game_overss Posted April 5, 2006 Share Posted April 5, 2006 Здравейте съфорумци!! Интересуваме един въпрос относно пътуване по работа извън пределите на страната понеже съм твърдо против корупцията в КАТ по тази причина съм натрупал кам 600лв актове имам приятели които ми казват че на границата ще ли да ми прават проблем за това затова ми е любопитно ако има някои които е на подобно дереже и пътувал скоро извън БГ да сподели в тази темичка как стоят неща аджеба ши ма пуснат ли или ще се дървят служители на митницата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nitro Posted April 8, 2006 Share Posted April 8, 2006 Доколкото знам,актовете,които не са платени би трябвало да влезнат в съда като наказателно постановление срещу теб. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted April 8, 2006 Share Posted April 8, 2006 Един пример ша ти дам.Гогато бях на търне в гърция на една магистрала нашия шофьор видя една патрулка отбила в дясно.Също видял че от зад идва автобус и кола които явно били се забързали и им дал мигач че има патрулка.Колата и рейса намалят а нас ни спира партулката.Дукоменти глупости и за т'ва че е дал мигач 100евро глоба После една от госпожите се заинтирисува и шофьора каза "Ако сега не плата глобата, следващия път когато ми се наложи да вляза ще имам големи проблеми и даже може да не ме пуснат." Ахахахахх дано ти помогнах.Плати си актовете и тогава бягай Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_UfO Posted April 8, 2006 Share Posted April 8, 2006 По-добре ги плати. Но не 1 седмица преди да излезеш извън страната, ами по-рано, защото малко бавно се точи информация данъчно-митници И аз имам 100лв да плащам, трябва тези дни да ходя да цакам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naghual Posted April 8, 2006 Share Posted April 8, 2006 И да не платиш, и да не ти направят проблем, те си се трупат и някой ден ще береш ядове затова, че не си действал навреме... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.