Jump to content
BulForum.com

Need for speed underground

ACHE

Recommended Posts

• Replies 606
  • Created
  • Last Reply
da ve kajete za savovete shtoto super se iznervqm na dva puti trqbvashe da q deinstalna i mi zatri vsichki savove i dvata puti, nikude ne moga da gi namerq, daje v my documents gi nqma

C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\NFS Underground

e to nali si izlezna pa4 za taq prostotiq pri tfa si vurvi s crack 4eti malko po-starite postove i 6e nameri6 otgovora  :bgrin:

4el sum po4ti wsi4ki postowe, zashtoto sledq temata oshte ot na4aloto :angry:

S patch sum, no problema ostawa, sled kato priklu4ish sustezanieto i izberesh "collect reward"/"continue" te izhwurlq ot igrata na desktopa i progresa se zatriwa do posledniq save, koito suotwetno trqbwa da si loadnesh. Problema go imat i oshte nqkolko priqtelq, koito sushto trqbwashe da si smenqt "language for non unicode programs".

:wacko: A we momcheta ko praite we? Vii po cql den li igraete? Nqmate li si druga rabota?

I men me kefi ama vse pak spa, ucha, qm, hoda na daskalo i mnoo drugi

kakvi sa tiq ne6ta koito si izbroil jivotni li sa??? :) san ne te lovi kogato si zariben

I vii se broite zaribeni...az ima nqma 3 noshti igra, shtoto denem sam na lekcii i uprajneniq i vidqh 4erno-beliq flag na 111to sustezanie. Tq ne, 4e igrata e slojna, daje si e lesni4ka(vupreki, 4e vsi4ki sustezaniq gi minah na Hard)...e tam malko griji moje da izniknat na pistite deto sa s po 7 obikolki, ama na 3tiq-4tiq pat max i si q vzel...to taka ili ina4e pistite se povtarqt pod edna ili druga forma. Are vrutkaite q po-burzo, 4e da ima pove4e bulgari v EA servera i da pravim duelite :)

kakvi sa tiq ne6ta koito si izbroil jivotni li sa??? :) san ne te lovi kogato si zariben

:P A we ne sa jivotni!!!!!

I dori da si super zariben(za kakvito se mislite, i dori moje bi ste) nevijdam smisyl da q prevartish za 3 dni i posle k'vo(pochvate da pitate koga shte izleze novoto NFS).

Are i stiga ste blqli pred NFS-to!!!!!!!!!!

Ne pi4, posle ima i-net. Ima i drugi igri osven NFS. Ima actioni, ima strategii, ima rpg-ta, vsqka sedmica gore-dolu izliza neshto novo, taka 4e jelanie da igraq da imam, vse shte si namerq kakvo da igraq. I btw, toq NFS e mn lesen, trqbvashe da pishat ne Easy, Normal i Hard ami Easiest, Easy, Normal, Hard i Hardest, kato hard i hardest trqbvashe da sa po-zlobni ot segashniq hard. A predstavete si da minete po ruski da kajem s 300 km/h, 4e vie nqma kak da ne zaberete nqkoi deba. Puk shteshe da e qko takova, upgradenal si kolata- qki spira4ki, ludo uskorenie i takav da pravish samo gaz-spira4ka, da se razminavash s reisove i razni dr podobni, i kak moje da nqma policiq, koqto da idva da pravi mizerii na sustezaniqta. Puk i kak moje da ne slojat kerami4ni spira4ki i izobshto da e neshto po-atraktivno, kato plamuci ot auspuha i... Abe kusuri mnogo, vajnoto e vse pak, 4e predlaga neshto novo ot predishnata versiq.

Ami vlizam kogato mi e kef, nqmam to4no izbrano vreme. Ot 1viq den se zapoznah s edni pi4ove tam v edna zala(NA Central) tova e pri Non rated, shtoto pi4ovete sa to4ni i se s tqh se durpam. Az ne lamtq za klasacii, za men e gusto prosto se durpam. Ama ako ti imash neshto drugo na predvid kazvai vreme i mqsto i shte sam tam :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...