Exploit Posted October 4, 2006 Share Posted October 4, 2006 Извиняваме се че упвам темата, но имам питанка? Как да отключа всичките Vynil ?Това ми е въпроса?Играя и онлине, но играта ми е докрай превъртяна. До колко до списанията има само 1 кадето не ми е отключено.Какво трябва да направиш ? Ако някой знае някъв трейнър или нещо което може да ми ги отключи ще съм благодарен да ми каже.Или да ми каже, как да ги отключа и какво трябва да направя ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corp Posted October 4, 2006 Share Posted October 4, 2006 Извиняваме се че упвам темата, но имам питанка? Как да отключа всичките Vynil ?Това ми е въпроса?Играя и онлине, но играта ми е докрай превъртяна. До колко до списанията има само 1 кадето не ми е отключено.Какво трябва да направиш ? Ако някой знае някъв трейнър или нещо което може да ми ги отключи ще съм благодарен да ми каже.Или да ми каже, как да ги отключа и какво трябва да направя ? За лепенките, ако като всички имаш предвид и тези, които са и на тунингованите коли в играта - не може. Има един трейнър с който може да ги слагаш, но само на кариера и само на някои коли. Например яката картинка Samurai на първата кола, която караш само веднъж, може да се слага само на същата кола - Acura Integra. А за всички уникати на Саманта има друг трейнър. Относно списанията: Race Event Magazines # Race Won Event Number Magazine 1 Ranked #10 in Circuit Complete Event 19 (vs. Jose) Modified Mag 1 2 Ranked #9 in Sprint Complete Event 27 (vs. Chad) Sport Compact Car 1 3 Ranked #10 in Drift Complete Event 25 (vs. Klutch) Chromen Flamen 4 Ranked #7 in Drag Complete Event 55 (vs. Dirt) Turbo & High-Tech Perf 1 5 Ranked #8 in Drift Complete Event 40 (vs. Todd) Import Tuner 2 6 Ranked #8 in Circuit Complete Event 37 (vs. Kurt) Import Racer 1 7 Ranked #6 in Circuit Complete Event 59 (vs. Jose) Super Street 1 8 Ranked #6 in Sprint Complete Event 67 (vs. Chad) Sport Compact Car 2 9 Ranked #4 in Drift Complete Event 86 (vs. Klutch) Import Tuner 3 10 Win all Tournaments Complete Event 102 Hot4s 1 11 Win overall title Complete Event 112 Stuff 1 Assignment Magazines # Task Completed How? Magazine 12 Nice Performance Install all Level 1 Performance Autopress 1 13 High Performance Install all Level 2 Performance Super Street 2 14 Maximum Performance Install all Level 3 Performance Maxi Tuning 1 15 One Star Car Install two or three Visual Upgrades Option 1 16 Two Star Car Install all Level 1 Visual Upgrades Elaborare 1 17 Three Star Car Install all Level 2 Visual Upgrades Maxi Tuning 2 18 Four Star Car Install all Level 3 Visual Upgrades Hot4s 2 19 Five Star Car Install 4 Unique Visual & 9 Level 3 Visual DUB 1 20 New Drag Record Beat best time in any Drag on Hard Skill Turbo & High-Tech Perf 2 21 New Circuit Record Beat best time in any Circuit on Hard Skill Import Racer 2 22 New Drift Record Beat best score in any Drift on Hard Skill Import Tuner 4 23 New Sprint Record Beat best time in any Sprint on Hard Skill Sport Compact Car 3 24 Online Newbie Reach 500 Online Reputation Points Import Tuner 1 25 Online Player Reach 1000 Online Reputation Points Hot4s 3 26 Online Ruler Reach 2500 Online Reputation Points Elaborare 2 27 Online Master Reach 5000 Online Reputation Points Import Tuner 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted October 5, 2006 Share Posted October 5, 2006 Дай ми тия трейнъри бре много ми трябват... Ако може много ми трябват Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corp Posted October 5, 2006 Share Posted October 5, 2006 От тоя сайт даването на директен линк е несигурна работа, така че търси тук, това: NFSU HUVinyls Tool, Unique Visual Upgrade Unlocker. Има си и описание. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted October 11, 2006 Share Posted October 11, 2006 Да свалих ги, но не мога да мина покрай антивурустната...И няма как да ги ползвам :S А иначе нещо ново и свежо Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted October 13, 2006 Share Posted October 13, 2006 Да свалих ги, но не мога да мина покрай антивурустната...И няма как да ги ползвам :S А иначе нещо ново и свежо Ако те помоля за сейвове ще ми дадеш ли. Защото 4 пъти съм я въртял но след един формат сичко отиде по дяволите. А сега нямам време и нерви да я почвам на ново Иначе с Хонда Ес2000 на писта номер 6 мисля беше за дрифт. Една доста дълга правех 9 или 10 обиколки на един дрифт. Ма тва беше в добрите стари времена Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted October 14, 2006 Share Posted October 14, 2006 Намери ме в ICQ-то в понеделник.И ще ти ги дам.Може да играеш онлине ама да не ползваш мойте ацц само име трябва да регнеш в моя ацц и играй, иначе мойте 2 имена не ги давам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.