Mr.Tinkertrain Posted November 6, 2003 Share Posted November 6, 2003 На мен пък ми махнаха телевизия СКАТ И ся не мога да гледам "Сигнално жълто" И на това място са сложили няква "образувателна" програма,където един обеснява как са копира файл от една директория в друга и други "сложни" компютърни процеси Link to comment Share on other sites More sharing options...
nassko Posted November 6, 2003 Share Posted November 6, 2003 На мен пък ми махнаха телевизия СКАТ И ся не мога да гледам "Сигнално жълто" И на това място са сложили няква "образувателна" програма,където един обеснява как са копира файл от една директория в друга и други "сложни" компютърни процеси Mdaaaa.Stava vapros predpolgam za ESET TV mai.Mnogo zabavna proramka.Nai mi e lubimo predavaneto za komputrite...Tolkova gotino obiasniava toia 4e naprovo mi se dospiva.I edno i sa6to predvane go vartiat po 4-5 pati na den.Taka 4e ne mojete da propusnite ni6to vajno.Vse niakoga 6te se nataknite na predavaneto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johan Posted November 6, 2003 Share Posted November 6, 2003 На мен пък ми махнаха телевизия СКАТ И ся не мога да гледам "Сигнално жълто" И на това място са сложили няква "образувателна" програма,където един обеснява как са копира файл от една директория в друга и други "сложни" компютърни процеси Mdaaaa.Stava vapros predpolgam za ESET TV mai.Mnogo zabavna proramka.Nai mi e lubimo predavaneto za komputrite...Tolkova gotino obiasniava toia 4e naprovo mi se dospiva.I edno i sa6to predvane go vartiat po 4-5 pati na den.Taka 4e ne mojete da propusnite ni6to vajno.Vse niakoga 6te se nataknite na predavaneto. Otnosno ESET TV - spored men kato ideq beshe dobra TV vse pak nikoj ne se e rodil nauchen - no tova che nie malko ili mnogo imame nqkakav opit s PC ne ni dava pravo da pluem tazi TV nassko sorry brat Na mene lichno mi haresvashe predavaneto za kursovete po English - vodeshtata mi beshe simpatichna .... a pak i imashe kvo da se nauchi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rasco Posted November 6, 2003 Share Posted November 6, 2003 чукни, за да ти стане по-голямо off topic - е аз по принцип като стане по-голямо тогава чукам - базик бе, малко да разведря обстановката. on topic - ся поне като има алтернатива, вече нямате право да се оплаквате - на който не му отърва знае къде да отиде. и нещо друго - абе хора видели ли сте цените на софийските кабелни интернетаджийници - х2, ако искаш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nassko Posted November 6, 2003 Share Posted November 6, 2003 и нещо друго - абе хора видели ли сте цените на софийските кабелни интернетаджийници - х2, ако искаш. Ama mai i skorostta im e x2.I pak ako 6te6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rasco Posted November 6, 2003 Share Posted November 6, 2003 да бе: извадка от ценовата листа на един от големите софийски кабелни доставчици: Цени за инсталиране на модем и достъп до интернет по кабелната мрежа на “..........................” ЕАД: /можете да изтеглите ценовата листа от тук/ - /* е пък не можете от тук*/ Инсталационна такса: 25.00 лв. /експресно включване 75 лв. след потвърждение на тел. ******/. Инсталационна такса при промяна на адреса на ползване на услугата: 20.00 лв. /при възможност да се предостави услугата на новия адрес/. Модем / варианти/: Закупуване - 160 лв. Предоставяне за ползване – Парична гаранция - 133 лв. Финансов лизинг 6 месеца по 28 лв. за месeц Наем – 70 лв. парична гаранция и 14 лв. месечна вноска Месечни тарифи, при различни абонаментни планове: Абонаментен план: Пестелив Включен трафик: 150 MB Подходящ за: 24h ICQ, mIRC, поща Цена при 64kbps: 10 лв. Цена при 128kbps: 15 лв. Цена за допълнителен трафик за 1MB: 0,15 лв. Абонаментен план: Икономичен Включен трафик: 300 MB Подходящ за: Поща, MP3 Цена при 64kbps: 18 лв. Цена при 128kbps: 20 лв. Цена за допълнителен трафик за 1MB: 0,10 лв. Абонаментен план: Основен Включен трафик: 600 MB Подходящ за: MP3, картинки Цена при 64kbps: 30 лв. Цена при 128kbps: 35 лв. Цена за допълнителен трафик за 1MB: 0,08 лв. Абонаментен план: Бизнес Включен трафик: 1200 MB Подходящ за: Филми, дизайни, MP3 Цена при 64kbps: 45 лв. Цена при 128kbps: 60 лв. Цена за допълнителен трафик за 1MB: 0,06 лв. Услуги с общ канал: Неограничен негарантиран 64kbps: 60 лв./месец Неограничен негарантиран 128kbps: 99 лв./месец Услугата включва 1 реален динамичен IP адрес и електронна поща (e-mail) с големина 5 МВ. Всички цени са с ДДС. ай фани ги тия по високи скорости, или може би искаш да си плащаш на трафик. имайте предвид, че в София конкуренцията е по-голяма, или е по-умесно да кажа - има конкуренция. много от хората тук се изказват неподготвени, аз пък подкрепям с доказателства. edit: оправих малко пунктуацията, не че сега е идеална. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nassko Posted November 6, 2003 Share Posted November 6, 2003 много от хората тук се изказват неподготвени, аз пък подкрепям с доказателства. Aide togava da si govorim za zaplati a?Kvo 6a mi kaje6 po tozi vapros? Link to comment Share on other sites More sharing options...
johan Posted November 6, 2003 Share Posted November 6, 2003 V Sofia zaplatite opredeleno sa po-visoki .......spor nema ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rasco Posted November 6, 2003 Share Posted November 6, 2003 абе к'ви глупости говорите - ай тогава да си говорим за здравни осигуровки. както тук има хора, които взимат 150 и други, които взимат 1500 лв. така е и там. Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted November 6, 2003 Author Share Posted November 6, 2003 rasco, ochakvai veno da ti pozatyrka posta, shtot sofiiskia dostavchik ne si e platil za reklama tuk ))) johan, ti kato ne ti haresa neshto u gadjeto, direktno ia fyrliash na bokluka i trygvash kym sledvashtata li? Ne se li opitvat dvete strani da napraviat kompromis i da prodyljat napred? i oshte neshto (pokrai tv-to), chat pat gledah FTV(kato go imashe) de go sega, kyv e toia pikliv kanal visages.. da gledam nashte krivi bylgarski manekenki , a v sofia gi imat i dvata kanala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rasco Posted November 6, 2003 Share Posted November 6, 2003 poznai ако пък познаеш, кой е този софийски доставчик, ща черпа 1 GB от моя трансфер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted November 6, 2003 Author Share Posted November 6, 2003 poznai ако пък познаеш, кой е този софийски доставчик, ща черпа 1 GB от моя трансфер. t.e. shte mi smyknesh neshto i shte mi go donesesh li? cenite pak sa na ek Link to comment Share on other sites More sharing options...
johan Posted November 7, 2003 Share Posted November 7, 2003 poznai tova za gadjeto go kazash obrazno ....... razbira se che sam gotov na kompromisi samo i samo da se prodalji napred ..... vse pak "LOVE e Sladak SAN" Ama tova ne e mqstoto da si govorim za LOVE i oshte neshto ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veli Posted November 7, 2003 Share Posted November 7, 2003 veli, a na kakva tarifa si, ako ne e taina.. kolko plashtash i kakvo poluchavash za tiq pari? prosto mi e lubopitno *dovolnite* klienti na evrocom na kakvi tarifi sa ))) Plashtam si v natura...sumnqvam se da mozhesh da predlozhish kachestvo kakvoto az, za da poluchish suotvetno kachestven internet...zhiveem v svqt na pazarna ikonomika, kakvo da se pravi Link to comment Share on other sites More sharing options...
aragorn Posted November 7, 2003 Share Posted November 7, 2003 Трябва да сме млади хора и с друго мислене. Аз лично бих искал да се отличаваме от старото поколение. Винаги е добре да има опозиция. Dreamer - добре АНИМАЛ и Дискавъри ..ама кога спря да гледаш Ман.Юн. или мачове на Арсенал? За това говоря. Ти си затваряш очите, защото ти се гледа/сигурен съм/ и не искаш да споделиш, че това са пропуски на ЕК...наистина може да се направи нещо по въпроса със спорта.Защото наистина ти си 1-ият който казва че е доволен от ТВ-о/май и johan да не пропусна:)/ Ако трябва да ръкопляскаме ... ще станем като тоталитарна партия. В ЕК работят кадърни хора, някои от които ги познавам. Може би това е важно. Те могат да променят нещата...не вярвам възрастните лесно да си мърдат пръстите и мозъците през раб.време. Ако нападките прерастнат в лични/кой с какво как и къде плащал/ добре е темата да се затвори. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted November 7, 2003 Share Posted November 7, 2003 Че на думи винаги и всичко може да се прави Ама на практика... Иначе като фен на Челси не ме беше особено яд, че не успях да гледам въпросния мач. Но за сметка на това миналата седмица даваха точно Челси по Диема 2. Хубаво е да я има, но слд като я няма и не знам причините за това не бих си позволил да хуля напразно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aragorn Posted November 7, 2003 Share Posted November 7, 2003 За диема 2 официално казаха по Диема+, че на абонат искат 0.40лв. и зрителите да се обърнат към каб.оператори. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greatteam Posted November 7, 2003 Share Posted November 7, 2003 Hubava diskusij,az bih dopalnil i EURONEWS,BLOOMBERG,i taka natataka. Koi bi se nael da mi objsni (ot EVROKOM),za6to ot 2 godini mi se otgovarj vse edno i sa6to, 4e za opredeleni kanali ( kam koito njmalo interes) , no hora koito sa gotovi da platjt za tjh no da gi imat (i to ne malko pari) ,ne se pravi ni6to po vaprosa?Spohoino mojete da slojite v paketa i diema 2 ,vmesto da mi puskate 40 izli6ni i nikomu nenujni kanala(po-dobre 10 no ka4estveni,otkolkoto 60 sme6ni). Link to comment Share on other sites More sharing options...
johan Posted November 7, 2003 Share Posted November 7, 2003 johan, po povod komentara ti za moite oplakvania:aide da hvashtame po 2 zheni i da zapivame niakade karaman nemash qdove bratle stom e za qdene i piene vinagi GOTOV "Piem, peem, pushim i madami dushim" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted November 7, 2003 Share Posted November 7, 2003 Значи т'ва почна от Визио, и прерастна в бунт срещу Евроком-а... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted November 7, 2003 Share Posted November 7, 2003 По въпроса с кабелната. Бях абонат на Пълдин кабел, но Евроком многократно правиха зулуми и рязаха кабели, държаха се много нелоялно, накрая Пълдин фалираха и Евроком ги купиха. По въпроса с "по-скъпия" софийски нет: От 01.04.2003 г. Официалните ни цени за HomeLan са следните: За частни лица Услуга Скорост Цена на месец International Peering Bulgaria Data.BG На време* 3 KB/s (24Kbit) 6 KB/s (48Kbit) 12 KB/s (96Kbit) 11 лв. На трафик** няма ограничение няма ограничение няма ограничение 22 лв. BG Peering няма 32 KB/s (256Kbit) 32 KB/s (256 Kbit) 33 лв. Нормална 8 KB/s (64Kbit) 32 KB/s (256Kbit) 96 KB/s (768 Kbit) 44 лв. Data.BG 8 KB/s (64Kbit) 32 KB/s (256Kbit) 192 KB/s (1,5 Mbit) 55 лв. VIP 12 KB/s (96Kbit) 64 KB/s (512Kbit) 192 KB/s (1,5 Mbit) 66 лв. Gold 16 KB/s (128Kbit) 128 KB/s (1,0 Mbit) 512 KB/s (4,0 Mbit) 99 лв. * Услугата включва 44 часа достъп до нашата услуга. Времето за изразходване е 1 месец. ** Услугата включва 500 мегабайта трафик. Допълнителен трафик се заплаща по 0.07 лева на мегабайт. - Всички останали услуги са с неограничен трафик. - В ненатоварени часови зони можете да използвате допълнителен капацитет в рамките до два пъти на вашата услуга. Надявам се няма да ми изтрият поста, тъй като това не е реклама и не е в Пловдив. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted November 7, 2003 Share Posted November 7, 2003 Вдигнаха таксата за кабелна с 1 лев, ама Диема 2 нещо не я виждам, която струвала 40 стотинки . Rasco - Cable Bulgaria? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veli Posted November 7, 2003 Share Posted November 7, 2003 Bi bilo hubavo da pitash nqkoi potrebitel na HomeLan kakvo misli za kachestvoto na uslugata...zashtoto az poznavam takiva i ne sa nikak entusiazirasni kato teb P.S. i koga shte si nabiete v glavite, che dokato zakupuvaneto na bgpeering v pld struva mnogokratno poveche ot tozi v sofiq, ne mozhe da ima baza za sravnenie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted November 7, 2003 Share Posted November 7, 2003 Abe ne mi izliza aritmetikata ne6to - ne vijdam cenite deto si gi post-nal da sa po-niski ot tezi deto pla6ta6 v momenta... i usloviata ne6to me pritesniavat. No tova si e moe mnenie. Kakto i va6ite mnenia sa si va6i mnenia... Predi godini raboteh za edna veriga picarii i 6efa ima6e jelezen otgovor na vsiakakvi oplakvania: "Tova sa usloviata na firmata. Ako na niakogo ne mu haresva - da si otvori picaria i da si raboti kakto mu haresva." - i za na6e nai-goliamo sajalenie tova e istinata. Kato 4eta tuka cialata diskusia i se se6tam za vica za onia mladej deto prez 5 min ti4al do aptekata da kupuva prezervativi i hap4eta protiv povra6tane. Na 10 pat prodava4kata mu kazala: "Be pi4, kato ti se povra6ta ot taia - mi ne ia 4ukai, be!!"... se6taite se kakvo iskam da vi kaja. Ta taka. Kato vi se gadi ot Evrocom - mi ne go polzvaite be! Ima satelitni anteni, ima ISDN i naeti linii ot BTK, a ve4e ima i kabelni ISP-ta... Ostanaloto e mazohizam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted November 7, 2003 Share Posted November 7, 2003 ... Ima satelitni anteni, ima ISDN i naeti linii ot BTK, a ve4e ima i kabelni ISP-ta... Abe ov3rm4n, kade zabravi dobria star dial-up s impulschetata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.