Jump to content
BulForum.com

Tomb Raider Legend

russsi

Recommended Posts

играта е бива ... ще се играе ми се струва :D

не съм фен на поредицата и съм пробвал само предишната - angel of darkness, къде упрвлението и геймплея бяха меко казано отвратителни, поради което веднаха беше делната.

• Replies 117
  • Created
  • Last Reply

Играта доста си я бива. И аз не съм фен на поредицата, но като история и концепция не е зле. Не съм фен на главоблъсканиците и затова се радвам, че в играта няма някакви трудни за разрешаване пъзели и други тем подобни. В играта най-много ме кефи action и jump'n'run елементите. Графиката си я бива, музиката също макар че не съм се заслушвал много много. Хубаво е че авторите са вкарали приличен bullet time (ако мога така да го нарека), но ме дразни това, че можеш да го използваш само върху locked target (мишена която си посочил като цел и автоматичния мерник не се маха от нея докато не я премахнеш), защото аз много рядко използвам тази команда. Жалко че играта е много кратка. Аз играх 3 часа и вече съм минал 32% от нея, но това може и да е за добро, защото може да умръзне.

Играта е наистина на ниво. Графиката е размазваща,както и геймплея. А Кака Лара този път е изваяна великолепно :hump:

Играта е наистина на ниво. Графиката е размазваща,както и геймплея. А Кака Лара този път е изваяна великолепно :hump:

Честно казано управлението малко куца, а играта засега си е наистина добра.

На мен управлението ми се стори що-годе добро. Друг е въпросът че когато се срещнеш с тигър тясен коридор камерата буквално влиза в теб и не можеш да видиш нито какво има до теб нито къде е тигърът. Вярно че има прекалено много контроли, но и нямаше да е удобно ако бяха сложили няколко функций на един бутон.

И на мен ми се появи същото. Първо си изключи постоянното сканиране на антивирусната. И след това преинсталирай играта. Обикновено това се получава защото някои антивирусни засичат е в този фаил има вирус и го слагат под карантина и setup-a не може да го намери.

Не е ли малко опасничко да се изключва постоянното сканиране на антивирусната,защото и при мен се появи същия проблем и друг въпрос-ако не е опасно и ще помогне за инсталирането на играта-някой знае ли от къде се изключва тва сканиране при NOD 32?

Не е ли малко опасничко да се изключва постоянното сканиране на антивирусната,защото и при мен се появи същия проблем и друг въпрос-ако не е опасно и ще помогне за инсталирането на играта-някой знае ли от къде се изключва тва сканиране при NOD 32?

В този случай не. И аз съм с NOD 32 и нищо не е станало. Долу в дясно има иконка. Двоен клик върху нея от там кликваш върху AMON и махаш отметката на File System Monitor (AMON) enabled. След това инсталираш играта слагаш крака и пак пускаш антивирусната като просто сложиш отметката наново.

Абе хора стигнах до едно място дето след теб се търкаля една голяма каменнта топка и ти трябва да бягаш от нея и да прескачаш преградите пред теб. Проблемът е там че аз не успявам да прескоча и първото препятствие и топката ме премазва. Ако някой го е минал да каже че от половин час се мъча и нищо не излиза.

че кой екшън адвенчър се управлява добре с клавиатура и мишка :D

иначе томб райдър ми е в топ10 на най отегчителните игри

че кой екшън адвенчър се управлява добре с клавиатура и мишка :D

иначе томб райдър ми е в топ10 на най отегчителните игри

Не съм играл предишните игри и не знам дали са скучни, но Legend определено не е . Играта си е много яка и вобще не е отекчителна.

P.S. Ползвам gamepad.

за топкота минава се лесно само бягаш и скачаш имаш един път да прескочеш един път да се притърколиш и едно прескачане а понеже не съм сигурен ако ти дава и стрелки още по добре просто натискаш посоченага стрелка

а аз имам друг проблем на един бос съм онова гадно чудовище дето изтрепа всички приятели на Лара и онази русата го пуска бие се по някакъв определен начин първо дърпам четирите ръчки за да спусна сферите а после се качвам на уръдието стрелям по сферите докъто не стане някакво енергийно поле и почвам да стрелям по гадината понеже още бъркам бутоните не винаги го удрям но когато успея кръвта му се езточва почти цялата като малко преди да умре изчезва и после се появява с пълна кръв и пак на ново нещо бъркам защото неможе да е само това нещо ми обягва но какво е то нека ако някой знае да каже че ужас предавам се вече

за топкота минава се лесно само бягаш и скачаш имаш един път да прескочеш един път да се притърколиш и едно прескачане а понеже не съм сигурен ако ти дава и стрелки още по добре просто натискаш посоченага стрелка

а аз имам друг проблем на един бос съм онова гадно чудовище дето изтрепа всички приятели на Лара и онази русата го пуска бие се по някакъв определен начин първо дърпам четирите ръчки за да спусна сферите а после се качвам на уръдието стрелям по сферите докъто не стане някакво енергийно поле и почвам да стрелям по гадината понеже още бъркам бутоните не винаги го удрям но когато успея кръвта му се езточва почти цялата като малко преди да умре изчезва и после се появява с пълна кръв и пак на ново нещо бъркам защото неможе да е само това нещо ми обягва но какво е то нека ако някой знае да каже че ужас предавам се вече

Мерси много. Минах го. Аз току що минах втория бос ония тъп китаец или японец или каккъвто там е. Убих го и сега съм в Казакстан. Ти явно си много по-напред.

и аз го минох туку що след като се направи полето просто натискаш камшика и готово босът не се убива поне за сега на 53 % съм карам напред :D

ave nikoi li ne moje da mi otgovori zashto kato pusna igrata i sichko e nared ama prez cqloto vreme dokato igraq zvuka mi ne e nared edno takova mi бръжди mnogo e gadno i ne znam ot kakvo e do sega ne mi se e sluchvalo nikoi li nqma nikakva ideq ot kakvo moje da e ... pls HELP

Еми щом никой не ти е отговорил толкова много време. Пробвай със слушалки ако имаш такива или просто ги изключи. Не намирам друго решение.

Аз съм на 54 процента за момента. Някой може ли да ми обясни защо инсталирана играта е 7гб и нещо а е толкова кратка ако въобще може да има обяснение? Аз досега не съм срещнал едно ниво на което да се заиграя за повече време. Тотално разочарован съм от дължината на нивата, а така както върви и от дължината на цялата игра. Като видях колко е голяма в началото си мислех че една година няма да мога да отлепя като знам старите райдъри на по 1 мижаво сд кви огромни нива имаха. По добра е от angel of darkness защото са се върнали към стария райдър, но не може да стъпи на малкия пръст на 1,2 или 3. За мен тая игра е по-скоро разочарование :angry1 Като се замисля това вече е седмата част и досега от нея е по-зле само шестата/Angel of Darkness/ Добре поне че е кратка и ще имам нерви да я врътна. Как не се научиха досега че трябва да направят стария оригинален райдър с по-хубава графика и нови нива ами правят все глупости незнам :angry1 :angry1 :angry1

Аз съм на 54 процента за момента. Някой може ли да ми обясни защо инсталирана играта е 7гб и нещо а е толкова кратка ако въобще може да има обяснение? Аз досега не съм срещнал едно ниво на което да се заиграя за повече време. Тотално разочарован съм от дължината на нивата, а така както върви и от дължината на цялата игра. Като видях колко е голяма в началото си мислех че една година няма да мога да отлепя като знам старите райдъри на по 1 мижаво сд кви огромни нива имаха. По добра е от angel of darkness защото са се върнали към стария райдър, но не може да стъпи на малкия пръст на 1,2 или 3. За мен тая игра е по-скоро разочарование :angry1 Като се замисля това вече е седмата част и досега от нея е по-зле само шестата/Angel of Darkness/ Добре поне че е кратка и ще имам нерви да я врътна. Как не се научиха досега че трябва да направят стария оригинален райдър с по-хубава графика и нови нива ами правят все глупости незнам :angry1 :angry1 :angry1

ей пич я кажи мина ли голямото морско чудовище и как точно? щото аз немога да му взема и кръв дори

ей пич я кажи мина ли голямото морско чудовище и как точно? щото аз немога да му взема и кръв дори

Има 4 камбани с лостове - избираш една, стреляш я и от ехото чудовището се приближава, дърпаш ръчката и решетката го тряска в главата. Повтаряш още 3 пъти и си готов. Един от най-трудните царе които съм минавал въобще в игри поради калпавото управление на камерата като насочваш мерника. Между другото я превъртях - по-кратка игра скоро не бях играл. Страшно съм недоволен от нея. Имаше хубави моменти, но лошото управление ги развали почти всички. Играх я с джойпад като за PS и пак бяха зле нещата - с клавиатура въобще не бих я и започнал. Заради графиката само ми хареса и заради доброто старо време/напомни ми на стария райдър/, но иначе е слаба игра. Не си заслужава вниманието. И между другото тая игра не трябва да е повече от 650мб - незнам защо е около 11 пъти по-голяма.

Мен размера не ме притеснява особено. Не съм играл другите части, но смятам скоро да ги опитам, но тази ми се струва доста добра и засега я играя и ме забавлява.

Мен размера не ме притеснява особено. Не съм играл другите части, но смятам скоро да ги опитам, но тази ми се струва доста добра и засега я играя и ме забавлява.

Изиграй 2 и 3 - те са най-добрите.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...