SiLvEr40 Posted April 19, 2006 Share Posted April 19, 2006 Дам и аз очаквах м5 да е по-ефтино там, а там при вас разпространени ли са GMC-тата. Много ме кефят тия огромни джипове.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted April 20, 2006 Author Share Posted April 20, 2006 Дам и аз очаквах м5 да е по-ефтино там, а там при вас разпространени ли са GMC-тата. Много ме кефят тия огромни джипове.... Това са едни от най-разпространените тръкове. Тук буквално гъмжи от огромни джипове и пикапи, независимо от постоянно покачващите се цени на бензина (между другото в момента най-скъпия, 99 октана по европейския стандарт е с цена $1.17). В Британска Колумбия има перфектни (едни от най-добрите) условия за офроуд и тука масово се срещат лифтнати и изобщо модифицирани джипки и пикапи с гуми с размера на Тико или полско фиатче . Продължавам да се учудвам на манията на американците да карат огромни чудовища - направо камиони с двигатели над 5 литра. Има модели на GMC, Dodge и Ford, които могат да минат дори за нисък клас прицепи. Изобщо голям майтап. Аз като си взех моя Nissan Pathfinder си мислех, че ще карам голяма машина. В тази среда това джипче, макар и с двигател V6 3.3L и гуми 265 70R15 си е направо джудже. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragon Slayer Posted April 24, 2006 Share Posted April 24, 2006 Защо не сте сложили снимка на най-доброто? - Кьонисег ССХ Това е колата на моя живот =) Интересното е че не бях чувал за тази фирма до сега... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted April 25, 2006 Share Posted April 25, 2006 Колко скромно ще прозвучи, ако кажа само ИСКАААААААААМ!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zidbotev Posted April 28, 2006 Share Posted April 28, 2006 imam snimki ot izlojenieto v Detroit 2006 ot edin priqtel ama ne znam kak da gi ka4a da gi vidite ina4e sa super! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted April 29, 2006 Share Posted April 29, 2006 Не мисля, че има нужда да ги качваш някъде, тук си има всичко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted May 27, 2006 Share Posted May 27, 2006 За изложението в Канада не знам ама я вижте това (София) Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro123 Posted May 27, 2006 Share Posted May 27, 2006 koi gi pritejawa teq lo6i koli Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted May 27, 2006 Share Posted May 27, 2006 koi gi pritejawa teq lo6i koli Кой ги притежава не знам,обаче кафенето (NERO) е на бул.Витоша в София Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 27, 2006 Share Posted May 27, 2006 Тва изложение е подигравка с българския данакоплатец и честен работар.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted May 27, 2006 Share Posted May 27, 2006 Тва изложение е подигравка с българския данакоплатец и честен работар.... Само ми е чудно полицията къде е била?Три от колите спрели в кръстовището,две върху пешеходна пътека...Иначе ония тъпаци с паяците ако е някое голф-че,да са го отнесли преди собственика да го заключи Link to comment Share on other sites More sharing options...
FindAndKill Posted May 28, 2006 Share Posted May 28, 2006 Th3`Pr1s0n3r vij tfa http://www.canadiandriver.com/news/06detro...s/honda/fcx.htm !! vikash ne e losho ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro123 Posted May 28, 2006 Share Posted May 28, 2006 Тва изложение е подигравка с българския данакоплатец и честен работар.... //off spetqwat horata ot zakuski XAXAXAX a twa moje i da e dosta dobur montaj woox teq koli struwat mogo powe4e ot 120 000lv i to bez dds i akciza Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 28, 2006 Share Posted May 28, 2006 //off spetqwat horata ot zakuski XAXAXAXa twa moje i da e dosta dobur montaj 100% не е монтаж. Това си е просто една позьорщина. "Вище на, имаме коли които можем да караме само по 3 улици в София. Даже на магистралата не можем да излезем с тях, защото докато стигнем ще ни изпопадат мостовете." "Я дай да ги наредим тогава на пешеходната пътека, да ни се радват хората." Тия не разбраха ли, че тия Ламборджините вече не са интересни. И поршетата не са интересни. Мерцедесите и те не са интересни. Да не говорим за Кайените, 7-ма серия БМВ и Х5 БМВ. Аз лично повече се загледах в новия Сивик отколкото в тея коли, които вече са демоде в нашата държава. Имам чувството, че някой без пари им ги раздава, а нищо чудно и да са на някой мил, стар човечец инвалид. Такава кола без мито струва 120 000 лева. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.