stefan Posted April 7, 2006 Share Posted April 7, 2006 http://photo-forum.net/index.php?APP_ACTIO...3&CATEGORY_ID=8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted April 7, 2006 Share Posted April 7, 2006 E кво толкоз бе майна, ти не си ли гледал голи каки? Да не говорим, че ми изглежда като изпълнение на Photoshop, а и вестникът е 168 часа, а не Чук-чук Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaskoBG Posted April 7, 2006 Share Posted April 7, 2006 Вие чак сега ли видяхте, че те в работно време си четат вестниците? Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted April 7, 2006 Share Posted April 7, 2006 Имайки напредвид останалите им действия, това не би трябвало да ни прави впечатление. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedPicasso Posted April 7, 2006 Share Posted April 7, 2006 после някой да не каже че няма чекиджии в парламента Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaskoBG Posted April 7, 2006 Share Posted April 7, 2006 Бе той човечеца си чете 168 часа. Ми нали трабва да са информирани хорицата, нещо че е в работно време. Какво толкова се палите? После да говорите, че не били информирани какво става в родината ни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted April 7, 2006 Author Share Posted April 7, 2006 E кво толкоз бе майна, ти не си ли гледал голи каки? Да не говорим, че ми изглежда като изпълнение на Photoshop, а и вестникът е 168 часа, а не Чук-чук А, ми нищо, просто си личи колко му е интересно в парламента Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted April 7, 2006 Share Posted April 7, 2006 А, ми нищо, просто си личи колко му е интересно в парламента абе човек, аз пред телевизора не мога да ги издържа повече от 5 минути, камоли там 4 часа да им слушам глупостите. Ще кажете да ама на мен не ми плащат, поставете се на негово място и се попитайте ще изфържате ли там по 3-4 часа всеки ден да слушате внимателно и съсредоточено какво говори всеки един на трибуната Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaskoBG Posted April 7, 2006 Share Posted April 7, 2006 Длъжни са приятелю да слушат, това им е работата. Като не им се слуша да си ходат по къщите. По твоята логика ако на хирурга му писне да оперира на втория час какво става? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauler Posted April 7, 2006 Share Posted April 7, 2006 По-хубаво да чете вестник, отколкото да маа кебапчета... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted April 7, 2006 Share Posted April 7, 2006 Някъде на снимката вижда ли се колко е часът, в заседание ли са, какво е? Аз лично виждам празни банки пред него. Току виж са в почивка и човекът просто прелиства седмичния вестник... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naghual Posted April 7, 2006 Share Posted April 7, 2006 Празни банки с картите по тях... Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted April 7, 2006 Share Posted April 7, 2006 Някъде на снимката вижда ли се колко е часът, в заседание ли са, какво е? Аз лично виждам празни банки пред него. Току виж са в почивка и човекът просто прелиства седмичния вестник... Ми това че виждаш празни банки нищо не значи те повечето от парламента изобщо не си правят труда да ходяттам просто дават картите си на някой познат и нека той да гласува Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.