snake Posted November 5, 2003 Share Posted November 5, 2003 tursq pomost za deinstalirane na internet explorer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted November 5, 2003 Share Posted November 5, 2003 Mislq, che ako si kachil WinXP Service Pack 1 bi trqbvalo da imash podobna vuzmojnost za deinstalaciq na IE. Vsushtnost kakvo ti prechi tolkova? Vse pak e the best browser Link to comment Share on other sites More sharing options...
snake Posted November 5, 2003 Author Share Posted November 5, 2003 instalnat daje vtoriq e instaliran obache nemoga da otkriq kade e tazi opciq obesni po podrobno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted November 5, 2003 Share Posted November 5, 2003 Otkade mislish? Ot add/remove windows components. Obache premahvaneto e edinstveno MNIMO, zashtoto IE e _nerazdelna_ chast ot Windows. Prosto nqma da imash access i linkove do Internet Explorer > tova e "deinstalaciqta". I vse pak zashto ti e da go pravish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
snake Posted November 5, 2003 Author Share Posted November 5, 2003 sbugqsase qko ne ste da mi otvarq kato mu dam open in new window i mi lagva cqloto pc proverih z avirusi nqmashe preinstalirah nanovo nisto sustata rabota i mi se otvarq ot vreme na vreme da svalqm nqkakv uniinstaler a tova za premahvaneto v add/reove programs go nqma ako znaesh nqkakva programa zza cqlostno i spoluchlivo premahvane postvai polzvam ie 5.5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted November 5, 2003 Share Posted November 5, 2003 sbugqsase qko ne ste da mi otvarq kato mu dam open in new window i mi lagva cqloto pc proverih z avirusi nqmashe preinstalirah nanovo nisto sustata rabota i mi se otvarq ot vreme na vreme da svalqm nqkakv uniinstaler a tova za premahvaneto v add/reove programs go nqma ako znaesh nqkakva programa zza cqlostno i spoluchlivo premahvane postvai polzvam ie 5.5 Dreamer е прав като казва, че IE е неразделна част от Windows Но изглежда ти имаш друг проблем Не конкретно със IE (та било то и 5,5)До тук по обясненията ти личи, че май ХР-то ти се е прецакало Вземи си пусни един "restore" и мислия ,че нещата ще се наредят.Или преди това виж какво си инсталирал за последно и дали проблема не е точно в това.УСПЕХ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted November 6, 2003 Share Posted November 6, 2003 Alternativata e da si kachi IE6. I vse pak XP ne idvashe li tochno s 6.0? Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted November 6, 2003 Share Posted November 6, 2003 Alternativata e da si kachi IE6. I vse pak XP ne idvashe li tochno s 6.0? Хмммм.....Dreamer незнам.И аз сега се чудя дали не е със 6.0 Знам че WIN98SE e със 5.0 ,а ХР-то не е ли със 5,5 ????Брех да се невиди.Ама така си е. Аз ритам като кон все срещу ХР и сега немога да се сетя с какъв IE беше.Но както и да е.Мисля обаче, че няма да му се размине само със инсталация на IE6,0 (дано да греша) Все пак желая УСПЕХ в начинанието Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igniter Posted November 6, 2003 Share Posted November 6, 2003 Idva s 6.0, bez java ma6ina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted November 6, 2003 Share Posted November 6, 2003 E togava snanke kak polzva winxp sp2 kato e s 5.5 (demek windows me primerno) !? Link to comment Share on other sites More sharing options...
snake Posted November 6, 2003 Author Share Posted November 6, 2003 i kakvo da napravq da instaliram 6.0 li ta az specialno si tursih v foruma 5.5 a za java virtual mashine si q durpah stoto imashe pak nqkakv problem baq golqm fail beshe mislq che bqha da je dva uplodnah gi dori v warez.ru ste probvam s instal na ie 6.0 puk ste vidim kakvo ste stane Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igniter Posted November 6, 2003 Share Posted November 6, 2003 snake oste ne e kazal s kakav windows e. Moje bi kato mu govorim za SP si misli za SP za IE, a ne za WinXP Neka sam kaje! Dreamer: Vij tova! Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted November 6, 2003 Share Posted November 6, 2003 snake oste ne e kazal s kakav windows e. Moje bi kato mu govorim za SP si misli za SP za IE, a ne za WinXP Neka sam kaje! Dreamer: Vij tova! Eiiiiiiiii......verno be snake sys kakva OS si???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
snake Posted November 6, 2003 Author Share Posted November 6, 2003 s xp sum sus service pack 2 v 1213 predi tova bqh instaliral purviq pack Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted November 6, 2003 Share Posted November 6, 2003 snake: Аз също съм с Windows XP Professional 5.1.2600 Build 2600, нямам нито един SP инсталиран и не съм си правил никакви ъпдейти на Windows-а, освен за W32.Blaster.Worm. Но като отида на Add/Remove Programs - Windows Components - 4-то по ред отгоре надолу ми е Internet Explorer, но там си пише "Adds or removes access to IE from the START menu and Desktop". По надолу имам MSN Explorer - "Explore the web, read your e-mail, talk to your online buddies, enjoy online music and videos, and more. Мисля, че точно това трябва да махнеш - лично мнение! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.