Jump to content
BulForum.com

Need for speed underground

ACHE

Recommended Posts

Na men mi dava mnogo zor stignal sum do 87 mai beshe pista i tam zor goliam ne moga da premina davam gi na easy i pak sushtite laina.Pone da izleze niakakav variant da se igrae multiplayer da se razbivame che taka e gadno samo edni i sushto.Tva s online ne stava neshto se pravi problemi i akounta ne mojah da skalapia ako niakoi znae nekav nachin da igraem multi da kazva... ae.. :angry: :angry: :angry: :angry:

• Replies 606
  • Created
  • Last Reply

Kato stana wepros za patch-a naistina ima versia 1.3 i bez neia ne varvi on-line-a znam che tuka ne e request ama ae pls niakoi da go kachi shoto ne moga di igraia on-line :angry1 :cry :(

Ami ne znam, koi kakvo e napravil, no poneje se slu4i 3 puti da me izhvurli servera i v tezi 3 puti 2 puti mi zatri kola igrata, reshih da vi kaja kakvi sa vuzmojnostite pri igra v online rejim, na psevdo serveri. Ta predi da vlizate da igraete online si back up-vaite files, koito se namirat v All users/.../NFS Undergrouns.

Ami ne znam, koi kakvo e napravil, no poneje se slu4i 3 puti da me izhvurli servera i v tezi 3 puti 2 puti mi zatri kola igrata, reshih da vi kaja kakvi sa vuzmojnostite pri igra v online rejim, na psevdo serveri. Ta predi da vlizate da igraete online si back up-vaite files, koito se namirat v All users/.../NFS Undergrouns.

Slu4valo se i na men da mi zatrie kolata i znae6 kvo stana qdosah se i praz UNINSTALL i EA da si q igraqt te na men mi pisna makar 4e igrata e mnogo qka. :angry:

E za men ne beshe golqm problem shtoto ot 3 prevurtaniq imam 3 koli4ki...e sq 1ta izgorq, no drugite si gi back up i kogato se slu4i 2ri pat ve4e imah back up. Ako ikash shte ti pratq moi save ot 112 sustezanie, taka 4e da mojesh da si izbirash marka kola, s koqto da igraesh.

Ми незнам кво става при вас ама на мен това не ми се е случвало: хем играя по 2 часа на ден най-малко, а имам и познати които играят по 9 и до сега не съм чувал за такова нещо :P

а за save-овете basten ти ша му ги пратиш ама уникалните ъпгрейди няма да мже да си ги сложи а те, повярвай ми решават много от победите в твоя полза ;)

Ache, mi i az bqh napravil sigurno edno 80-90 4asa games na taq igra i ne mi se beshe slu4valo, ama precaka se servera na evrocom-a i se slu4i. Prosto back up files i si 6+. Naprotiv v save-a mi kolata si e upgradenata. Karal sam s miata otna4alo do krai taka 4e ima pari da si smeni kolata s koqto iska(polzva trade). 112 sustezanie e predposlednoto sustezanie, t.e. pozvolqva burkane po kolata. A i poneje kolata mi e ot 3toto prevurtane smqtam, 4e sam podrbral vazmojno nai-dobrite upgrades.

Tva pyk za pryv pyt go 4uvam da trie saves s koli :confused Az dosega sam igral online pone 6-7 ve4eri i ni6to takova ne se e slu4valo... A tva za teq lan patch-ove i onaq programa ot headoff mnoo precakano ne6to, moje bi 6te 4akam EA da se setqt da napravqt oficialen lan patch ili ne6to takova.Zasq i online mi stiga, pri polojenie 4e na men igrata si mi vyrvi extra, kvo kat na drugite kolite im praat nqkvi nenormalni lagavi dvijeniq...az si karam i ne mi puka. :P

Има ли хора тука, които играят с firewall? Влизам си в сървъра на евроком, но като почне да ми зарежда нивото ми казва, че съм с firewall и ме изхвърля. Махнах wall-а ама пак неще. Някой друг да е имал такъв проблем?

Ako ot EA pomislqt malko za fenovete si po-specialno tezi bednite v bylgariq deto nqmat byrz net 6te pusnat i edin lan patch.Amaa.........nadali 6te stane. :argue  :angry1

Случайно да си дал пукнат лев на EA за играта им? Предполагам не си...

4akaite si ot EA da vi pusnat patch za LAN, ako ne ste razbrali ve4e vsi4ki kompanii se orientirat kum sobstveni serveri i dr podobni, za da se izolirat piratskite kopiq. Drug e vaprosa, 4e hackerite se spravqt s vsi4ko...vse pak i ot EA sa hora i te gurla hranqt i iskat truda im da se ocenqva po dostoinstvo. A tova, 4e v Bg sme bili bedni, tqh edvali gi topli v zimnite studeni dni.

Ache te sa 112/112, no sled tova imash oshte edin race, koito ve4e e finalen.

Runner, az sum igral s vklu4en firewall v internet, no s toq lan patch naistina ne stava s vklu4en firewall, no sled kato disable firewall-a pri men si vurvi bez problemi.

• 4 weeks later...

Abe hora .... sega mi ostana vreme i re6ih da si svalq igrata otnovo !!!

Oba4e ima problem :cry

Kato otida v Control Panel; regional options - vav ADVANCED ne mi dava da smenq ezika ...[ ot bulgarian na english- un.states]

Iska mi Windows Xp professional CD rom :wacko:

Ama az takova 4udo nemam ....

Dava mi oba4e vazmojnost " copy files from" , ama ne gi znam kade sa teq raboti.................

Okajete mi pomo6t !!!!!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...