Jump to content
BulForum.com

[слята] Photoshop CS и Adobe CS

outfaced

Recommended Posts

надявам се :D

е тва е плана максимум ...

Adobe Creative Suite which combines full, new versions of Adobe Photoshop CS with ImageReady CS, Adobe Illustrator CS, Adobe InDesign CS, Adobe GoLive CS, Adobe Acrobat 6.0 Professiona

• 3 weeks later...
  • Replies 61
  • Created
  • Last Reply

шири се една версия в която шорткътите не работят ... тая тука, която е в сюитата е същата уви

да знайте де ... иначе програмата е просто мечта за всеки имащ цифров апарат (тва е новото) ... иначе си остава и класика и в другите области разбира се

Почти, ама не точно... ImageReady-то тръгва и "угасва" набързо и освен т'ва при мен Photoshop-а не ще да работи с тоя сериен в 2004-а (Dreamer-а вика, че fix има, но така и не разбрах къде е)

This fixes the 3 month time out problem

Install and run cracklock 
Select the exe files for Photoshop, Illustrator and GoLive
- The other programs do not need Cracklock.

In the options screen I used todays date, 
Select Apply on Date
Do not open any of the other tabs
Do not check any boxes

Go to each of the 3 programs and right click on them
a context menu appears select "start with cracklock"

http://warez.ru:8080/FTP/Win_Appz/Adobe.Cr...CrackLock38.zip

kakvo ne rabotilo na photoshop CS che neshto ne razbrah :)

vischko si raboti

ima si i crack, ima si i crackfix

i raboti

да, ама на мен не ми работи ... не ми бачкат шорткътовете, не ми бачка и имидж реди ... и тоя крак лок от Dreamer ни най малко не помогна

сложил съм си и ps8_crack и ps8_crackfix ама въпреки тва Paradox Release cheker-a ми вика Paradox.nfo...failed

а тая хава за шорткътовте я чух и от други хора, че е проблем ... дето са теглили от други сървари

и само да запитам има ли разлика между фотошопа съдържащ се в http://warez.ru:8080/FTP/Win_Appz/Adobe.Cr...remium.Edition/ и този дет е сам в http://warez.ru:8080/FTP/Win_Appz/Adobe.Ph...Photoshop.CS.8/ ... щот аз съм с първия (там всичко се инсталира с един сериен номер на цялата сюита ... InDesign-a май е ОК ама илюстратора ем пише че е TrayOut ем полето за регистрация не е активно ... другите не съм ги слагал)

Направи всичко точно както го е описал Дриймър и нищо не стана?! Кога го направи - след като вече беше работил с програмите или веднага след като ги инсталира? Щото аз така го разбирам описанието - трябва да се приложи преди да си правил каквото и да е с програмите...

outfaced, как да ти помогне като това е за time bomb-а, а не за shortcuti или други глупости ? Вземи чети малко...

Razlikata e v tova, che sum izkara ps-a ot cd1 za da ne svalqte cqlata boza samo zaradi ps.

ImageReady-то тръгва, ама с чалъм 

сменяш в Regional Settings >Language for Non-Unucode programs на English , рестарт, пускаш InageReady-to - бачка си чудесно, след това и да върнеш на Bulgarian, продължава да си работи

Thanks na BlackAdder za gornoto :) (techbg forumi)

outfaced, как да ти помогне като това е за time bomb-а, а не за shortcuti или други глупости ? Вземи чети малко...

Razlikata e v tova, che sum izkara ps-a ot cd1 za da ne svalqte cqlata boza samo zaradi ps.

знам бе човек ... ама като не съм намерил решение, пробвам всичко наред ... де да знам що за идиотщина може да стане

значи за шорткътовете въпроса остава отворен :(

а бре хора - 4етете малко.

Фотошопа си работи - инсталлва се само кракфикса, другите не ви трябват.

Значи обяснявам подробно:

във зип-архива има 7 файла, единият е pdxpscf.001 Той е рарфайл и също трябва да се унзипне. В неги също има 3 файла. ( дwа .DLL-a и един .DAT)

Та значи взимате тези трите фаила от pdxpscf.001 както и останалите 6 файла от зип-а и всички накуп ги пускате в дир-а на Фотошопа.

Старирате CrcCheck.exe - той казва, че не е минал (failed), но всъщност вси4ко е ОК. После пускате Paradox.exe и се радвайте на разбита програма.

kato programa e super, no naistina se bugvat shortcuts

inache tia ot Adobe  :angry1  :angry1  :angry1 koga li ste se

nauchat kato praviat 1 programa da slagat CUSTOM na instala  :pirate

как да няма Къстъм бе :)))))))))))

още в самото начало един от първите прозорци които излизат е с тази цел!!! Ама иска четене. Повечето програми са с отметка Custum Адобе са го направили с падащо меню ма то все тая. по подрабиране падащото меню е на Standart Instalation ако се не лъжа точно така бесхе изписано. Това е прозореца , който показва кои са всъщност програмите в пакета. Падащото меню е отгоре. Избира се Custum instal и програмите стават с отметки - избирасх и enjoy.

Illustratora ot Adobe CS sled instalaciata mi zabiva (i ne samo na mene)

Zabiva taka sqkash ili ne se razbira s videoto ili samiq illustrator neshto se precakva.

Kak e na ostanalite - zabivali vi i na vas. Slu4va se sled kato kliknesh tuk tam i hopppp.

nqkvi idei??

Ам-и-и, да чакаме :( Т'ва може и да е shipping release-а на Illustrator, може и да не е... Тъй като тимовете едва ли са се синхронизирали да приключат точно по едно и също време едни може да са били готови по-рано, други по-късно. Последното със сигурност се отнася за Photoshop-а. Крайната box версия е build 118, тази която всички имаме е 104 (сиреч expiring beta), в подкрепа на което е и фактът, че в String Table-а на ресурсите на Photoshop-а може да се намери следното нещо:

20654, "$$$/ErrorStrings/ExpiredBeta=because the serial number has expired"

За Illustrator-a: не че съм работил кой знае колко с него, но когато първоначално го инсталирах имаше проблеми с интерфейса (tooltip-овете бяха с прекалено голям кегел на шрифта, както и някои палети [в момента се сещам за Stroke]). Дали заради това или заради нещо друго - гърмеше. Сега се е оправило, но не знам от какво :confused . Възможностите са две:

а) щот' си преинсталирах XP-то;

б) щот' си промених въпросните езикови настройки на English (United States).

[Е, разбира се може и да е нещо, за което изобщо не подозирам...]

Good luck :)

Хайде народе... работещ релиз най-сетне: http://warez.ru:8080/FTP/Win_Appz/Adobe.Ph...hop.CS.8.0-TDA/

Който иска може да се мъчи и с пакет релиза на SOSiso, който според моите данни не работи. Ако никой не каже, че работи ще го изтрия след известно време.

http://warez.ru:8080/FTP/Win_Appz/Adobe.Cr...e.Suite-SoSISO/

Питах за датата, 'щото двете ISO-та от преди бяха от тая дата. Според NFOFiX-а на TDA другите програми от рилийза на SoSISO (като се изключат Photoshop-а и ImageReady-то, that is) може и да са final, може и да са много късни бети. Няма как да знаем, освен да попитаме Adobe ;) , но т'ва разбира се в рамките на шегата.

Така или иначе при мен другите неща си работят. Серийни номера има (така че може и без CrackLock-а), но не знам дали е разрешено да се поустват, зат'ва ша изчакам някой да каже може ли...

Единствено Version Cue-то ма съмнява, 'щото About box-а му е твърде странен. Но то така или иначе не ми трябва...

Аха. Ето и серийните за където няма (за Acrobat-а в тия дискове индивидуален сериен все още няма, а и генераторите не работят, 'щот кирпичлиите явно са сменили регистрационната проверка :( Ама така или иначе него си го имаме отделно):

Adobe Illustrator CS: 1034-1050-8697-5540-0366-7862

Adobe InDesign CS: 1037-1064-1247-2171-9446-8530

Adobe GoLive CS: 1033-1139-5138-5464-6573-4852

Dreamar: zna4i li tova, 4e Adobe Illustrator CS-a ve4e she e 4itav

Sushto ne razbrah zashto "nai-posle raboteshta versiq na Photoshop-a" tazi dosega ne raboteshe li?

Работи в новия 5 cd релиз със сигурност. За другите не знам.

Явно не си чел темата за да питаш дали не е работел Photoshopa :)

Колкото до великденските яйца - тях винаги си ги е имало, даже и във крайните рилийзи. Във Седмицата имаше и разни witticisms (ведомствен програмистки хумор, не всеки може да го разбере :) ) от Photoshop-ския тим. Но този път определено успяха да ме изненадат с Taconite Man :) .

P.S. Патенцето обаче кат' че ли присъства винаги :)

Момчета, пускам Ви нещо, което прочетох по други едни форуми, струва ми се, че ще ви заинтересува:

Adobe has its own spyware enabled in all the softwares...This spyware logs into the Adobe website and reports which S/N your using for your product. Adobe then maintains a huge list of illegally used S/Ns, which it then invalidates on it's next release of the product. Thus, it's in EVERYONE's interest that you immediately disable this spyware!!!

The process is very simple. Just go into C:\Program Files\Common Files\Adobe\Web and rename the program AOM.exe to AOM.xxx. This prevents it from running for ALL Adobe products.

again its not written by me...was searching something on google and found it :) :rolleyes:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...