XeForce3 Posted November 22, 2003 Share Posted November 22, 2003 Aide nqkoi koito e minal pyrvoto da dade save, zashtoto pri men me izhvyrlq ot igrata direktno na desktop-a. Blagodarq. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chochosan Posted November 22, 2003 Share Posted November 22, 2003 da pri save, osven pri collect rweard na men sushto me izhvurlq ot igrata???? wtf? instalnah vsichko m***a mu i crakove, i posledni versii na driveri na videoto, ne znam kakvo da pravq veche, basi kak mi se igrae taq igra, ama samo mizerii pravi Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted November 22, 2003 Share Posted November 22, 2003 Oblivion opravi li si regional settings?Trqbva da sa na English(United States) i raboti(pone zasega). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex Posted November 22, 2003 Share Posted November 22, 2003 Ave hora otnosno toq problem az sam na 20-25 t0 sustezanie,na koricata na 5 spisaniq sum i edin put ne mi zabi.Mnogo stranno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crexis Posted November 22, 2003 Share Posted November 22, 2003 AZ ima sushtiq problem .... kato zabii oba4e trqa da po4vam o tna4alo ne e zapomnilo dokade sum stignal delnalo e si4ki save s ... i iskam da pitam se aposledno na si4ki mesta li trqa da e english(united states) ili samo na uncodet .... kvoto beshe tam :S Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted November 22, 2003 Share Posted November 22, 2003 ustanovih 4e samo "Language for non-Unicode programs" trebe da e English (United States)..."Standarts and formats" i "Location" mogat da si ostanat Bulgaria Crexis: Аз смених само "Language for non-Unicode programs" на Английски и до сега нямам проблеми с играта! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danco Posted November 22, 2003 Share Posted November 22, 2003 i az imam syshtiq problem : moga da save-vam oba4e sled ftoroto ( toest 1-voto systezanie s tvoq kupena kola ) kato natiskna colect reward i me izxvyrlq ot igrata No , No ,NO tova stava samo ako sym si q tuningoval ! Ako igraq s kolata bez da q tuningovam stigam do 7-moto sastezanie ( kadeto ve4e me zadyljavat da q tuningovam) i tam me izxvyrlq pak po syshtiq na4in! ima li reshenie ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted November 22, 2003 Share Posted November 22, 2003 Awe xora neznam kolko pati shte vi se kazva kade vi e problema !!!!!!!!!! Opravete si Regional Settings ot BG na English(United States) i si tragva kato pushka !!! Doskoro i as imax sahtia problem no sled kato smenix Regional Settings go zabravix (Da chukam na darvo cheeeee koi znae kakvo drugo moje dastane) !!! I sq karta nared sichki na Hard pone za sq de i kolata stana kato istrebitel na DRAGA dignax 345 KM/H ludnisa !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chochosan Posted November 22, 2003 Share Posted November 22, 2003 oki opravih regional settings save-a se opravi no iznikna drug problem, pri purviq turnir deto e za 6250 na vtorata pista kato q puska i trugva s cheren ekran absolutno nishto ne se vijda, no se chuvat zvucite i kato natisna pausa se chuva kak vliza v menutata... kakvo stava? driver na radeona li se buzika? nadali shtoto e posleden, drugo ne znam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted November 22, 2003 Share Posted November 22, 2003 S r9000 sam posledeniq driver, nikakvi griji...problema e localen. Az spe4elih gore-dolu polovinata ot spisaniqta ve4e i sam upgradenal vsi4ko pone do level 2. Nai me kefi Drift, shtoto tam si li4i koi e maistora...osobenno ako bluskash na hard, a i ima nqkoi pisti deto si 4upish racete dokato gi minesh. Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE_RAVEN Posted November 22, 2003 Share Posted November 22, 2003 A we samo na men li mi zabiva kato dam "play online" we !?!?!?! Basi urud6tinata... si4ko sym si naglasil, sqkvi settings, si4ko vyrvi perfektno, ama kato se opitam da igraq on line i direktno zabiva kompa i samo reboot opravq ne6tata... help! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chochosan Posted November 22, 2003 Share Posted November 22, 2003 problema s videoto se opravi kato instalirah predishen driver - 3.7 shtoto vidqh che pisheshe specialno za high end radeon cards vuzmojen videoproblem. ave ot koi zavisi da slojim igrata da se igrae v play.evrocom.net? kato gledam interesa postoqnno shte ima sustezaniq online ) POMISLETE ZA IDEQTA PLS Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted November 22, 2003 Share Posted November 22, 2003 E kak da q slojim kato nqma server za neq...ako namerish takav i e po vazmojnost za linux, budi siguren, 4e igrata shte bude na play.evrocom.net vse pak i admina na play igrae igrata s kef Link to comment Share on other sites More sharing options...
slav4o Posted November 22, 2003 Share Posted November 22, 2003 Ei pi4ove 6to kato pusna demoto i grafikata se osira, imam nai-novite driveri za kartata mi, kade moje da e problema, prosto kato q pusna i nito nadpisite se 4etat nito ne6to drugo se vijda, samo neqsni o4ertaniq. Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted November 22, 2003 Share Posted November 22, 2003 Ave hora otnosno toq problem az sam na 20-25 t0 sustezanie,na koricata na 5 spisaniq sum i edin put ne mi zabi.Mnogo stranno. Mi edin moi priqtel pyk ne moje da podkara Call of duty, samo problemi sys cdkey,za6titi i t.n. i vika 4e na mnogo mesta se oplakvali ot tova.A az nqmam nikakvi problemi s neq Taka 4e si e do kysmet Link to comment Share on other sites More sharing options...
chochosan Posted November 22, 2003 Share Posted November 22, 2003 ami da mahnat nqkoq ot igrite v play.evrocom.net deto ne se igraqt osobeno i da se sloji na nejno mqsto nfs, shto da ne stane??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crexis Posted November 22, 2003 Share Posted November 22, 2003 chochosan : 1 zashtoto nqma opciq za server na nfs:u ... ima samo org server v koito moje da igraesh ako imash hubav net ... az si cukam i ne se oplakvam qka igraa staa samo4e ponqkoga disconectva 2 ako mojeshe da se pusne server predpolagam 4 eotdavna sheshe da ima zashtoto i adminite q igraaat i s epredpolag 4e shaha da slojat .. za momenta a mojebi i za v budeshte nqma da ima da ima server .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Da_Devil Posted November 22, 2003 Share Posted November 22, 2003 abe hora imam problem s NFS-to davam na play online i se registrirvam i kato da ve4e CREATE ACOUNT mi dava CONECTION BROKEN sto taka ako niakou moje da mi pomogne s problema ste sam mnogo blagodaren 10x Link to comment Share on other sites More sharing options...
d_micev Posted November 22, 2003 Share Posted November 22, 2003 awe pichove vaprosa moje i da e malko tap i shte me izviniavate, ama kak da pusna online igrata ? ... znachi tragva si normalno davam na Play Online svalia si patcha ot EA.com i sled tova mu slagam cracka za nocd ot warez.ru, dotuk hubavo ama kato pusna igrata i dam na Play online i pak mi dava che triabva da se update-ne. Moje li niakoi da kaje kade mi e greshkata?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobo Posted November 23, 2003 Share Posted November 23, 2003 awe pichove vaprosa moje i da e malko tap i shte me izviniavate, ama kak da pusna online igrata ? ... znachi tragva si normalno davam na Play Online svalia si patcha ot EA.com i sled tova mu slagam cracka za nocd ot warez.ru, dotuk hubavo ama kato pusna igrata i dam na Play online i pak mi dava che triabva da se update-ne. Moje li niakoi da kaje kade mi e greshkata?! sled kato slojish cracka ot diska vse edno ne si napravil update trqbva da ima drug crack za patcha koito svalqsh Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted November 23, 2003 Share Posted November 23, 2003 Tova tuk e moita gordost, s koqto stanah "The hotest driver on the street" sire4 razmazah vsi4ki na vsi4ko Edit: Daite da vidim i vashte "brukmi". Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralexes Posted November 23, 2003 Share Posted November 23, 2003 basten ,super ti e kolata.Az o6e ne sam stignal do tuk s upgreidite ama kogato tova stane 6e si postna bridjkata Kaji mi ot kolko vreme djari6 ta da si imam predstava kolko moje bi mi ostava Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted November 23, 2003 Share Posted November 23, 2003 Xora malko tap vapros no nqkoi shte kaje li kak dasi iskaram pic na kolata i da e pusna v toq topic zada vidite zakvo staa vapros ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Dragon Posted November 23, 2003 Share Posted November 23, 2003 Xora malko tap vapros no nqkoi shte kaje li kak dasi iskaram pic na kolata i da e pusna v toq topic zada vidite zakvo staa vapros ??? Screenshot se pravi s butona print screen ot klaviaturata,sled tva naprimer v MS paint davash edit>paste i sled tva save as... Link to comment Share on other sites More sharing options...
d_micev Posted November 23, 2003 Share Posted November 23, 2003 kade e tazi opcia za koiato tolkova mnogo se izpisa - "Language for non-Unicode programs" tova niakade v menuto na igrata li e ? ... i oshte neshto sled kato si slojih pacha i cracka igrata zapochna da mi zabiva tochno predi da startira pistata? Predlojenia ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.