merylyn Posted April 3, 2006 Share Posted April 3, 2006 Това е търса си Лазарен Принтер на добра цена и добро качество. Ако можете препоручайте нещо хубажо. И имам 2 въпроса относно Лазарните принтери. 1.Тъй като евтинките са само черно,може ли като се сложи цветен тонер да му стане нещо,че цветните са много скупички 2.Дали си заслужава да се вземи Лазарен Принтер 3в1 (Лазарен Принтер,Скенер и Копир)Ако си заслужава предлагаите и от тях. Това е предлагаите ако можете ,че принтера ми се развали Благодаря предварително! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stapos Posted April 6, 2006 Share Posted April 6, 2006 Чисто нов от ТЕХНОПОЛИС купих на един човек за около 180 лв. Xerox 600dpi. Много компактен, ултрабърз, без постоянно работещ вентилатор, много добро изображение при снимки, функционален, с тонер касета за около 3000 копия при 5% запълване. Само да знаеш че когато го купуваш е с демо касета за около 1000-1500 копия. Така е при повечето модели лазерни и др. принтери. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrEvil Posted April 6, 2006 Share Posted April 6, 2006 Не знам Лазар дали ще си продаде принтера. Това с цветния тонер е все едно да сложиш цветно стъкло на черно бял телевизор. За останалото кажи за какво ще го ползваш принтера и ще ти се даде препоръка. Щото на мен веднага ми идва на акъла един чернобял HP LazArJet дето е към 600-700 евро и е на много добра цена за възможностите си Link to comment Share on other sites More sharing options...
merylyn Posted April 6, 2006 Author Share Posted April 6, 2006 Ще го ползвам за печатане на обикновенни текстове и чертежи,тъй като няма смисал от черно-бели снимки Link to comment Share on other sites More sharing options...
stapos Posted April 6, 2006 Share Posted April 6, 2006 верно бе - тва с "лазар" не го бях видял. да живее бАалгария и ние покрай нея. Цветен лазерен принтер читав и евтин - НЯМА. Все има няква уловка. Даже понякога са повече уловките. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrEvil Posted April 6, 2006 Share Posted April 6, 2006 Ще го ползвам за печатане на обикновенни текстове и чертежи,тъй като няма смисал от черно-бели снимки Един вид за в къщи. Взимай тогава най евтиния Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted April 12, 2006 Share Posted April 12, 2006 Трябва да се избере не най-евтиният принтер, а принтерът с най-евтини и лесни за намиране консумативи! Тая работа да се купи черно-бял принтер пък да му се сложи цветен тонер е пълна идиотщина. То, ако ставаше така всички принтери щяха да са цветни 3 в 1 също не е добро решение. Най-малкото, защото шанса да дефектира е три пъти по-голям Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted April 12, 2006 Share Posted April 12, 2006 Имам HP 1010 от около година и го взех за 220 лв някъде. Абсолютно никакви проблеми досега, печата задоволително - точно за домашни нужди. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted April 21, 2006 Share Posted April 21, 2006 2.Дали си заслужава да се вземи Лазарен Принтер 3в1 (Лазарен Принтер,Скенер и Копир)Ако си заслужава предлагаите и от тях. за 3в1 можеш да си вземеш това, направо съм учуден колко читаво се държи (ползва се от 10 машини, 2 месеца, 3-ти тонер) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.