lenex Posted November 27, 2003 Share Posted November 27, 2003 kajete bre nikoi li neznae kak se polzvat tezi 4iitove? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chochosan Posted November 27, 2003 Share Posted November 27, 2003 da ve kajete za savovete shtoto super se iznervqm na dva puti trqbvashe da q deinstalna i mi zatri vsichki savove i dvata puti, nikude ne moga da gi namerq, daje v my documents gi nqma Link to comment Share on other sites More sharing options...
makatol Posted November 27, 2003 Share Posted November 27, 2003 da ve kajete za savovete shtoto super se iznervqm na dva puti trqbvashe da q deinstalna i mi zatri vsichki savove i dvata puti, nikude ne moga da gi namerq, daje v my documents gi nqma C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\NFS Underground Link to comment Share on other sites More sharing options...
lenex Posted November 27, 2003 Share Posted November 27, 2003 POmognete mi za6toto imam goliam problem s tazi igra!Stigam do niakade i me vadi na desktopa.Reinstalirah e,sled tova si instaliram i patcha,no i tova ne pomaga kajete mi kakvo da napravia.Prevaritelno mersi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted November 27, 2003 Share Posted November 27, 2003 lenex, на 10 страница има отговор на твоя въпрос. Има ли го някъде OST-а на тая игра? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaVeN Posted November 27, 2003 Share Posted November 27, 2003 Nqma li crack fix za da ne smenqm postoqnno twa "language for non unicode programs"?!?! Poludqwam, bashta mi iska nqkoi programi da sa na bg, a pri smqnata na ezika stawat ieroglifi, slojete crackfix pls!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGENT_ORANGE Posted November 27, 2003 Share Posted November 27, 2003 e to nali si izlezna pa4 za taq prostotiq pri tfa si vurvi s crack 4eti malko po-starite postove i 6e nameri6 otgovora Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaVeN Posted November 27, 2003 Share Posted November 27, 2003 e to nali si izlezna pa4 za taq prostotiq pri tfa si vurvi s crack 4eti malko po-starite postove i 6e nameri6 otgovora 4el sum po4ti wsi4ki postowe, zashtoto sledq temata oshte ot na4aloto S patch sum, no problema ostawa, sled kato priklu4ish sustezanieto i izberesh "collect reward"/"continue" te izhwurlq ot igrata na desktopa i progresa se zatriwa do posledniq save, koito suotwetno trqbwa da si loadnesh. Problema go imat i oshte nqkolko priqtelq, koito sushto trqbwashe da si smenqt "language for non unicode programs". Link to comment Share on other sites More sharing options...
URDeaD Posted November 27, 2003 Share Posted November 27, 2003 accura Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted November 28, 2003 Share Posted November 28, 2003 A we momcheta ko praite we? Vii po cql den li igraete? Nqmate li si druga rabota? I men me kefi ama vse pak spa, ucha, qm, hoda na daskalo i mnoo drugi Link to comment Share on other sites More sharing options...
erick_johnson Posted November 28, 2003 Share Posted November 28, 2003 A we momcheta ko praite we? Vii po cql den li igraete? Nqmate li si druga rabota?I men me kefi ama vse pak spa, ucha, qm, hoda na daskalo i mnoo drugi kakvi sa tiq ne6ta koito si izbroil jivotni li sa??? san ne te lovi kogato si zariben Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACHE Posted November 28, 2003 Author Share Posted November 28, 2003 san ne te lovi kogato si zariben A taka kaji my erick Az daje i v topic-a ne vlizah Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted November 28, 2003 Share Posted November 28, 2003 I vii se broite zaribeni...az ima nqma 3 noshti igra, shtoto denem sam na lekcii i uprajneniq i vidqh 4erno-beliq flag na 111to sustezanie. Tq ne, 4e igrata e slojna, daje si e lesni4ka(vupreki, 4e vsi4ki sustezaniq gi minah na Hard)...e tam malko griji moje da izniknat na pistite deto sa s po 7 obikolki, ama na 3tiq-4tiq pat max i si q vzel...to taka ili ina4e pistite se povtarqt pod edna ili druga forma. Are vrutkaite q po-burzo, 4e da ima pove4e bulgari v EA servera i da pravim duelite Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted November 28, 2003 Share Posted November 28, 2003 kakvi sa tiq ne6ta koito si izbroil jivotni li sa??? san ne te lovi kogato si zariben A we ne sa jivotni!!!!! I dori da si super zariben(za kakvito se mislite, i dori moje bi ste) nevijdam smisyl da q prevartish za 3 dni i posle k'vo(pochvate da pitate koga shte izleze novoto NFS). Are i stiga ste blqli pred NFS-to!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted November 28, 2003 Share Posted November 28, 2003 Ne pi4, posle ima i-net. Ima i drugi igri osven NFS. Ima actioni, ima strategii, ima rpg-ta, vsqka sedmica gore-dolu izliza neshto novo, taka 4e jelanie da igraq da imam, vse shte si namerq kakvo da igraq. I btw, toq NFS e mn lesen, trqbvashe da pishat ne Easy, Normal i Hard ami Easiest, Easy, Normal, Hard i Hardest, kato hard i hardest trqbvashe da sa po-zlobni ot segashniq hard. A predstavete si da minete po ruski da kajem s 300 km/h, 4e vie nqma kak da ne zaberete nqkoi deba. Puk shteshe da e qko takova, upgradenal si kolata- qki spira4ki, ludo uskorenie i takav da pravish samo gaz-spira4ka, da se razminavash s reisove i razni dr podobni, i kak moje da nqma policiq, koqto da idva da pravi mizerii na sustezaniqta. Puk i kak moje da ne slojat kerami4ni spira4ki i izobshto da e neshto po-atraktivno, kato plamuci ot auspuha i... Abe kusuri mnogo, vajnoto e vse pak, 4e predlaga neshto novo ot predishnata versiq. Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro123 Posted November 28, 2003 Share Posted November 28, 2003 basten koga vlizah v online i kak se pisheh v koi room da wratnem malko sustezaniq Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted November 28, 2003 Share Posted November 28, 2003 Ami vlizam kogato mi e kef, nqmam to4no izbrano vreme. Ot 1viq den se zapoznah s edni pi4ove tam v edna zala(NA Central) tova e pri Non rated, shtoto pi4ovete sa to4ni i se s tqh se durpam. Az ne lamtq za klasacii, za men e gusto prosto se durpam. Ama ako ti imash neshto drugo na predvid kazvai vreme i mqsto i shte sam tam Link to comment Share on other sites More sharing options...
makatol Posted November 28, 2003 Share Posted November 28, 2003 moeto novo vozilo Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted November 28, 2003 Share Posted November 28, 2003 Дайте някакъв save-game че ме изхвъля от играта и не мога да сейвна, дееба и насрания windows дееба. MS SUX Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGENT_ORANGE Posted November 28, 2003 Share Posted November 28, 2003 Дайте някакъв save-game че ме изхвъля от играта и не мога да сейвна, дееба и насрания windows дееба. MS SUX sloji si pa4a Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArLeKiN Posted November 28, 2003 Share Posted November 28, 2003 Ai ka4ete niakakvi SAVE-ove primerno na progress (pista) 10, 20 , 30 i tn. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaVeN Posted November 29, 2003 Share Posted November 29, 2003 Ai ka4ete niakakvi SAVE-ove primerno na progress (pista) 10, 20 , 30 i tn. A za kwo sa ti? Sam ne mojesh li da si minawash niwata? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chochosan Posted November 29, 2003 Share Posted November 29, 2003 ne, verno pls kachete nqkakuv save za pone 50, 100 shtoto super se iznervqm kato neshto mi se sluchi s pc-to i preinstalna igrata i savevoete mi izcheznaty trqbva da se buhta otnovo den dva pak da gi minavam Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted November 29, 2003 Share Posted November 29, 2003 Sorry az imam samo 1 save, ot 112 sustezanie, ne moga vi pomogna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted November 29, 2003 Share Posted November 29, 2003 А тия save-ове, къде се намират? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.