russsi Posted April 15, 2006 Author Share Posted April 15, 2006 дайте saves след това място, че ми остава още малко да счупя клавиатурата или мишката :ph34r: Защо ти са saves? Този бос е последния. Пък и е много лесен, да не кажа най-лесния в цялата игра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted April 15, 2006 Share Posted April 15, 2006 Защо ти са saves? Този бос е последния. Пък и е много лесен, да не кажа най-лесния в цялата игра. това е на 76% от играта! как ще е последния? и к'во му е лесното? няколко пъти ми остава да го гътна накрая, ама той много по-бързо се вдига отколкото в началото няма оправия! и тая камера и супер крива за такива combot маневри дето трябва да се правят. 100 пъти падам в пропаста, тъй като за да се прицелиш в него, трябва да вдигнеш камерата и не можеш да видиш къде е края на арената. ако нямаше повече и наистина беше последната мисия, отдавна щях да я изтрия, ама гледам че има още и ми е интересно Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted April 15, 2006 Author Share Posted April 15, 2006 това е на 76% от играта! как ще е последния?и к'во му е лесното? няколко пъти ми остава да го гътна накрая, ама той много по-бързо се вдига отколкото в началото няма оправия! и тая камера и супер крива за такива combot маневри дето трябва да се правят. 100 пъти падам в пропаста, тъй като за да се прицелиш в него, трябва да вдигнеш камерата и не можеш да видиш къде е края на арената. ако нямаше повече и наистина беше последната мисия, отдавна щях да я изтрия, ама гледам че има още и ми е интересно Тогава защо според теб след като го минеш ти се изписват финалните надписи. Не знам но след като го минеш си на 85%. Не знам къде са другите проценти, но на мен не ми се занимаваше да минавам и Time Trial. Но сигурен, че е последния. Link to comment Share on other sites More sharing options...
boomearst Posted April 15, 2006 Share Posted April 15, 2006 Тогава защо според теб след като го минеш ти се изписват финалните надписи. Не знам но след като го минеш си на 85%. Не знам къде са другите проценти, но на мен не ми се занимаваше да минавам и Time Trial. Но сигурен, че е последния. ne sam siguren ama ima 1 niwo deto si w kushtata na lara za da izpalnish sichko w cqlata kashta i da saberesh sichko ti dawa procenti ama e baq trudnichko mnogo nerwi trqq imash Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted April 15, 2006 Author Share Posted April 15, 2006 Да знам, обаче според мен това е страшно одсадно и не съм го изпълнил. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted April 16, 2006 Share Posted April 16, 2006 някой ще даде ли save или да трия играта? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jojo Posted April 28, 2006 Share Posted April 28, 2006 Да трябваше да се намери някакъв счупен ковчек и да се довлачи до колоната и след това да се използва полюлея, за да се одари камбаната и да се отвори вратата, а след това е босът. Нещо не го зацепвам- с полюлеят не достигам камбаната и посмъртно, а пък ако се кача на колоната и оттам на тежестта, за да я сваля, докато сляза и хвана пак полюлея и камбаната пада на пода. Може ли step by step... Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted April 28, 2006 Author Share Posted April 28, 2006 Нещо не го зацепвам- с полюлеят не достигам камбаната и посмъртно, а пък ако се кача на колоната и оттам на тежестта, за да я сваля, докато сляза и хвана пак полюлея и камбаната пада на пода. Може ли step by step... ОХ. Аз вече забравих какво трябваше да се прави След като се качиш на колоната и дръпнеш тежеста. Мисля че трябваше пак да се качиш и от там да засилиш полюлея към камбаната. Но не съм сигурен Link to comment Share on other sites More sharing options...
The AnGeL Posted April 29, 2006 Share Posted April 29, 2006 1. Залюлаваш силно полюлея като стоиш точно пред Артур. 2. Веднага се катериш на колоната и качваш камбаната горе. Второто трябва да го направиш много бързо без грешки На мен ми бяха нужни около 7-8 опита, за да стане както трябва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jojo Posted April 29, 2006 Share Posted April 29, 2006 Мерси, стана от раз. И сега тази ламя как да я гътна? Свалям някакви клетки, те си се дигат, ламята си ме лупка здраво и нищо не става... Link to comment Share on other sites More sharing options...
The AnGeL Posted April 29, 2006 Share Posted April 29, 2006 Там имаше едни метални дето дрънчаха като стреляш по тях. Като дрънчат привличат вниманието на ламята и точно като се наведе трябва да спуснеш клетката. Така и на четирите клетки по веднъж. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jojo Posted April 30, 2006 Share Posted April 30, 2006 Врътнах я и аз на 88%, но ако не бяха вашите напътствия надали щях да се справя. Добра беше, макар и не в любимия ми жанр. Измъчи ме пущината, ще трябва да си взема един джойпад. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIRTUALMANCHO Posted May 5, 2006 Share Posted May 5, 2006 Stignah 32% i ima edin car tam kadeto iam 4 koloni i nqkvi raboti kadeto imat pitanki strelqm po 4-te 4upa gi sled tova po4vam da strelqm po gada a toi se ka4va gore palni se i sliza i taka dokato ne mi vidi smetkata,kak da go mina? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dead_king Posted May 5, 2006 Share Posted May 5, 2006 Stignah 32% i ima edin car tam kadeto iam 4 koloni i nqkvi raboti kadeto imat pitanki strelqm po 4-te 4upa gi sled tova po4vam da strelqm po gada a toi se ka4va gore palni se i sliza i taka dokato ne mi vidi smetkata,kak da go mina? dobre si se orientiral samo 4e propuska6 da svali6 kolonkite sas kam6ika vednaga sled kato s4upi6 udivitelnite puska6 kam6ika i trqbva da se zaka4i na mestoto kadeto si strelql posle darpa6 i krai platformata q nqma sled kato butne6 i 4etirite bosa ve4e nqma kade da hodi i da se palni i stava elementaren bie6 go do krai i tva e uspeh Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIRTUALMANCHO Posted May 5, 2006 Share Posted May 5, 2006 dobre si se orientiral samo 4e propuska6 da svali6 kolonkite sas kam6ika vednaga sled kato s4upi6 udivitelnite puska6 kam6ika i trqbva da se zaka4i na mestoto kadeto si strelql posle darpa6 i krai platformata q nqma sled kato butne6 i 4etirite bosa ve4e nqma kade da hodi i da se palni i stava elementaren bie6 go do krai i tva e uspeh Bilo elementarno,e za tova me zaribi igrata Link to comment Share on other sites More sharing options...
dead_king Posted May 5, 2006 Share Posted May 5, 2006 predpolagam ve4e e istoria drugia e o6te po lesen daje spored men i nai lesnia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saber_Skyo4 Posted May 13, 2006 Share Posted May 13, 2006 Там имаше едни метални дето дрънчаха като стреляш по тях. Като дрънчат привличат вниманието на ламята и точно като се наведе трябва да спуснеш клетката. Така и на четирите клетки по веднъж. Добре аз като стрелям по тия металните изобщо не привличат ламята.Тоест привличат я за 2-3 секунди и аз докато го метна тва въже и го завъртя за клетката тя ме удря.А дори и да стане като спусна клетката тя минава покрай ламята и нищо не и прави.Уж трябва да я източи нали?Обясни по-подробно Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted May 14, 2006 Author Share Posted May 14, 2006 Трябва да стреляш по-продължетелно и тя застава на едно място и започва да се клати леко. Трябва да действаш много бързо и веднага да спуснеш клетката. Може и да е малко трудно, но като го загрееш става. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.