Jump to content
BulForum.com

Restart при затваряне на програма

don_anton

Recommended Posts

zna4i pc-to mi se restartira sled kato izlezna ot nqkoq programa ponqkoga dori i ot firefoxa ina4e ot WMP stava ot nqkoi igri da de FM2006 dr. nqmam i nqkfi takia programki kato gi close-na i se restartira avtomati4no nqkva ideq ot kfo moje da e kak da go opravq? AVG ne nameri nikfi virusi, Panda nameri i gi mahna sled tfa e deinstallnah 4e ne sum i fen i prosto nz kfo da pravq, preinstalirah windowsa no formatirah samo C a predi windowsa mi be6e v D no ne sum go formatnal nego 6toto tam sa mi muzika i movies dali ako go formatna moje da stane ne6to az mislq 4e nqma da pomogne za6toto defaktno v momenta windowsa na C mi vur6i rabotata.

nqkvi idei ili predlojeniq kakd a se spravq s toq dosta nepriqten problem?

predvaritelno blagodarq i sry za 6likovicata no ne sum si napravil rabotite o6te sled preinstalla na wina

Какъв е уиндоуса?Системата клоквана ли е?Паметта читава ли е?МОжеш да и пуснеш един мемтест за всеки случай.Дава ли сини екрани преди рестарта?Какво пише по въпроса в event viewer?

Във My Computer->Properties->Advanced->Startup and Recovery->Settings->System Failure и трите отметки ли са сложени?

Че 5500,5200, са си GF карти,ами сложи си по- нови драйвери на картата

sorry oburkla sum se moita e geforce 2 65mb stari4ka e no ne mi trqq poe4e rqdko igraq igri i takia raoti 6te probv am s driveri novi dali moje da e ot tfa ?

сложи си стари драйвери :excl: примерно версия 30-31, пробвай с най-стария от тук (ForceWare 53.03 WHQL)

Щом ги дава тия сини екрани е добре да извъртиш един мемтест за 2-3 часа.

издивявам хора просто полудявам да си затвория ВМП и да ми се рестне пц-то кажете кфо да го оправя че превъртам ... драйверите нещо не помогнаха поне тези които аз сложих

az vse o6te ne sum go opravil, 2/3 puti ne se restna kato zatvorih fm2006 no predi malko pak restart zakova izdivqvam :) ti formatna li harda ili samo preinstalira wina?

занеси го в сервиз - трабълшутинг от такъв тип във форум е близо до научната фантастика

awe naposleduk 2/3 puti kato izlizam ot fm2006 ili wmp ili mozila ne se polu4ava restarta no na 4tiq da kajem pak ima res ili puk na 3tiq ni ima i puti kogato nqma res tfa mi e malko misteriq kak ponqkoga stava ponqkoga ne

мисля че нещата са се отклонили в посока в която не трябва да се търси коренът на проблема

-разгледай си MSCONFIG -> Startup нещата ...

разкарай непотребните ...

-посканирай си с Ad-aware

-посканирай си с Kaspersky

чак след това ( ако не даде резултат ) търси хардуерно проблема

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...