Defekt Posted April 7, 2006 Share Posted April 7, 2006 Пак запецнах баси работата. Стигнах на 56% там на един водопад и има 4 ръчки като ги дръпна падат едни клетки, ама после пак се качват и нз. кво се праи аре да каже някой как се минава Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted April 7, 2006 Author Share Posted April 7, 2006 Пак запецнах баси работата. Стигнах на 56% там на един водопад и има 4 ръчки като ги дръпна падат едни клетки, ама после пак се качват и нз. кво се праи аре да каже някой как се минава Теб не те интересуват клетките. Просто скочи във водата или каквото е там и плувай до брега там натисни "space" качи се отгоре и продългавай нагоре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GuJo Posted April 7, 2006 Share Posted April 7, 2006 Хора ако може малко помощ че не ми се почва от начало да цъкам.Някой ако има някъв сейв по напред.Англия или в Неапол.Защото в Неапол ми се бъгна.Много тъпо имаше едни малки камани дето си седят във въздуха и аз реших да ги стелям те паднаха и ми разрушиха пътя дето после се бяга по него и след като взех меча на ескалибур бутнах първата врата след това ми дава да бягам и понеже съм бутнал пътя минах някъде отстрани но нещо не ми го зачете и се бъга много здраво и неможе да изкърти 2рата врата много тъпо.......Та ако някой има някъв сейв Неапол или Англия поне да услужи че иначе трябва да е играя от 20%. Мерси предварително! Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted April 7, 2006 Author Share Posted April 7, 2006 Аз не. Имам традицията да изтривам всичко от играта. Включително и сефовете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dankiss Posted April 7, 2006 Share Posted April 7, 2006 Аз пък сам на 22% в Япония и и се катеря по една сграда, но не мога да се кача на самия връх,все падам с една тръба,и не мога да продължа напред.3 часа се мъча.Ако някой има сеиф след като е влязъл най-отгоре на сградата,моля да ми го даде, че неам нерви вече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted April 8, 2006 Share Posted April 8, 2006 Врътнахи аз играта, обаче последното ниво не ме впечатли много много Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keitaro Posted April 8, 2006 Share Posted April 8, 2006 Та как се минава мястото с четирите клетки, че нещо не разбрах. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dead_king Posted April 9, 2006 Share Posted April 9, 2006 Та как се минава мястото с четирите клетки, че нещо не разбрах. ако са клетките над езерото които се спускат надолу със някакви ръчки и ти сега ги виждаш за пръв път не се тревожи просто ги отминаваш и си отивай напред после когото ти се наложи да се върнеш ще ти трябват за да си биеш боса а пък за него е обяснено някъде по надолу в темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
burning soul Posted April 9, 2006 Share Posted April 9, 2006 Искам да попитам пак за онуй гадно чудовище, което изскочи от русата мацка в Казахстан!!!! Прочетох поста с обясненията на russsi, ама не видях никаква удивителна!!!! Иначе засега тва чудовище го моря яко с ток от оръдието, ама гада пак се възстановява!!! Така че помагайте !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
The AnGeL Posted April 9, 2006 Share Posted April 9, 2006 Искам да попитам пак за онуй гадно чудовище, което изскочи от русата мацка в Казахстан!!!! Прочетох поста с обясненията на russsi, ама не видях никаква удивителна!!!! Иначе засега тва чудовище го моря яко с ток от оръдието, ама гада пак се възстановява!!! Така че помагайте !!!! Тука трябва да си малко бърз. Не ти е нужно да убиваш звяра, тъй като целта е да се вземе частта от меча. Като издърпаш и четирите ръчки на таблата и като се качиш на оръдието има едни големи метални топки, дето висят. И те са 4. Трябва да направиш така, че да се прилепят към вдлъбнатините в стената и четирите да са прилепени по едно и също време. Когато успееш да направиш това слизаш и с куката взимаш частта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dead_king Posted April 9, 2006 Share Posted April 9, 2006 Искам да попитам пак за онуй гадно чудовище, което изскочи от русата мацка в Казахстан!!!! Прочетох поста с обясненията на russsi, ама не видях никаква удивителна!!!! Иначе засега тва чудовище го моря яко с ток от оръдието, ама гада пак се възстановява!!! Така че помагайте !!!! сигурно си забелязъл че около теб има 4 големи сфери които можеш да местиш с оръдието и когото ги местиш те се залепват за определено време за таблата по които тече ток когато успееш да залепиш и 4-те можеш да забележиш как в този кръг се образува нещо кото ел щит и ти си в центъра му в този момент трявва да слезеш от уръдието и да пробвош да хванеш с камшика си сферата която стои точно над уръдието ако успееш си готов по просто не се сещам как да го разкажа успех! Link to comment Share on other sites More sharing options...
burning soul Posted April 9, 2006 Share Posted April 9, 2006 10X на The AnGeL и на dead_king Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saber_Skyo4 Posted April 10, 2006 Share Posted April 10, 2006 kak da mina purvata zagadka v bolivia deto triaa da murdam tam edni figuri na stenata? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dead_king Posted April 10, 2006 Share Posted April 10, 2006 kak da mina purvata zagadka v bolivia deto triaa da murdam tam edni figuri na stenata? ами основнота идея си я хванал значи фигурите на стената се мърдат когато стъпиш на плочките а плочките са 3 разбира се ти неможеш да стъпиш и на 3-те ето защо са остовени сандъци които трябва да поставиш там единият е до колкото си спомням горе а другите 2 са долу цялата загатка се свежда до там да качиш сандъците горе ако си забелязъл долу има една плоча която е в положение на люлка от теб се изка да качиш сандъка върху предният край и да скочиш върху задният така ще го изстреляш като катапулт и ще го качиш горе същото повторяш и с другият после другото е лесно успех Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saber_Skyo4 Posted April 11, 2006 Share Posted April 11, 2006 da de az towa se opitvam da naprava oba4e ot zadniq krai kadeto triabva da ka4vam sunduka ne moga da go ka4a za6toto kamuka e po visok.Obqsnete po podrobno PLS Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted April 11, 2006 Author Share Posted April 11, 2006 da de az towa se opitvam da naprava oba4e ot zadniq krai kadeto triabva da ka4vam sunduka ne moga da go ka4a za6toto kamuka e po visok.Obqsnete po podrobno PLS Няма да го качваш от задния край. Ще го качиш от края, който е по-близко до мястото, където трябва да качиш сандъците. И няма да го дърпаш д край, а само малко, колкото по-голямата част от него да да е на люлката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dead_king Posted April 11, 2006 Share Posted April 11, 2006 точно така качва се отпред логично е все пак но може и да се вкара до края на платформота защото аз точно така го минах в действителност няма значение след като го постовиш на място отиваш горе и скачаш върху другият край и всичко е ок Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted April 11, 2006 Author Share Posted April 11, 2006 точно така качва се отпред логично е все пак но може и да се вкара до края на платформота защото аз точно така го минах в действителност няма значение след като го постовиш на място отиваш горе и скачаш върху другият край и всичко е ок При мен колкото и да го бутах до край все се хлъзгаше малко надолу от водата, но това не оказа кой знае какво влиание. Забелязах, че където и да го поставиш, като се оттласнеш той пак си пада на мястото. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted April 11, 2006 Share Posted April 11, 2006 и аз го минох туку що след като се направи полето просто натискаш камшика и готово босът не се убива поне за сега на 53 % съм карам напред можеш ли да обясниш по-ясно как се минава .... бутам вските топки, те правят някаво електрическо поле, оня стои извън него и чака полето да се махне и пак същата работа. какво значи "натискаш камшика"? стана по някаква случайност. казвайте поне къде да се цели с Q, щото аз няколко пъти го ползвах, когато имаше поле и нищо Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted April 11, 2006 Author Share Posted April 11, 2006 можеш ли да обясниш по-ясно как се минава .... бутам вските топки, те правят някаво електрическо поле, оня стои извън него и чака полето да се махне и пак същата работа. какво значи "натискаш камшика"? стана по някаква случайност. казвайте поне къде да се цели с Q, щото аз няколко пъти го ползвах, когато имаше поле и нищо Трябва много бързо след като направиш полето да слезеш от машината и да натиснеш "Q" . При мен не беше нужно да се целя някъде. но целта ти е да вземеш дръжката(или каквото беше). тя се намира точно над главата ти. Камерата е неудобна така че едва ли ще успееш да се прицелиш там. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted April 11, 2006 Share Posted April 11, 2006 какво се прави като стигне (по-скоро се спусна) в гробницата на крал артур и рицарите от кръглата маса? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dead_king Posted April 12, 2006 Share Posted April 12, 2006 какво се прави като стигне (по-скоро се спусна) в гробницата на крал артур и рицарите от кръглата маса? е това не беше ли там в едно като църква със много ковчези камбана и полюлей или има и нещо друго за което не се сещам? ако е това дето си го мисля трябва да се удари камбаната със полюлеят ама ако е друго трябва да обясниш павече Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted April 12, 2006 Share Posted April 12, 2006 Много глупаво свършва.Btw минах сам Laras mansion на 100% и след това ме домързя да мина играта на 100% (абсолютно всички златни, сребърни и бронзови джиджавки) затова си дръпнах от dlh.net save на 100% врътната игра и поиграх малко с Кака Лара в черен бански костюм (изрязан) Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted April 12, 2006 Author Share Posted April 12, 2006 какво се прави като стигне (по-скоро се спусна) в гробницата на крал артур и рицарите от кръглата маса? Да трябваше да се намери някакъв счупен ковчек и да се довлачи до колоната и след това да се използва полюлея, за да се одари камбаната и да се отвори вратата, а след това е босът. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted April 14, 2006 Share Posted April 14, 2006 Когато го бутнеш над него се появява удивителна. Тогава трябва бързо да се приближиш до него и да натиснеш "Е". После той се пълни, но не до края. Така го буташ и отиваш до него и натискаш "Е" и той пак се пълни този път още по-малко. Докато накрая се напълни толкова малко че като падне на земята и отидеш до него и натиснеш "Е" има толкова малко кръв че умира. Така се минава. И аз играя с gamepad. Мног по-удобно е. дайте saves след това място, че ми остава още малко да счупя клавиатурата или мишката :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.