Jump to content
BulForum.com

UberSoldier

boomearst

Recommended Posts

Искам да питам тая игра като COD ли е,4е от скрииновете дето гледах пи4а беше само на стати4ни оръдия,можеш ли да се разхождаш и да изпълняваш мисйи?

През втората световна война науката не се занимава само с развитието на оръжия и военна техника. Тогава се правят и проекти за развитието на супер войници. В тази игра ще имате удоволствието да се превъплатите в ролята на един генетично подобрен войник. Разнообразието на оръжия поне на мен ми беше достатъчно като се има предвид че не съм много навътре в играта. Впечатляващото в играта е , че ще трябва да се взимат в предвид някои особености като траекторията на кушума и скоростта на вятъра, обхвата на оръжието и други. Интересното е, че има щит който да предпазва героя от кушуми. Той представлява енергийно поле, в което куршумите рекошират и понякога даже ще нараняват или самоубиват враговете ви. За това става въпрос в играта и поне на мен ми се видя интересна. Пробвайте я

P.S. Да можеш да се разхождаш свободно из нивата и да изпълняваш мисий.

Мерси много :)

Ако си харесал Call of Duty 2 ще харесаш и UberSoldier. Не че много си приличат, но и двете са яки.

Непременно ще я пробвам :D

абе след като инсталирам играта, вкарам крака пускам играта и ми иска някъв KEY които го пишело върху диска на играта гледах нещо да не съм пропуснал в интернет ама няма търсих го в някои сайтове също нищо не намерих ако някои може да каже от кво е тва ще съм благодарен :D

и на мен като инсталирам играта ми иска cd key пак не мога да го намеря. някои може ли да ми го даде че тарсих из много саитове но няма. не можах да намеря и крак. моля помогнете

4. Copy over the cracked content from the /Crack/ directory to your
 installation directory.

Копирате ВСИЧКО от тая папка.

Добра е играта. Графиката е поносима, ама много огън излиза от пушкалата и ми пречи на прицелването. Има доволно количество коридори (мразя откритите пространства), щита почти не го ползвам. Нещо много бавно ми зарежда. А бе щом е от първо лице и се стреля, ще й видя финалните надписи.

njakoi mozhe li da me svetne soundtrack-a ot menjuto koj go izpylnjava i kak se kazva par4eto, thx:)

Да верно някой знае ли?Много е яко.

:blink:

4. Copy over the cracked content from the /Crack/ directory to your
 installation directory.

Копирате ВСИЧКО от тая папка.

dobre de prava si4ko kopiram go v glavnata direktoriq puskam igrata i pak iska crack ?!

:blink:

dobre de prava si4ko kopiram go v glavnata direktoriq puskam igrata i pak iska crack ?!

Копирай вси4ко от папка крак във папка Run.

njakoi mozhe li da me svetne soundtrack-a ot menjuto koj go izpylnjava i kak se kazva par4eto, thx:)

Самата песен я има в дректорията на играта.В папка Run се намира.

stana mersi mnogo :D

edit : abe kva e taq igra be na 800x600 na high detail mi lagva superrrr mnogo

s 1GB DDR sum i karta FX5900XT i 2.6 ghz-ov procesor ot kakvo moje da e ?!

Еми смени директ х версията с тази от играта или смени драйверите.Нвидия пуснаха нови бета драйвери.

Ето то линк за тях.

http://www.gamershell.com/download_13304.shtml

edit : abe kva e taq igra be na 800x600 na high detail mi lagva superrrr mnogo

s 1GB DDR sum i karta FX5900XT i 2.6 ghz-ov procesor ot kakvo moje da e ?!

От тва, че картата ти е 2 поколения стара ;) А и все пак е руска играта, те не обичат много оптимизациите ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...