Jump to content
BulForum.com

Need for speed underground

ACHE

Recommended Posts

miro123 : kvo si pravil, 4e moje6 da igrae6 v net-a? Na men mi zabiva kat se opitam :/

аз си цъкам онлайн без проблем (освен 4е е много лагаво де) и сам си слижил само пача и нищо повече ;)

• Replies 606
  • Created
  • Last Reply

slav4o ne znam, naistina igrata iska minimum 32 mB video, koito ti pokrivash. Osven da vidish ot priqtelq ti nastroikite i t.n. i dano se opravish. Btw vij v opciite na video, tam ima razni nastroiki po video kartata i t.n.

Za i-net playing, butai patcha i vlizai. Ama haide da se razberem da vlizame zaedno, 4e da se durpame. Taman moje da obmenqme opit.

lenex Kato okrasqvash kolata si. Naprimer slagash(zamenqsh) spoileri, gumi, stukla i t.n. Taka kolata ti stava po-qka na vanshen vid i dobivash pove4e popularity(zavezdi4ki).

miro123 Verno i s 4k/s stava igrata, neska qko ma4kah...kat za purvi den bqh na 3to mqsto v staqta(NA Central 25 4oveka). Recorda mi e 21.75 bez da vlizam v ni4iq vazduishna struq. Are da se razberem i da pravim drags? Ina4e gledam golemite manqci pravqt po 19 i neshto, ama te zatova sa golemi :)

pavel Priqtel imash nujda ot seriozna praktika, az bez da polzvam nitro padam pod 25.

Edit: Slav4o i kakva ti e videokartata nqma li da kajesh?

eeeeee kva glupost napravihhhhhhh male male.kakto i da e basten ne samo nitroto ne mi e nai dobroto ami i 4ipa i dr raboti det digat speed i acsel...

kato otklu4a si4ko po4vam trenerovkite.da te pitam nitroto koga go ispolzva6 v na4aloto ili v kraq??

miro123 : kvo si pravil, 4e moje6 da igrae6 v net-a? Na men mi zabiva kat se opitam :/

slagash pa4a dawash online i sled twa si prawish acount malko bavno stawa ama stawa sha 4akash i posle ima rooms tam vlizash i pisheh who want to race i ti izliza edin prozorez dawash accept i po4wa :D

basten -> trqbwa mi da si gi convertna shot ne mi se swalqt 20ina pesni ot internet s moite 3k/sec :angry:

za tezi koito wlizat w online da igraqt: az sym s patcha, no mi zabiwa kato dam online, kakto na powe4eto hora.

Nqkoi znae li kak da si pusna igrata na 1600x1200??

Абе айде някой да каже как му върви играта.. че на мене нещо доста ми насича .. а в момента PC'то на което я играя е:

P4 Celeron 1.7

512 DDR Ram

Radeon 9200-128DDR Ram

Pavel Mi spored zavisi...v online kato cukam ponqkoga ne mi se nalaga da go polzvam...prosto ot starta trugvam s perfect shift i taka do kraq i ako e nqkoi slabi4ak i s nitroto ne moje me stigne. Ina4e po princip v na4aloto har4a dosta o nitroto.

DeBnA Da Te EbNa mi are de i az za tova govorq.

Raven Nikakva ideq nqmam zashto ti zabiva, ne bi trqbvalo da e taka. A za pesnite, ti vsi4kite li gi haresvash bre, 4e te sa ot vsi4ko po malko. I mislq sa samo 8.

warezBG Ami na moita mashina:

T-BRed 2200+

256 DDR

Radeon 9000- 64 ddr

Igrata si q igraq na 1024x768 na high, v smisal, 4e i publika si imam. Griji nikvi nqmam.

awe mom4eta imam nqkav jestok problem .

dnes si instalnah nfs underground i kato go pusna qvno ne mi 4ete dobre texturite 6toto kato vleze v menuto nemoje ni6to da se pro4eta a kato nalu4kam ne6to i pusna igrata samiqt pat e celiq 4ere tuk-tam se vijdat nqkvi o4artaniq.

predi vreme imah takav problem s mohha ama go oprah 6toto rezarhivirah edni failove pak1.pk1 pak2.pk2 i t.n. i si gi prasnah v main am sega ne znam kvo da pravq vapreki 4e problema e sa6tiq ama nqma takiva fail4eta

MOLQqqqqqqqqq VI ZA POMO6T

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...