се казваше , но тази порграма можеше да реже определени части от даден видео фаел и да ги реже точно в зададен регион от екрана (периметар) ! искам да кажа , че може да записва каквото в момента се гледа на екрана , но имаше и функция да го прави в избрана от теб част ... например да записва само това което се вийда в горния ляв ъгъл на екрана ! аре помогнете малко моля , че видях зор и ми трябва спешно такава програмка ! имах една обаче след формат на хардиска си отиде ! :(

Аз ползвам Snagit за това. Но може да прихваща само видеото, без звука.

и може да хваща определена част от екрана и само от нея да записва ? хммз супер ! благодаря много . :)

п.с. има 1 малък проблем ... неможе да запише част от филм , който върви по BSPlayer-а ! хм трябва да има някакъв начин

• 3 weeks later...
Но може да прихваща само видеото, без звука.

А добре имали някоя кадето да може да записва и звука? Или програма , която да съедини звука с картината :) ?

Всъщност, оказа се че може и аудио да прихваща с видеото. Просто не съм си бил оправил настройките. :)

Но какво точно искаш да правиш? Да прихващаш видео от нета или от видео плеър? Защото от видео плеър няма да стане, или поне не съм разбрал как. За рязане на клипове си има други програми, ако това имаш предвид де.

Всъщност, оказа се че може и аудио да прихваща с видеото. Просто не съм си бил оправил настройките. :)

Но какво точно искаш да правиш? Да прихващаш видео от нета или от видео плеър? Защото от видео плеър няма да стане, или поне не съм разбрал как. За рязане на клипове си има други програми, ако това имаш предвид де.

Проблемчето е такова ... Има едно филмче на една страница и искам да го save-ам , но то минава през flash player и нестава (пробвах по какви ли не начини ... неще) ! Flash player-a пуска филмчето по id и по този начин немога да вида къв е type-a на фаела ! И затова искам да го запиша .

Видях ,че snagit има за audio ... успях да го запиша със звук , проблема е там , че насича и го записва с много лошо качество !Няма ли някоя по-добра програма . т.е. по-лека ? Аз бях намерил една ... нещо avi screen ама сега никъде е няма :( .

Обикновенно тези клипчета са във fla формат. Ако си с Mozilla отиваш на C:\Documents and Settings\[user name]\Local Settings\Application Data\[internet Browser] и така по папките. Гледаш последния запаметен файл кой е като ги сортираш по Date created и го наименуваш като fla файл. Ako си с IE не съм сигурен че щe е пак така. Ако не успееш напиши къде се намира клипа или ми прати РМ и ще ти го пратя. ;)

Флашовете по интернет са в .SWF, а не .FLA, което е изходния файл и едва ли някой би го постнал него в сайт :D .

Иначе пробвай Fraps. Не съм я пробвал за такива неща, но мисля, че може да ти свърши някаква работа.

Говорех за клиповете, които се дават във флашовете, а не за самите файлове (то е ясно че са swf).

чакайте сега ... вие не ме разбрахте какво казах :)

например имаш клипче , но никой не е казал то да е swf формат ...

имаш player който пуска клипчетата по ID ... да кажем така

player.swf?movieid=http://...movies/нещо-си-там

по този начин ми save-а player.swf , но без филмчето , а като филмчето е по ID немога да сваля това

http://...movies/нещо-си-там слага html отзад и ме връща в началото на страницата ! :)

добре измислено нали ? :) е имате ли някакви идеи ?

offtopic

хмзз ... мисля , че му набарах цаката :) някой да има добър flash editor :) ?

• 2 weeks later...

http://www.ulead.com/runme.htm :excl: Тази програма мисля че много ще ти помогне.Има доста опций в нея.Баща ми работи с нея.Той хвърля филма на компа и си прави ефектчета и т.н :bgrin: Ако иска6 си я свали да я пробваш ;)

ЕДИТ:мисля че тази в сайта е Trail versiq iначе аз имам фулл версията ама диска не беше мой ;(

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...