Jump to content
BulForum.com

Рекламация

kopche

Recommended Posts

Не купувайте кренвирши "Леки" и "Народен" няма грам месо ами само кожа и сланина.Също така не взимайте шпеков салам "Народен", "Перелик" и "Леки" защото има много сланина, а месото не е качествено(в повечето случаи е на повече от 5-6години и е държано дълбоко замразено).

напълно подкрепям за кренвирши "Народен"...пълна отрова са...една вечер хапнах три и после 4-5 дни бях ни жив, ни умрял, a тоалетната ми беше пръв приятел... :wacko:

само като се сетя... :sick ама какво да се прави...бедни студенти, а те бяха най-евтиното месно нещо в супермаркета...

Психара е голям хитряга :cry Кажи сега,кога беше последният път,когато хапна дюнери?И как се пише Аладин?Изяде ли хлебарката?А с дъвката прави ли балончета?Хахаха,както и да е.

Тоя психаря е много зле горкия! Горката хлебарка им е върнах, а дъвката беше още сочна и си я дъвках и дъвках...

Точно това имах в предвид с пост-а си. Все някой ще защити даден продукт...

Не купувайте кренвирши "Леки" и "Народен" няма грам месо ами само кожа и сланина.Също така не взимайте шпеков салам "Народен", "Перелик" и "Леки" защото има много сланина, а месото не е качествено(в повечето случаи е на повече от 5-6години и е държано дълбоко замразено).

Във всички салами и кренвирши е бъкано със соя и нитрати и почти няма грам месо.

Ако питаш мен това важи за всички кремвирши и салами ;)
Mного крем им слагат затова! ;)

Не искам да звуча като расист,но в аладин(Alaedin) работят гнусни,доста често потни мангалки.Отпред на касата и на дюнера са българи за да не се отвръщават хората,макарче и понякога българите не отстъпват по гнусотия.Една вечер в Тракия дюнера буквално ми миришеше на ЛАЙНА и като им казах реакциятя им беше:"Ми кво да направа недеи го яш"(после се наложи да си го чистят от прозорчето :angry: :angry: )Има една лелка с очила и дебел гъз на касата там,която безнаказано си топи и яде от соса(така там и попадат плюнките),а ако лятото дюнера ви се стори солен това е от потта стичаща се по носа на пълничкия пич които ви го е направил,да не говорим мразят да дават салфетки се едно са по 2 милиона

Не искам да звуча като расист,но в аладин(Alaedin) работят гнусни,доста често потни мангалки.Отпред на касата и на дюнера са българи за да не се отвръщават хората,макарче и понякога българите не отстъпват по гнусотия.Една вечер в Тракия дюнера буквално ми миришеше на ЛАЙНА и като им казах реакциятя им беше:"Ми кво да направа недеи го яш"(после се наложи да си го чистят от прозорчето :angry: :angry: )Има една лелка с очила и дебел гъз на касата там,която безнаказано си топи и яде от соса(така там и попадат плюнките),а ако лятото дюнера ви се стори солен това е от потта стичаща се по носа на пълничкия пич които ви го е направил,да не говорим мразят да дават салфетки се едно са по 2 милиона

На тоя пълничкия пич му викат Мr. Дюнерман - или поне така го кръсти 1 френд :) . И на мене 1 път ми продадоха някви дюнери ,от които буквално капеше мазнина и цялата хартийка беше напоена с мазнотията от картофките-Та не яжте наистина дюнери там .Оттогава никога не съм си поръчвал дюнер .Обаче правят яки хамбургери + това като отивам вече там всеки път съм стабилно дезинфекциран, тъй че ... хамбургер + айрян за изтрезве и тва е ... А за това ,че не работят мангалки може да си 100% сигурен .

съгласен съм с думите на aaa_az_ne_pu6a_we за дюнерите в тракия срещу пазара (не ги знам точно как се казват). бях един път да си взема 2 дюнера и единия дето правеше дюнерите зе да прави един хамбургер обаче го изпусна на земята и се направи, че отива отзад да го хвърли, а всъщност си го върна :sick една съученичка пък навремето работеше на едни сандвичи срещу дома на техниката (пада се точно срещу стълбите към киното) и ми е казвала, че така правили сосове и разни такива, че никога не би си купила от там каквото и да било :bgrin: общо взето всякакви такива за бързо хранене са отврат :pirate

За това си купувам дюнери от главната до халите. Там напоследък няма мангали, ама не дават салфетки.

Навсякъде хигиената е под всякаква критика. Аз сандвичи и дюнери ям само като съм много гладен, ако не съм предпочитам да си хапна нещо в къщи, или поне в някой по-нормален ресторант. Последния път като си купих пица от андрето на каменица - взех си пицата и тъкмо да започна да си я хапвам - загледах се във витрината, зад която бяха нарязаните пици - е хлебарките просто си щъкаха отгоре.

на андрето има една, която прави катмите , с едни такива хитри мустачки, тя бара с всичко с мазните си гнусни ръце, направо ти се отщява да ядеш като я гледаш, а веднъж като си поръчвахме от там видяхме в металната купа със сса цял кичур коса, а пък вътре като седнеш да си поръчаш, направо не знаеш какт ти го правят, един приятел си беше поръчал катма с пилешка пържола и му беше напълно сурова и им я върна. Иначе хубав вкус имат катмите и за цената си може да се наядеш обилно, но трябва да ги следиш как ти я правят катмата, за да не съжаляваш.

То кат се замисля дюнерите са си чиста отрова за 2 години съм ял веднъж и си изплюх червата през носа.Избягвайте такива храни като пици,дюнери,сандвичи и банички и по най-хигиеничния начин да ги направят пак са отрова.Така че старайте се въобще да не ги помирисвате така няма да имате главоболие :)

Така де - не яжте нищо и няма никакви главоболия... и гъзоболия. :)

То кат се замисля - храната е отрова и това си е. Пускайте листа и произвеждайте хлорофил. Да мутираме в картофи, а?

Така де - не яжте нищо и няма никакви главоболия... и гъзоболия. :)

То кат се замисля - храната е отрова и това си е. Пускайте листа и произвеждайте хлорофил. Да мутираме в картофи, а?

На теб пък какъв ти е проблема ? Запекъл си се нещо ? Във всяка тема се заяждаш.

На теб пък какъв ти е проблема ? Запекъл си се нещо ? Във всяка тема се заяждаш.

Споко човече, ov3rm4n пише това което мисли, просто skip-вай репликите му и всичко ще е наред :devil

Иначе (по темата): Мисля че няма по отвратителни дюнери от тези пред Техническия...

(вегитарианска катма от андре-то и фалафел от алаедин рулз - евтино и хранително)

Иначе (по темата): Мисля че няма по отвратителни дюнери от тези пред Техническия...

(вегитарианска катма от андре-то и фалафел от алаедин рулз - евтино и хрaнително)

da razbirase ako si zaek..... ;)

Ахахаха,адски много се извинявам за оффтопика,но не мога да се сдържа.zlobil просто ме разби с тая реплика

Само дето тази "заешка" катма има яйце и сирене или кашкавал.И наистина е супер.А аз си падам доста по мръвките :D

Та по темата: обслужването във фирмения магазин на колелата "Лидер" е отвратително ,а служителките са страшно некомпетентни.( от колелото си засега съм много доволен).Говоря за магазина до моста на Герджика.След като половин час не можа да се оправи какво точно ми трябва (протетктора в/у венеца) ,вътпреки че и казах модел,показах и го и т.н., ми пробута някакъв ,който по-късно се оказа ,че не става.Върнах се с протектора и с касовата бележка,и обясних точно какво не пасва на някакъв плиткоумен питекантроп,но както се оказа въобще нямамт такъв ,въпреки че, и в момента сглобяват и предлагат този модел колело.Когато поисках да ми възстановят парите тогава ,пък да си им върна протектора ,нагло ми заявиха ,че не можели защото се били отчели вече.(Вярно че дойдох "чак" на другия ден).А ставаше въпрос за 2 лева .Накрая им теглих гласно една майна и повече от тях нищо няма да си купя,по-добре от някое квартално магазинче,там поне хората в повечето случей са наясно :angry1

Само дето тази "заешка" катма има яйце и сирене или кашкавал.И наистина е супер.А аз си падам доста по мръвките :D

Та по темата: обслужването във фирмения магазин на колелата "Sprint" е отвратително ,а служителките са страшно некомпетентни.( от колелото си засега съм много доволен).Говоря за магазина до моста на Герджика.След като половин час не можа да се оправи какво точно ми трябва (протетктора в/у венеца) ,вътпреки че и казах модел,показах и го и т.н., ми пробута някакъв ,който по-късно се оказа ,че не става.Върнах се с протектора и с касовата бележка,и обясних точно какво не пасва на някакъв плиткоумен питекантроп,но както се оказа въобще нямамт такъв ,въпреки че, и в момента сглобяват и предлагат този модел колело.Когато поисках да ми възстановят парите тогава ,пък да си им върна протектора ,нагло ми заявиха ,че не можели защото се били отчели вече.(Вярно че дойдох "чак" на другия ден).А ставаше въпрос за 2 лева .Накрая им теглих гласно една майна и повече от тях нищо няма да си купя,по-добре от някое квартално магазинче,там поне хората в повечето случей са наясно :angry1

Аз затова ходя там където ги сглобяват (Кукленско шосе). Там са хората, които всъщност правят колелетата и няма начин да не разбират.

Ахахаха,адски много се извинявам за оффтопика,но не мога да се сдържа.zlobil просто ме разби с тая реплика

И мен :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...