vladi_peshev Posted April 3, 2006 Share Posted April 3, 2006 ABE XORA da vi pitam koga v palnata versiq moje da se seifa i load-va shtot v demoto ne moje Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted April 3, 2006 Author Share Posted April 3, 2006 ABE XORA da vi pitam koga v palnata versiq moje da se seifa i load-va shtot v demoto ne moje Практически в пълната версия може да сейфаш, когато си поискаш, но когато лоуднеш се зарежда последния чекпоинт. Така че препоръчително е да се сейфаш след всеки чекпоинт. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladi_peshev Posted April 4, 2006 Share Posted April 4, 2006 Благодаря много за info-тo относно сейфовете Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted April 4, 2006 Author Share Posted April 4, 2006 Хора закъсах. Помагайте че ми се изчерпаха идейте и търпението. Нали в Англия при гробницата на Артур има една врата много голяма. Пробваш с електрокара да я разбия, но не става. Пробвах да наредя сандъци отгоре, но като се изкача по тях не мога да премина. Все едно че някаква невидима бариера не ме пуска???????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dead_king Posted April 4, 2006 Share Posted April 4, 2006 не вратата слез е електрокора долу по стълбите зад сандъците има стена разбиваш я с машината и продължаваш смело напред и веднага моят въпрос как се минава в непал първото препятствие значи на всякъде е лед и пропаст има само един ръб по който може да се мине и той се троши когато стигнеш до средата нямам идея от къде да мина много тъпа ситуация който го е минал нека да помогне Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted April 4, 2006 Author Share Posted April 4, 2006 не вратата слез е електрокора долу по стълбите зад сандъците има стена разбиваш я с машината и продължаваш смело напред и веднага моят въпрос как се минава в непал първото препятствие значи на всякъде е лед и пропаст има само един ръб по който може да се мине и той се троши когато стигнеш до средата нямам идея от къде да мина много тъпа ситуация който го е минал нека да помогне Благодаря много. Оправих се. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dead_king Posted April 4, 2006 Share Posted April 4, 2006 рекс помогни ако можеш кажи как го мина това? с пропаста и трошиштият се перваз Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted April 5, 2006 Author Share Posted April 5, 2006 рекс помогни ако можеш кажи как го мина това? с пропаста и трошиштият се перваз Зависи как го минаваш. Ако е за това, което си мисля. Трябва да помпаш освен стрелките за движение и "Е" за да се движиш по-бързо. Така се минава и се стига до края навреме. P.S. Врътнах играта. Наистина е прекалено кратка, за толкова дисково пространство. И малко съм разочарован заради малкото нива. Макар и красиви те са твърде малко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
boomearst Posted April 5, 2006 Share Posted April 5, 2006 Изиграй 2 и 3 - те са най-добрите. ne sa chak tolkova dobri da ti kaja nai qkata za mene si beshe parvata na vremeto beshe nai zaribenata igra v cql svqt i nai trudnata da ti kaja ako iskash dalga igra deto trudno da se opravqsh igrai 4tata super dalga super nevazmojna ama bes kodove e nai qka 5tata ima poveche optioni i mnogo po opravena ot 3tata i 2 rata az sam prevartql 1vata 2 rata i 3 tata ma PSto kato mi se razbi ne uspqh 4-5 da mina super sa igrite ama taq naistina sa q napravili mnogo ochevidna i lesna osobeno s tiq iskrqshti mesta kadeto trqbva da farlish vajeto i tiq binokli v taq chast samo grafikata i shootinga sa gi poizdokarali pa za zvuka da ne govorim super preebani pesni i sichko nai qkite sa na 1 i 2 pesnite na drugite ne si gi spomnqm ama na 1 i 2 sa prosto unikalni priznati sa ot vsichki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rex Posted April 5, 2006 Share Posted April 5, 2006 ne sa chak tolkova dobri da ti kaja nai qkata za mene si beshe parvata na vremeto beshe nai zaribenata igra v cql svqt i nai trudnata da ti kaja ako iskash dalga igra deto trudno da se opravqsh igrai 4tata super dalga super nevazmojna ama bes kodove e nai qka 5tata ima poveche optioni i mnogo po opravena ot 3tata i 2 rata az sam prevartql 1vata 2 rata i 3 tata ma PSto kato mi se razbi ne uspqh 4-5 da mina super sa igrite ama taq naistina sa q napravili mnogo ochevidna i lesna osobeno s tiq iskrqshti mesta kadeto trqbva da farlish vajeto i tiq binokli v taq chast samo grafikata i shootinga sa gi poizdokarali pa za zvuka da ne govorim super preebani pesni i sichko nai qkite sa na 1 i 2 pesnite na drugite ne si gi spomnqm ama na 1 i 2 sa prosto unikalni priznati sa ot vsichki На мен ли препоръчваш да ги играя или на russi? Защото ако е на мен освен хрониките и ангела другите четири съм ги превъртал. Хрониките я зарязах почти накрая щото ми омръзна/даже тогава мислех че е издънката във фамилията, а ако знаех после какви ще ги вършат щях да я врътна навремето ...../, а ангела към средата поради отвращение в управлението. 2-ия райдър е най-велик заради подводните нива - няма други такива зарибени нива в никой райдър да не кажа и в никоя игра. Тея нива съм ги преигравал по 3-4 пъти щото много ми харесваха. А третия е най-добър като цяло. Първия за който ти говориш също не е лош, но е еднообразен за разлика от 2 и 3. Сега ако издадат 2-ия райдър с обновена графика за мен това ще е една от топ 3 игрите излизали досега/не че и сега не е ;)/. Даже сега съм се замислил дали да не си допревъртя 5-ия, обаче навремето не ми харесаха нивата и затова го оставих преди края. Нямаше я тръпката на предните 4 части. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dead_king Posted April 5, 2006 Share Posted April 5, 2006 аз специално никога не съм бил превърженик на тази игра защото така и не свикнах с контролите и играх преди година на ангела но се спрях защото неможах да разбера как да бия воса дето лети с една качулка като призрък тая пък ме накефи заради графиката но мисля чи е пресилено трудна много нерви се набят за глупости и е излишно може и да мине по опростено без да загуби чарът си но както и да е надявам се скоро да я мина че да я зтрия щото много място ми заема Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rex Posted April 5, 2006 Share Posted April 5, 2006 аз специално никога не съм бил превърженик на тази игра защото така и не свикнах с контролите и играх преди година на ангела но се спрях защото неможах да разбера как да бия воса дето лети с една качулка като призрък тая пък ме накефи заради графиката но мисля чи е пресилено трудна много нерви се набят за глупости и е излишно може и да мине по опростено без да загуби чарът си но както и да е надявам се скоро да я мина че да я зтрия щото много място ми заема Ти да не би да цъкаш с клавиатура? Аз без верния джойпад на PS въобще не се хващам да играя портнати конзолни игри на компа. Клавиатурата и мишката стават единствено за FPS и стратегии като управление. Относно хабенето на нерви ако искаш пробвай да видиш на старите райдъри каква тръпка е ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dead_king Posted April 5, 2006 Share Posted April 5, 2006 извинете ме за вторият пост но някой да каже как да си бия боса онзи летящея дето се превърна онази русата бутам го на земята но незнам как да го бия нещо не върви Ти да не би да цъкаш с клавиатура? Аз без верния джойпад на PS въобще не се хващам да играя портнати конзолни игри на компа. Клавиатурата и мишката стават единствено за FPS и стратегии като управление. Относно хабенето на нерви ако искаш пробвай да видиш на старите райдъри каква тръпка е ..... за момента съм на клавиатурка сега разцъквам квото ми попадне но винаги мога да опитам и нещо различно от този жанр съм признал принца на персия лека интересна и опростена игричка но дава точно това което изкам тази тук не съм я изтрил само щото минах 50-те процента но за старите райдари се замислям сериозно може и да ме заинтригуват Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted April 5, 2006 Author Share Posted April 5, 2006 извинете ме за вторият пост но някой да каже как да си бия боса онзи летящея дето се превърна онази русата бутам го на земята но незнам как да го бия нещо не вървиза момента съм на клавиатурка сега разцъквам квото ми попадне но винаги мога да опитам и нещо различно от този жанр съм признал принца на персия лека интересна и опростена игричка но дава точно това което изкам тази тук не съм я изтрил само щото минах 50-те процента но за старите райдари се замислям сериозно може и да ме заинтригуват Когато го бутнеш над него се появява удивителна. Тогава трябва бързо да се приближиш до него и да натиснеш "Е". После той се пълни, но не до края. Така го буташ и отиваш до него и натискаш "Е" и той пак се пълни този път още по-малко. Докато накрая се напълни толкова малко че като падне на земята и отидеш до него и натиснеш "Е" има толкова малко кръв че умира. Така се минава. И аз играя с gamepad. Мног по-удобно е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dead_king Posted April 5, 2006 Share Posted April 5, 2006 Е АЗ Я ВРЪТНАХ С КЛАВИАТУРА И МИШКА ИЗМЪЧИХ СЕ НО УСПЯХ ИНТЕРЕСНОТО Е ЧЕ ДОКЪТО ЧАКАХ ОТГОВОРА САМ СИ ОТГОВОРИХ НО ВИ БЛОГОДОРЯ ЗА ПОМОЩА И ЗА ТОВА ЧЕ МИ СПЕСТИХТЕ ИЗЛИШНИ НЕРВИ СЕГА Е НАРЕД SACRED UNDERWORWD И ОТ ДРУГАТА СЕДМИЦА ЖИВОТ И ЗДРАВЕ ПОЧВАМ WOW Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rex Posted April 5, 2006 Share Posted April 5, 2006 Е АЗ Я ВРЪТНАХ С КЛАВИАТУРА И МИШКА ИЗМЪЧИХ СЕ НО УСПЯХ ИНТЕРЕСНОТО Е ЧЕ ДОКЪТО ЧАКАХ ОТГОВОРА САМ СИ ОТГОВОРИХ НО ВИ БЛОГОДОРЯ ЗА ПОМОЩА И ЗА ТОВА ЧЕ МИ СПЕСТИХТЕ ИЗЛИШНИ НЕРВИ СЕГА Е НАРЕД SACRED UNDERWORWD И ОТ ДРУГАТА СЕДМИЦА ЖИВОТ И ЗДРАВЕ ПОЧВАМ WOW - успех! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dead_king Posted April 6, 2006 Share Posted April 6, 2006 благодаря Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladi_peshev Posted April 6, 2006 Share Posted April 6, 2006 Сега съм на 23% в Япония и съм се запънал на един покрив на сграда като трябва да се вмъкна в някво помещение с мотор. Дайте съвети, че всичките ми идеи се изчерпиха! Благодаря ви предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted April 6, 2006 Author Share Posted April 6, 2006 Сега съм на 23% в Япония и съм се запънал на един покрив на сграда като трябва да се вмъкна в някво помещение с мотор. Дайте съвети, че всичките ми идеи се изчерпиха! Благодаря ви предварително Има един огледален прозорец на покрива. Закачаш въжето с "Q" за него и натискаш "Е" докато го издърпаш. После влизаш в помещението с мотора качваш се на него и скачаш от платформата със засилка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladi_peshev Posted April 6, 2006 Share Posted April 6, 2006 Благодаря ти много Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted April 6, 2006 Share Posted April 6, 2006 Хора помагайте. Как да утрепя оня звяр в Казахзстан дето оная русата го пуска. Оправям тоците като го блъсна с машината там той изчезва и пак си презарежда кръвта Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted April 6, 2006 Author Share Posted April 6, 2006 Хора помагайте. Как да утрепя оня звяр в Казахзстан дето оная русата го пуска. Оправям тоците като го блъсна с машината там той изчезва и пак си презарежда кръвта Следващия път преди да попиташ прегледай по-горните постове на Dead_king и Rex Link to comment Share on other sites More sharing options...
GuJo Posted April 6, 2006 Share Posted April 6, 2006 Хора зех ескалибурския меч и няма какво да се след като бутнах стената няма къде да се ходи и назад се върнах ама няма смисъл... ако някой знае как се минава да обади. Мерси предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELySiuM Posted April 6, 2006 Share Posted April 6, 2006 някой да има сейв в гана някаде около водопада и стената на 32-33% защото си го изтрих без да искам ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dead_king Posted April 7, 2006 Share Posted April 7, 2006 Хора зех ескалибурския меч и няма какво да се след като бутнах стената няма къде да се ходи и назад се върнах ама няма смисъл... ако някой знае как се минава да обади.Мерси предварително ами само напред ти е пътя ако не се лъжа това е мястото където всичко те се срутва и трябва да бягаш аз го минах първо на ляво където има площадка на която се скача но тя се срутва след секунди за това бързо трябва да отскочи до най близката нова площадка и така докъто не стъпиш на твърда земя бягаш и поскачаш от площадка на площадка в началото е наистина трудно докъто отрипетираш тръгването и го съчетаеш със скокците но предполагам че вече си го минал Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.