bl8 Posted April 4, 2006 Share Posted April 4, 2006 Отварям нова тема, защото ми трябва нещо по-специфично. Имам нужда от програма, която да промени инструментал с половин или един тон по-надолу. Има ли изобщо такава програма и ако има как се казва ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted April 4, 2006 Share Posted April 4, 2006 Отварям нова тема, защото ми трябва нещо по-специфично. Имам нужда от програма, която да промени инструментал с половин или един тон по-надолу. Има ли изобщо такава програма и ако има как се казва ? Предполагам, че го има във всяка програма за редактиране на звук, но аз се сещам за Nero Wave Editor - като отвориш оригиналния файл, селектираш го целия и от меню Tools->Transpose си избираш изместването по височина, като слагаш отметка на Maintain Original Lenght, за да не променя темпото. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted April 5, 2006 Share Posted April 5, 2006 Пробвай с Cool Edit Pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted April 5, 2006 Share Posted April 5, 2006 и кво сега- уж нещо по-специфично ти трябва пък пак опряхме до познатите и дъвкани програми - тоест - изобщо никаква нова тема не трябва да отваряш... следващия път три пъти помисли и тогава отваряй, щото тогава аз няма да мисля... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.