ralexes Posted November 23, 2003 Share Posted November 23, 2003 Tazi opciq se namira v control panel>regional and language option Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted November 23, 2003 Share Posted November 23, 2003 basten ,super ti e kolata.Az o6e ne sam stignal do tuk s upgreidite ama kogato tova stane 6e si postna bridjkata Kaji mi ot kolko vreme djari6 ta da si imam predstava kolko moje bi mi ostava Mi az igrata q bqh drupnal v srqda kum 10 4asa ve4erta, ama togava ne mojah da igraq zaradi izhvurlqniqta. Taka 4e 2-3 dena sam razcukval...prosto te sustezaniqta ne sa trudni, sled kato vsi4ko na Hard sam go minal. Nai-golqm kef mi pravqt drift-ovete, shtoto tam si li4i dali si shofior i mojesh da odurjash kolata v ekstremni usloviq. Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted November 23, 2003 Share Posted November 23, 2003 Nai-golqm kef mi pravqt drift-ovete, shtoto tam si li4i dali si shofior i mojesh da odurjash kolata v ekstremni usloviq. Хех, та значи аз съм добър шофьор щом те са ми любимите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted November 23, 2003 Share Posted November 23, 2003 Eto go i moito vozilo http://www.warez.ru:8080/FTP/Pictures/By%2...39;s%20ride.bmp Link to comment Share on other sites More sharing options...
chochosan Posted November 23, 2003 Share Posted November 23, 2003 edin vupros, kak se promenq cveta na vinylite, shtoto na men ne mi e aktivno tova deto pishe vinyl color da ne bi po kusno da se aktivira???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted November 23, 2003 Share Posted November 23, 2003 The Dragon ok davam butona Ctrl+P kato sam v garage no nishto nestaa izlizam na desktopa otivam na Paint i nemi dava dago Paste-na: Nqkoi shte pomogne li ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Dragon Posted November 23, 2003 Share Posted November 23, 2003 ok davam butona Ctrl+P kato sam v garage no nishto nestaa izlizam na desktopa otivam na Paint i nemi dava dago Paste-na Ne,trqbva da go napravish s butona ot klaviaturata-print screen,s ctrl+p nqma da stane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted November 23, 2003 Share Posted November 23, 2003 edin vupros, kak se promenq cveta na vinylite, shtoto na men ne mi e aktivno tova deto pishe vinyl color da ne bi po kusno da se aktivira???? Активира се само с мишката Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralexes Posted November 23, 2003 Share Posted November 23, 2003 Haide da se razberem ako si postvame kolite ,te da badat v format *.jpg 4e *bmp filovete sa super obemesti i trudno se otvarqt. P.S Kogato stigna do pokazatelite na basten i az 6e si postna moqta bridjka Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobo Posted November 23, 2003 Share Posted November 23, 2003 ato go i moito vozilo kakvo mislite Link to comment Share on other sites More sharing options...
makatol Posted November 23, 2003 Share Posted November 23, 2003 eto go i moito vozilo makatol's car Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted November 23, 2003 Share Posted November 23, 2003 Poneje mn narod vze da pita kak stavalo tova sas screenshotovete. Molq oburnete vnimanie na kop4eto ocveteno s 4erveno, na prilojeniq pic. Po vreme na igra ili v momenta, v koito iskate da napravite snimka, koqto da spodelite s nas, go natisnete. Sled tova otivate v programa za editvane na kartinki(MS Paint, Photoshop, PaintShop i t.n.) otivate na Edit ot tam Paste i posle Save as(izbirate JPG, 4e da ne bradqsvat horata dokato vi otvorqt pica) i posle upload. Kak se uploava nqma da obqsnqvam, poneje tova ve4e e napraveno i go ima kato pinned topic. Mqstoto na butona varira pri klaviaturite, no vse e edin ot tazi otdelena 9ka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XeForce3 Posted November 23, 2003 Share Posted November 23, 2003 Hora ari nqkoi kato e stignal 111/111 da vzeme da kachi save na warez shtoto ne mi se igrae, za da e prevyrtam a mi se iska da si prava i az razlichni kolichki Mersi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
makatol Posted November 23, 2003 Share Posted November 23, 2003 Hora ari nqkoi kato e stignal 111/111 da vzeme da kachi save na warez shtoto ne mi se igrae, za da e prevyrtam a mi se iska da si prava i az razlichni kolichki Mersi. kato ne ti se igrae drupni si tva no az ti preporu4vam da si igraesh sam ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralexes Posted November 23, 2003 Share Posted November 23, 2003 Kakva e trapkata da igraete s cheat Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted November 23, 2003 Share Posted November 23, 2003 ralexes, razli4ni hora razli4ni ideali. Nie ne razbirame tqh, te moje da ne razbirat nas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
URDeaD Posted November 23, 2003 Share Posted November 23, 2003 cheating sux , ave toia Hiundai dali e huav Link to comment Share on other sites More sharing options...
XeForce3 Posted November 23, 2003 Share Posted November 23, 2003 kato ne ti se igrae drupni si tva no az ti preporu4vam da si igraesh sam ! MERSI!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
makatol Posted November 23, 2003 Share Posted November 23, 2003 Kakva e trapkata da igraete s cheat ako si ostanal s ubejdenieto 4e sum polzval all access cheat, dulboko se lujesh... kato napravq 111/111 trqbva da napravim edin online race Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted November 23, 2003 Share Posted November 23, 2003 basten I as toku shto e vratnax no ina nqkoi kartinki v magazine koito sa mi otklucheni oshte ???? Priteb taka li e??? Mnoo golemi programite!!! kaji nqkoq malka koqto varshi rabota po toq sluchai ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted November 23, 2003 Share Posted November 23, 2003 Ne sa otklu4eni, poneje ne si gi napravil po vreme na igrata...to te sa rekordi na razni pisti. kakto vijdash i sled 111 sustezanie ima sustezaniq, taka 4e mojesh da se mu4ish dokato gi otklu4ish Abe 4ovek kakvo golemi programite, 4e MS Paint q ima vseki windows. Pytq do painta e sledniq: Start -> Programs -> Accessories -| Paint URDeaD Hundai e hubav, za momenta, v koito go otklu4vash sled tova i mazdata, koqto e otklu4ena ot samoto na4alo stava po-dobra. Az mai nai-mnogo polzvah Acura i Nissan. Ina4e po4nah s dodge-a i smenih dosta koli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted November 23, 2003 Share Posted November 23, 2003 basten i sq kak shte moje dase otvorqt se pak nesa malko 7-sa[otnachalo li shte trqbva da pochvam] shtoto kato pusna quick race i mi dava che sichko e otklucheno shto se otnasq do pain-ta bqx zabravil che go imam v windowsa Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralexes Posted November 23, 2003 Share Posted November 23, 2003 ako si ostanal s ubejdenieto 4e sum polzval all access cheat, dulboko se lujesh...kato napravq 111/111 trqbva da napravim edin online race Saglasen sam Da vidim koi kogo Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted November 24, 2003 Share Posted November 24, 2003 G-Unit sled 111 sustezanie na Underground si produljavash...tam i sled 111 sustezanie ti se poqvqvat novi sustezaniq. Pone az sam minal v momenta 112 I az bih se vklu4il kum online gaminga ako slu4aino se nameri sled vreme na4in za puskane na server, poneje v momenta vunshniq mi e samo 4 kb/s. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralexes Posted November 24, 2003 Share Posted November 24, 2003 Ve4e pusna li se request za lan sarvar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.