Jump to content
BulForum.com

Рекламация

kopche

Recommended Posts

http://clubs.dir.bg/wwwthreads.php?Cat=67 - това ли искате да направите и тук?! Сериозно? Погледнете го пак хууууубаво и си помислете има ли нужда и полза...

80% от информацията там е неверна, пусната от конкуренти или от свързани с тях или от изгонени немарливи работници... Не бих повярвал и на дума от написаното в такава тема.

По-добре пишете от кой продукт/фирма сте доволни и защо...

Overmane, стига бе приятелю! Тука не става дума за конкуренция. Не мисля, че собствениците на лимонадени фабрики или сладкарски цехове дебнат да стъпчат конкуренцията във форумите.

Тук става дума зе нещо съвсем простичко и елементарно, за стоки става дума, тука не мисля, че има много място за вариации, както е например при тия клубове и кръчмички. Едно нещо или е добро, или не, а тук е предложено да се пише за потресаващо лоши неща, така че не виждам нищо вредно.

И моля ти се, спри да се заяждаш с хората и особено с Копчето за всяка тема, която се пусне. Ако толкова ви се свиди мястото на сървъра за 10 поста, вземете го затворете нацяло тоя форум, да има мир и разбирателство!

Изобщо не съм имал намерение да се заяждам - просто виждам в какво се превръща подобна идея - дори ти я демонстрирах... Ти не мислиш, че така ще стане, но е факт, че така се прави... Ако толкова ми се свидеше мястото, или исках да се заяждам - щях да фрасна катинара на темата и да се свърши - вместо това просто предлагам тема за размисъл и както виждаш темата е отворена, за да има дискусия - разбира се, че по-лесния вариант за мен е бастър темата и айде, но не очаквай от мен такова нещо. Има ли смисъл такава тема и има ли полза? Както казах много по-полезна тема би била обратната - да напишете от коя стока/фирма/услуга сте доволни и защо. Много по-малко вероятно е някой да заблуждава и лъже когато иска да похвали нещо. Такава тема, с по-достоверна информация, ще е къде по-полезна за всички от тема в която ще се плюе...

Да не говорим, че пост като отварящия топика:

Аз започвам с Тоник на "Гергина Класик" - и 50 стотинки са ви много, отровители долни!

ама нищо не казва... Какво му е на тоя тоник, защо да са отровители тия, какво е станало?! Нищо - просто една храчка и това е... Е много е от полза това... Или следващото:

Дюнери и пици от аладин. Пълна отврат....

Много информативно... След него идва още по-информативното и полезното:

Верно!!!До скоро бяха най-добрите,но...уви!

Следиш ли накъде отива темата?! От полезна по-полезна...

• 3 weeks later...
Дюнери и пици от аладин. Пълна отврат.... :sick

дигнали са цените на 1.30лв. за два малки но пък слагат повече картофки...като ходя на центъра редовно ги хапвам.мене ме кефят.

най добрите пици са точно след подлеза на аптека марица,30 метра и в ляво-нямат грешка-тънък блат и доста плънка

дигнали са цените на 1.30лв. за два малки но пък слагат повече картофки...като ходя на центъра редовно ги хапвам.мене ме кефят.

В повечето случаи картофите са сурови :(

най добрите пици са точно след подлеза на аптека марица,30 метра и в ляво-нямат грешка-тънък блат и доста плънка

Сега трябва да чакаме да ги вдигнат на 1.50 и да започнат да слагат повече от 3 грама месо ;)

Те кога ли са слагали много мръвка.Както една вечер като бях излезнал на дискотека и реших нали да похапна че огладнях.Тоя от дюнерите ми вика: Веми си 1 кг картофи изпържи си ги, свий си ги в една палачина и си готов с дюнера ;) Бая красноречиво е за мен колко месо слагат ;)

Те кога ли са слагали много мръвка.Както една вечер като бях излезнал на дискотека и реших нали да похапна че огладнях.Тоя от дюнерите ми вика: Веми си 1 кг картофи изпържи си ги, свий си ги в една палачина и си готов с дюнера ;) Бая красноречиво е за мен колко месо слагат ;)

Ами така е, като ядете в Аладин...Палачинката рулз.

Не че там са кой знае какви дюнерите, ама поне няма опасност месото да изскочи от дюнера и да избяга. Ако пък толкова много ви се иска да ядете качествени неща - Тримонциум има...за по 4 кинта :D

И досега обаче най-вкусният дюнер който съм ял беше противно на очакванията ми в Гърция и беше телешки...иди го разбери, ама....

Аз ям дюнери и ми харесват. Ям всичко от АлаЕдин! (Виждам, че масово не се знае името!) Иначе от АлАДин дюнерите са си по левче и са си нормални, но това не е тема за дюнери надявам се!

Аз искам да се оплача от опакованата риба, която продават в Била. Взимаме вече 3 пъти и в нея има повече вода, отколкото риба. (тя е замразена)

И искам да се оплача от кибаб(п)четата в Мегамарина. Тези, които те си ги призвеждат. 1во, че половината освата за скарата и 2ро, че не им е вкусно свинското...

И, за да подкрепя Големчовек(Оверман) ще кажа, че дюнерите, които са в ляво (за мен в дясно) от аптека марица са гнусни! В тях съм намирал 2 пъти дъвка и 1 път хлебарка. ХЕИ са там нещо, като ВИП гости.

ода, отколкото риба. (тя е замразена)

И искам да се оплача от кибаб(п)четата в Мегамарина. Тези, които те си ги призвеждат. 1во, че половината освата за скарата и 2ро, че не им е вкусно свинското...

сигурно щото почти няма такова :angry1

иначе за мен наи-добрите дюнери са тези които като застанеш и лице към входа на халите ти се падат от ляво :wub:

Аз ям дюнери и ми харесват. Ям всичко от АлаЕдин! (Виждам, че масово не се знае името!) Иначе от АлАДин дюнерите са си по левче и са си нормални, но това не е тема за дюнери надявам се!

гости.

Не са по левче два са 1.30 както каза някой по-горе пак се обаждаш неподготвен ;)

Искам да се оплача от гаранционното обслужване в Пик Компютърс. Веднъж месец, после две седмици, и всичко за два изгоряли конектора за фен. Не че ги и оправиха в крайна сметка...

Jacobs 3 в 1 - мизерията е пълна 20 стотинки за 1 пакет, вместо да дадеш 30-40 за Nescafe 3in1, пиеш Якобса с много захар и сметана, въпреки това горчив като помията наречена трета цедка кафе.

Психара е голям хитряга :cry Кажи сега,кога беше последният път,когато хапна дюнери?И как се пише Аладин?Изяде ли хлебарката?А с дъвката прави ли балончета?Хахаха,както и да е.

Аз препоръчвам на търсещите cd player-и за кола,поддържащи мп3 да бягат от LG.Имам обстойно наблюдение над два модела и съвсем спокойно мога да заявя,че не стуват.

Аз препоръчвам изобщо да избягвате да купувате каквото и да било от Техно маркет Европа .Прекалено дълго ще е да обесня за какви педали става на въпрос и какво отношение към техниката която продават :sayjin Просто ще си спестите адски много неприятности от адски много некомпетентни хора там !

едит : ако толкова някой държи да споделя за какво става дума - ще го обесня утре ,защото направо ми се затварят очите сега. Ще ви кажа само ,че не става дума само за 1 закупена стока .Ония пендели там .....трябва яко да ядът дървото , и те и управлянието на шибаната им фирма. Просто не се набутвайте да купувате от там дори ароматизатор за климатика си .

Напълно съм съгласен с казаното от LaN и ще го подкрепя с този мой поуст ;)

Аз съм съгласен и с двама ви,добре че не ти се е налагало да опреш до "сервиза" им :sick

Аз с Техномаркета съм нямал проблеми но определено от Технополис хич не сум доволен. :sick

Не купувайте кренвирши "Леки" и "Народен" няма грам месо ами само кожа и сланина.Също така не взимайте шпеков салам "Народен", "Перелик" и "Леки" защото има много сланина, а месото не е качествено(в повечето случаи е на повече от 5-6години и е държано дълбоко замразено).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...