snake Posted November 4, 2003 Share Posted November 4, 2003 samo ne znam kakva ste bude tazi ip telefoniq kato da bude kachestvena se iska pinga kum zapadna evropa da bude mnogo maluk a sega v momenta izmerih ping kum evropeiskiq batel net i toi beshe kum 400 ms spored men trqbva da stane oste po maluk pinga za da moje da se poluchi kachestvena ip telefoniq Link to comment Share on other sites More sharing options...
snake Posted November 4, 2003 Share Posted November 4, 2003 nesto za visio skoro bqh v edna zala kum tqh i vidqh che bqha napravili warez.tv nov warez nesto podobno kato free.evro.net samo che v plovdiv mislq che beshe servera ama inache nisto osobeno ne beshe prosto edna free zona i mojesh da izberesh kade da ti bude mojeshe da izbirash rusiq i stranite ot ond Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted November 4, 2003 Share Posted November 4, 2003 samo ne znam kakva ste bude tazi ip telefoniq kato da bude kachestvena se iska pinga kum zapadna evropa da bude mnogo maluk koi e spomenal zapadna evropa ?!?! i tam li ima abonati na BG kabelarkite Link to comment Share on other sites More sharing options...
snake Posted November 4, 2003 Share Posted November 4, 2003 koi e spomenal zapadna evropa ?!?! i tam li ima abonati na BG kabelarkite ami nali ste se polzva za mejdunarodni razgovori i ako isakash da govorish da rechem s germaniq frenciq angliq ili druga durjava nali ste se vurzesh kum nqqkoloi server koito predlaga takiva uslugi i takav koito predlaga takiva uslugi na konkurentni ceni ne se namira v bg a e v zapadnaevropa Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted November 4, 2003 Share Posted November 4, 2003 nesto za visio skoro bqh v edna zala kum tqh i vidqh che bqha napravili warez.tv nov warez nesto podobno kato free.evro.net samo che v plovdiv mislq che beshe servera ama inache nisto osobeno ne beshe prosto edna free zona i mojesh da izberesh kade da ti bude mojeshe da izbirash rusiq i stranite ot ond Da zabelqzvash na kolko mesta pishe warez.ru Na momenti sa dosta zle. Neshto kato free.evro.net sa. Na serveri/user/ i t.n. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted November 4, 2003 Share Posted November 4, 2003 nali ste se polzva za mejdunarodni razgovori ami ne, mislia che ne stawashe duma za towa, a po-skoro za razgowori mejdu abonatite samo, biaha izbroeni niakolko kabelni mreji, ako ne se luja imashe i sofiiski... moje puk towa da e samo kato za nachalo, da go testwat kak shte wurwi, puk posle moje da go razshiriat predstawi si samo slednata usluga - ako imash kabelna TV i si platish niakwa dopulnitelna mesechna taksa ti slagat edin telefon kum kabela i mojesh da goworish s drugi deto imat EK i tazi usluga, werno che ne mojesh da goworish s tezi deto niamat kabelna ama ako cenata e fiksirana na mesec i ne e wisoka, pri polojenie che mojehs da si goworish kolkoto iskash towa si e pulna dalawera (eh, mechtiiiiii) drugia wariant e da se taksuwa po wreme no da e po-ewtino ot BTK, togawa si prawish precenka dali dostatuchno mnogo ot horata s koito chesto goworish imat cable TV i dali e po-izgodno da si wkluchite tazi usluga za da si goworite poweche... moje puk da go pusnat samo za biznes potrebiteli, za wruzka mejdu otdalechenite im ofici i t.n. de da znam towa sa samo predpolojenia, niamam ideia kwo im se wurti w glawite Link to comment Share on other sites More sharing options...
snake Posted November 4, 2003 Share Posted November 4, 2003 mi ti kato iskash pak mojesh da si govorish s dugi abonati na evrocom ima programi s koito stava a sega za otdelen hardware ste iska licenziq polzvai yahoo mesenger ima vo ip Link to comment Share on other sites More sharing options...
grami Posted November 4, 2003 Share Posted November 4, 2003 veno, az ne tvyrdia nishto, kakto vijdash. dokato ne probvam neshto, i niamam nabliiudenia, nishto ne kazvam. na evrocom edno neshto nai-mnogo ne mi haresva, i to e che ineta vyrvi s TV-to. I az sega kat iskam da vyrja 3-4 ofisa, triaa plashtam izlishtni pari i za tv na vsichki mesta, det nikoi ne go gleda. Zatova se uslushvam takyv.. Za momenta, tova e neshtoto, koeto me kara da stoia kym evrocom: 1. Modema 2. EK obshtostta 3. Poshtata si, koito sym razprostranil user@evrocom.net i localnata speed do neia Не само че върви с ТВ то ами от днеска май и по скъпо било ТВ то Няма лошо само да видим до кога ще издържим с тия плавни покачвания на ТВ то. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snake Posted November 4, 2003 Share Posted November 4, 2003 veno, az ne tvyrdia nishto, kakto vijdash. dokato ne probvam neshto, i niamam nabliiudenia, nishto ne kazvam. na evrocom edno neshto nai-mnogo ne mi haresva, i to e che ineta vyrvi s TV-to. I az sega kat iskam da vyrja 3-4 ofisa, triaa plashtam izlishtni pari i za tv na vsichki mesta, det nikoi ne go gleda. Zatova se uslushvam takyv.. Za momenta, tova e neshtoto, koeto me kara da stoia kym evrocom: 1. Modema 2. EK obshtostta 3. Poshtata si, koito sym razprostranil user@evrocom.net i localnata speed do neia Не само че върви с ТВ то ами от днеска май и по скъпо било ТВ то Няма лошо само да видим до кога ще издържим с тия плавни покачвания на ТВ то. da se nadqvame dano nqma poveche pokachvane Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted November 5, 2003 Author Share Posted November 5, 2003 nqmame izobsto nikakva nusda ot nikava takava firma s evrocom sme si mnogo dobre Заради такива като теб - коне с капаци, сме на такова дередже, без да се обиждаш )) Link to comment Share on other sites More sharing options...
snake Posted November 5, 2003 Share Posted November 5, 2003 Заради такива като теб - коне с капаци, сме на такова дередже, без да се обиждаш )) iamme nusda znaesh li ot kakvo ot stabilen dostavchik na net koito da go dostavi na prilichna cena i kachestvo a ne da kupuvame prekupen internet stoto itd si iamt svoi dostavchik na koito plastat i te estestveno si slagat nadcenkata za pechalba i se oskupqva neta po toq nachin trqbva da se kupuva direkto ot istinskiq dostavchik na net to pak ste e nqkoq vunshna firma i pak prez satelit Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted November 5, 2003 Share Posted November 5, 2003 Kajete neshto i za langame de ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted November 5, 2003 Author Share Posted November 5, 2003 Kajete neshto i za langame de ? za tiah se govori che ne mogat da bydat konkurenti na EK no za Visio se govori drugo, zatova gi spomenah, ai zaradi licenza pisah, poneje predi tova beshe uspokoenieto na EK, ama sega i tova kato e otpadnalo.., aide da se razmyrdat povehcko firmi da praviat neshto.. Taka ili inache sys vsiaka godinia neshtata stavat po-dobre za krainia potrebitel, taka che.., samo chakaneto ni ostava i mnogo se nadiavam - IZBOR da imame. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nassko Posted November 5, 2003 Share Posted November 5, 2003 samo chakaneto ni ostava i mnogo se nadiavam - IZBOR da imame. I sas sigurnost v nai-skoro vreme 6te imame.Tova e sigurno.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
snake Posted November 5, 2003 Share Posted November 5, 2003 Kajete neshto i za langame de ? za tqh nqma nisto za kazvane zgan vseki koito razbira ot net tam nqma da ide Link to comment Share on other sites More sharing options...
aragorn Posted November 5, 2003 Share Posted November 5, 2003 Не може и нямам как да се коментира покачването на кабелната ТВ от 11 на 12лв. Това е обир.Всеки би казал "е 1 левче - 2-е кафета"...но проблемът не е в размера, а в начина и наглото отношение на ЕК. Без приниципи, без основание, без политика....едни бабешки ТВ, ако това е политика на ЕК..... Нарушават антитръстовото законодателство.Без основание не може да се качва безразборно цената, след като качеството на услугата се влошава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted November 5, 2003 Author Share Posted November 5, 2003 Нали нета бяха намалили малко, сега ще компенсират с тв-то Link to comment Share on other sites More sharing options...
slav4o Posted November 5, 2003 Share Posted November 5, 2003 Te EK nestiga 4e kodiraha leki4ko leki4ko nqkoi kanal4eta, kato pyrvo be6e samo HBO posle leki4ko zapo4naha da pridyrpvat i drugite a za smetka na tova poka4vat cenite,a kvo novo ima-ni6to : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted November 5, 2003 Share Posted November 5, 2003 Аз чух, че с качването на таксата, щели да пуснат и HBO. Има ли нещо вярно или са ме подвели? Ако не, не виждам смисъл да се качва таксата, след като повечето канали са скраб, а дръгите са кодирани... С нетърпение чакам да видя, какво ще изкарат Visio. А до колкото знам и Bol.bg са щели да правят нещо такова по-натам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snake Posted November 5, 2003 Share Posted November 5, 2003 Аз чух, че качването на таксата, щели да пуснат и HBO. Има ли нещо вярно или са ме подвели? Ако не, не виждам смисъл да се качва таксата, след като повечето канали са скраб, а дръгите са кодирани... С нетърпение чакам да видя, какво ще изкарат Visio. А до колкото знам и Bol.bg са щели да правят нещо такова по-натам. cahkai ako iskash s super golqmo neturpenie ama nqma da imash dostup do warez.ru i tozi forum a ste si iamsh dostup do tupiq im warez.tv i tam na amorfis i na factotuma idi vish i pak ste se vurnesh pomnimi dumata . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted November 5, 2003 Share Posted November 5, 2003 snake, научи се да пишеш първо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted November 5, 2003 Share Posted November 5, 2003 hihi, edno neshto ne moga da razbera... shto vsichkite "advokati" na evrocom v tozi forum sa pylni oligofreni malkoto, koito ne sa oligofreni, pyk sa ili slujiteli na firmata ili potrebiteli s poveche blaginki ot ostanalite Link to comment Share on other sites More sharing options...
kkk Posted November 5, 2003 Share Posted November 5, 2003 Цената за кабелната се увеличи като следствие от ценовата политика на "притежателите" на авторски права. Не мога да цитирам точните цени (те са търговска тайна според договорите), но през неопределен период - 6 месеца, една година, цените растат. Пример: Евроспорт от около "X" цента/абонат/месец преди година сега определиха почти двойна цена. И никой не се трогва от това, че България е от най-бедните страни. Общо взето това е политиката на "германските, холандските и други фирми с милиони". P.S. Я, weasel . Беше ми домъчняло за него . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veli Posted November 5, 2003 Share Posted November 5, 2003 hihi, edno neshto ne moga da razbera... shto vsichkite "advokati" na evrocom v tozi forum sa pylni oligofreni malkoto, koito ne sa oligofreni, pyk sa ili slujiteli na firmata ili potrebiteli s poveche blaginki ot ostanalite Dobre che ti si nai-inteligentniqt.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted November 5, 2003 Share Posted November 5, 2003 Po vaprosa za HBO: Az biah pusnal HBO vav kashti, no skoropostizno se otkazah poradi prostata prichina che toku niama-niama i vzeme che se kodira samichko..... hmmm, a sega de? Obadih se, idvaha smeniaha dekodera i pak sashtata rabota...... Kato kapak na vsichko, kogato se poiaviat sibtitri ekrana izvednaz posvetliava znachitelno, kato se skriat subtitrite potamniava i taka prez celia film..... Idi gledai! Spored pichovete ot supporta bilo taka - sirech normalno e be, gledai si! Revah, revah, revah i nakraia si kazah STIGA! Varnah si dekodera kato pich i taka.... prikliuchi se. Samo ne mi izlizaite s nomera che televizora e takav ili onakav zashtoto v ofertata za HBO ne e napisano che televizora triabva da bude edi si kakav za da gledash HBO.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.