Jump to content
BulForum.com

как да отжоря непален или прецакан фаил

pavel

Recommended Posts

За видео фаил пробвай с AviPreview.Шанса все пак е малък.Ако AviPreview не успее да рендне стриймовете, значи едва ли друго ще успее.

Как реши, че няма да помогнат, като аз съм пускал мнооооого развалени файлове. Преди свалях 10MB от филма, за да видя с какво качество е. Как според теб съм го пускал?

ами просто защото и аз имам същия проблем с някои филми на които не могат да се ренднат стриимовете и пробвах с тея програми и пак не стана

DivFix (DivixFix) enables you to fix and watch partially downloaded DivX (AVI) movies

osven da probvash s tova. nedovursheni downloadi mogat da se opravqt s DivFix - prosto otvarqsh fail - add file i posle clickash rebuild index i 4akash :) posle moje da go pusnesh sas koito i da e player

eto link DivFix 1.09

ами просто защото и аз имам същия проблем с някои филми на които не могат да се ренднат стриимовете и пробвах с тея програми и пак не стана

Още горе казах, че ако не е свалено началото на видео потока и баба Ванга няма да разбере какво има във файла.За това не пускайте флашгет-а да тегли на 10 части, а на 1.За торентите това няма как да се избегне.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...