wlado Posted April 8, 2006 Share Posted April 8, 2006 значи ше слагам Гном на Сузе(идеята е че мойто сузе е Само! един дикс и няма Гном)То аз почти съм го сложил(50%). Какво точно ми трябва?В смисъл какво да махна/сложа за да е функционално и минимално на размер .Искам само да го има, да е фунционално и не искам Еволюшън и т.н гноме-медиа и не знам си кво. Ще се бъзикам с XGL за тва си слагам Гном.За Файл менаджер или Рокс или Конкуерър ще ползвам.ако някой каже и Yast Repositoty ще съм много радостен . Ако въпроса ви се стори тъп не отговаряйте все ще се справя!(А и аз винаги задавам тъпи въпроси). Само се дразня че май тойя Гном е 2.12 а мен ми се искаше 2.14 Ако ми хареса може и КДЕ да махна !(не вярвам но все пак)А искам да е малко че нямам никво място на харда. Dobre(psiha na latinica poneje na Gnome ne znam kade mu e podredbata ) MNoooooooooooooooo mekefi tozi (na Suse) Gnome oba4e kjato wurwi s XGL servear i mi iz4ezwat tuk tame menuttata deto sika4at s desniq buton na misgkata? Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgekodinov Posted April 12, 2006 Share Posted April 12, 2006 Ако искаш 2.14 зарежи го това Suse и си вземи FC5 : работи като звяр. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wlado Posted May 4, 2006 Author Share Posted May 4, 2006 Ако искаш 2.14 зарежи го това Suse и си вземи FC5 : работи като звяр. abe i az twa si misleh ama sam se pristrastil kam suse a i ne mi se swalqt 5 diska ili pak 3 ако ми се сваляха щах да съм си със стандартна 10.1 сузе Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorgar Posted May 4, 2006 Share Posted May 4, 2006 abe i az twa si misleh ama sam se pristrastil kam suse a i ne mi se swalqt 5 diska ili pak 3 ако ми се сваляха щах да съм си със стандартна 10.1 сузе какво ще сваляш? федората се инсталира директно от mirrors.evrocom.net ако си с бавна връзка остави ги за през ноща Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.