Jump to content
BulForum.com

[слята] Photoshop CS и Adobe CS

outfaced

Recommended Posts

Ka4ili ste Adobe Creative Suite - bravo :D

Oba4e rabote6t li e? Az otkrih niakolko ne6ta koito ne sa nared:

1. O6te pri instaliraneto ne mojete da instalirate InDesign;

2. Ima key generator no niama crack za activaciata na PhotoShop (ne 4e e goliam problem);

3. PhotoShop-a ne raboti korektno (problemi s otvarianeto na fajlove, ne rabotiat byrzite klavi6i s "Ctrl" - Ctrl+, Ctrl-, Ctrl+N i t.n., koeto e mnogo dosadno);

4. Illustrator-a sy6to ne raboti dobre. (Kato izklu4im problemite sys 6riftovete i virtualnata pamet, pri mene ima6e problemi i s video kartata - NVIDIA GeForge 2Ti). Ako pyk ima6 otvoren PhotoShop i Illustrator i se opita6 da otvori6 ne6to v Illustratora ... :wacko:

Ako i Vie imate problemi i re6enia za tiah - spodelete.

• Replies 61
  • Created
  • Last Reply
а бре хора - 4етете малко.

Фотошопа си работи - инсталлва се само кракфикса, другите не ви трябват.

Значи обяснявам подробно:

във зип-архива има 7 файла, единият е pdxpscf.001    Той е рарфайл и също трябва да се унзипне. В неги също има 3 файла. ( дwа .DLL-a и един .DAT)

Та значи взимате тези трите фаила от  pdxpscf.001    както и останалите 6 файла от зип-а и всички накуп ги пускате в дир-а на Фотошопа.

Старирате CrcCheck.exe - той казва, че не е минал (failed), но всъщност вси4ко е ОК.  После пускате Paradox.exe и се радвайте на разбита програма.

кво ли не пробвах кви ли пачове и кракове не слагах само тоя начин стана !мерси много :)

Чистия начин да се активира Photoshop CS е с кийджена на MiDNiGHT. Има го в този архив. За активацията е нужен само кийджена, нищо друго.

1. Като изкара диалога за активацията избирате Other Activation Options.

2. След това избирате By telephone via the Automated Software Activation System.

3. В полето Request Code на кийджена попълвате номера, обозначен като Activation Number.

4. Натискате Generate и

5. така генерирания номер (Activation Code) попълвате в т. 4 на Photoshop-ския прозорец за активацията: Enter the Authorization Code provided by Adobe in the fields below.

Тоя кийджен работи със сигурност за самостоятелния Photoshop тук, както и за Photoshop-а в Adobe Creative Suite Premium Edition (става въпрос за нецентралноевропейското издание, него го нямаме). Дали работи за Photoshop-а в пакета Adobe Creative Suite CS CE Premium Edition тук нямам идея, тъй като не съм го слагал.

Направих малко  майтапчета с момчета от моя клас,а качеството на снимката не е най-доброто,защото снимките бяха направени с GSM.

Молбата ми е да кажете за МАЛКО НАПРЕДНАЛ usser как са? :confused

Супер са ама ти препоръчвам да си вземеш книгата на фотошоп много е добра ама е скъпичка 25лв но все пак аз доста неща научих

• 4 weeks later...

малко глупав може да ви се стори въпроса, ама колко е голям photoshop cs самостоятелно и photoshop + image ready cs? просто нямам достъп до ftp-то, а в suprnova.org има неща от 150 до 500 MB (че и 50 MB). ако имате линкове към bittorrent-и (международни) също става.

малко глупав може да ви се стори въпроса, ама колко е голям photoshop cs самостоятелно и photoshop + image ready cs? просто нямам достъп до ftp-то, а в suprnova.org има неща от 150 до 500 MB (че и 50 MB). ако имате линкове към bittorrent-и (международни) също става.

160 Мб са двете, ама не съм ги срещал никога разделени от останалото??? Ти където си, можеш да ползваш eMule за тази работа. Успех!

• 3 months later...
а бре хора - 4етете малко.

Фотошопа си работи - инсталлва се само кракфикса, другите не ви трябват.

Значи обяснявам подробно:

във зип-архива има 7 файла, единият е pdxpscf.001    Той е рарфайл и също трябва да се унзипне. В неги също има 3 файла. ( дwа .DLL-a и един .DAT)

Та значи взимате тези трите фаила от  pdxpscf.001    както и останалите 6 файла от зип-а и всички накуп ги пускате в дир-а на Фотошопа.

Старирате CrcCheck.exe - той казва, че не е минал (failed), но всъщност вси4ко е ОК.  После пускате Paradox.exe и се радвайте на разбита програма.

ае миналия път като си краквах фотошоп стана точно по този начин но сега просто не мога да немра КРАКФИКСА както е написано тук : "Фотошопа си работи - инсталлва се само кракфикса, другите не ви трябват. " айде някой да ми даде линк или да ми каже от къде да го сваля плс! предварително ви благодаря че ми трябва доста спешно, мерси !

аре ве хора сигурно 50 % от от хората във форума могат да ми помогнат само едно линкче тряя плс че ми трябва!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...