Jump to content
BulForum.com

Sonic Mega Collection Plus

frodo

Recommended Posts

това каквото си мисля ли е?всичките части на соника познат от сегата накуп :D айде ако някой го е свалил да каже дали си заслужава че не ми се тегли ден и половина напразно

И на мен ми изглежда интересно. Някой да знае кой точно заглавия са включени в компилацията, за да знам дали да я свалям, защото наистина съм заинтригуван.

Де що е излизало и съдържа думата "SONIC" е тук, за малката или голямата конзола.Ако преглътнеш олигофренската инсталация ( за мен това са програми упорито инсталващи се в Program Files без въпроси и уговорки ,съвет пробвай custom ),разделителните способности от онова време (със същия успех си гейма на емулатора като даже при него имам и НЯКАКВИ бозави настройки на видеото),безбожно големия размер на играта 4 Gb(почти)от които 3 Gb(почти) за видеото(да ти умре коня за какво става въпрос) , това е играта.Гледай ми аватара.Играта е перфектно стабилна и се справя с всичките ми контролери без проблем.Част от заглавията са заключени и ще трябва да се потрудиш за тях.Поздрави.

Seven of the most-loved Sonic games of all time:

* Sonic The Hedgehog®

* Sonic The Hedgehog® 2

* Sonic The Hedgehog® 3

* Sonic & Knuckles™

* Sonic 3D Blast™

* Sonic The Hedgehog® Spinball™

* Dr. Robotnik's Mean Bean Machine™

* plus three Sonic lock-on games (from Sonic & Knuckles)

Six Sega Game Gear® games:

* Sonic the Hedgehog®

* Sonic Chaos™

* Sonic Drift™

* Sonic Labyrinth™

* Dr. Robotnik's Mean Bean Machine™

* Sonic Blast™

Unlockable Sega Genesis® games:

* The Ooze™

* Comix Zone™

* Flicky™

* Ristar™

Т.е. - само класическите, стари Соници за Sega Genesis/MegaDrive и GameGear, което е джобната конзола на Sega. Това не е точно всичко що е излизало за Соник, защото има доста заглавия за модерни конзоли с него, които не са вътре. Просто пояснявам :D

Сега я свалям и ми се струва че ще задържи на компа няколко дни. Но не намирам логично обяснение за големината на играта. Просто ми се струва прекалено голяма.

едно време на сегата съм превъртал соника 3 и 4 и дори го правех златен а сега не мога да мина второ ниво...явно пак ще става зарибявка :D специално за тва отидох да си купя геймпад

Не позирай, емулирай! :D

Защо чакате да се появи някаква подобна компилация, бе, добри деца мои? Награбете един емулатор за нещо, което сте играли на баш-детски години, изчоплете си ромовете и готово! Няма нужда да сваляте гигабайти, за да си подскачате на Марио, Соник или каквото ви друго душа иска! :P

Не позирай, емулирай! :D

Защо чакате да се появи някаква подобна компилация, бе, добри деца мои? Награбете един емулатор за нещо, което сте играли на баш-детски години, изчоплете си ромовете и готово! Няма нужда да сваляте гигабайти, за да си подскачате на Марио, Соник или каквото ви друго душа иска! :P

дай някакви линкове към емулатор за sega и някакви игри, че с тея 40к ще има да я свалям играта един месец :(

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...