Jump to content
BulForum.com

kak moga da deinstaliram internet explorer

snake

Recommended Posts

Otkade mislish? Ot add/remove windows components.

Obache premahvaneto e edinstveno MNIMO, zashtoto IE e _nerazdelna_ chast ot Windows. Prosto nqma da imash access i linkove do Internet Explorer > tova e "deinstalaciqta".

I vse pak zashto ti e da go pravish?

sbugqsase qko ne ste da mi otvarq kato mu dam open in new window i mi lagva cqloto pc proverih z avirusi nqmashe preinstalirah nanovo nisto sustata rabota i mi se otvarq ot vreme na vreme da svalqm nqkakv uniinstaler

a tova za premahvaneto v add/reove programs go nqma

ako znaesh nqkakva programa zza cqlostno i spoluchlivo premahvane postvai

polzvam ie 5.5

sbugqsase qko ne ste da mi otvarq kato mu dam open in new window i mi lagva cqloto pc proverih z avirusi nqmashe preinstalirah nanovo nisto sustata rabota i mi se otvarq ot vreme na vreme da svalqm nqkakv uniinstaler

a tova za premahvaneto v add/reove programs go nqma

ako znaesh nqkakva programa zza cqlostno i spoluchlivo premahvane postvai

polzvam ie 5.5

Dreamer е прав като казва, че IE е неразделна част от Windows :) Но изглежда ти имаш друг проблем ;) Не конкретно със IE (та било то и 5,5)До тук по обясненията ти личи, че май ХР-то ти се е прецакало ;) Вземи си пусни един "restore" и мислия ,че нещата ще се наредят.Или преди това виж какво си инсталирал за последно и дали проблема не е точно в това.УСПЕХ :)

Alternativata e da si kachi IE6. I vse pak XP ne idvashe li tochno s 6.0?

Хмммм.....Dreamer незнам.И аз сега се чудя дали не е със 6.0 :confused Знам че WIN98SE e със 5.0 ,а ХР-то не е ли със 5,5 ????Брех да се невиди.Ама така си е. :) Аз ритам като кон все срещу ХР и сега немога да се сетя с какъв IE беше.Но както и да е.Мисля обаче, че няма да му се размине само със инсталация на IE6,0 (дано да греша) :) Все пак желая УСПЕХ в начинанието

i kakvo da napravq da instaliram 6.0 li ta az specialno si tursih v foruma 5.5 a za java virtual mashine si q durpah stoto imashe pak nqkakv problem baq golqm fail beshe mislq che bqha da je dva uplodnah gi dori v warez.ru

ste probvam s instal na ie 6.0 puk ste vidim kakvo ste stane

snake oste ne e kazal s kakav windows e. Moje bi kato mu govorim za SP si misli za SP za IE, a ne za WinXP :)

Neka sam kaje!

Dreamer: Vij tova!

Eiiiiiiiii......verno be :lol: snake sys kakva OS si???? :)

snake: Аз също съм с Windows XP Professional 5.1.2600 Build 2600, нямам нито един SP инсталиран и не съм си правил никакви ъпдейти на Windows-а, освен за W32.Blaster.Worm. Но като отида на Add/Remove Programs - Windows Components - 4-то по ред отгоре надолу ми е Internet Explorer, но там си пише "Adds or removes access to IE from the START menu and Desktop". По надолу имам MSN Explorer - "Explore the web, read your e-mail, talk to your online buddies, enjoy online music and videos, and more. Мисля, че точно това трябва да махнеш - лично мнение!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...