chochosan Posted November 4, 2003 Share Posted November 4, 2003 Pichove, moderatorite kakto se vijda neshto mnogo sa se izdraznili i zatvarqt temi kato ludi i puskat warnove, 80% procenta s pravo, taka che ako iskate nqkoi da vi preporucha neshto dobro ot nqkoi stil muzika (chicatillo - vse pak tova sus search ne moje da se napravi vse oshte nali?????) da puska PM na nqkoi dobrovolec koito nqma nishto protiv da otgovarq i da puska preporuki, prosto v tozi topic poznavachite mogat da se obadqt i da im PMvate na tqh, az sus radost bih preporuchal neshto electronno - house, trance, progressive, techno, ambient, chillout... druga vuzmojnost e da se pinne edna tema others ili bullshits vutre v mp3s i tam da se puskat takiva preporuki ili momenti na dushevni orgazmi ot sorta na " q vijte kakva muzika ima tuk". Za moderatorite: ne mislq che tazi tema e tupa tuj kato adresira seriozen problem kakto sami vijdate ot katinarchetata, taka che pls. ne q zatvarqite i neq.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted November 4, 2003 Share Posted November 4, 2003 Za obqvqvane na aktualen upload se pishe v musicupload, kudeto mojesh da predstavish opisanie s nqkolko dumi za albuma kakto pravqt mnogo hora s lichen komentar. Sushto taka requestite trqbva zaduljitelno da sa si v topica. Inache toi e malko bezsmislen, nali? Alternativata e da zaprilichame na workshop foruma deto selo do selo si pravqt kakvoto iskat i kakto iskat. Da ne govorim, che nikoi ne go ebavat pravilata i ne otdelq purvonachalno nikakvo vreme i vnimanie za da gi prochete. Ot druga strana temite, kakto e opisano v pravilata, trqbvada sa maximalno oboznachitelni otnosno tova, koeto shte se nameri vutre (core topic). Tiq 80% ne znam otkade gi vidq, ti imash samo 20% ot 100%, a za drugi hora ne mojesh da vidish... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chicatillo Posted November 4, 2003 Share Posted November 4, 2003 Vijdam, 4e tova e adresirano glavno do moderatorite na MP3z, zatova se 4uvstvam dlujna da otgovorq. Purvo otnosno obvinenieto ti za warna... Mi neka da ti kaja, 4e sym slagala samo 1 warn ot 20% na drifid, za6toto temata mu nqma6e nikakyv smisul, ima si MP3 Uploadz za prepory4vane na muzika. Ako trqbva da sme striktni, na vsi4ki useri s typi topics trqbva da se slaga warn, a sega tova rqdko se pravi. 80% nikoga nqma da sloja, ti ima6 20% warn i s pravo. Bullshitz v MP3z nqma da se pravi, to4ka po vuprosa. Ne smqtam, 4e typite temi imat po4va v tozi forum. Ako si tolkova nedovolen, dai ideq kak da se spravim s mnogoto request-i bez absolutno perfektna organizaciq, 2 dumi - nevyzmojno e. Pravqt se novovyvedeniq i obnovleniq na vseki nqkolko dena, v momenta ima malko po-nova sistema za MP3 Requests, vsi4ko tova e s cel da se ulesni i oprosti izpulnqvaneto na va6ite jelaniq. Ne go pravq za men, az nqmam nikakva izgoda ot tova da vi ka4vam ne6ta, nito slu6am takava muzika, nito pe4elq ne6to - pravq go za ob6toto blago. Taka 4e vmesto da mi se kara6, pomisli si kakvi nervi trqbva da imam, za da se razpravqm s nedovolni user-i, pri polojenie, 4e sym edna ot malkoto, koqto izpulnqva request-i. Smqtam, 4e nqma6 nikakvo osnovanie da se oplakva6. Probvai da izpulni6 nqkolko pory4ki za albumi, da napravi6 vsi4ko po silite si, za da sa dovolni horata v warez-a i sy6tevremenno da ima nqkakvi nedovolni potrebiteli, koito samo mogat da se karat i da pravqt typi zabelejki 6to ne si si vyr6il rabotata, kakto trqbva. Aide i si pomisli dali ima6 osnovanie da pravi6 taq tema... Kato iska6 da pomogne6 na user-a, koito iska6e techno i house, prati PM, nie zatva i ne triem tezi topics, a samo close-vame. V kraina smetka, kato tolkova ne si suglasen s pravilata vyv foruma, nikoi ne te kara da idva6 i da 4ete6 post-ovete... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chochosan Posted November 4, 2003 Author Share Posted November 4, 2003 Vie nishto ne razbrahte ot tova koeto vi kazah maj, 1vi za 80%te procenta, iskah da kaja che s pravo sa zatvoreni 80% ot topicite tuj kato naistina sa tupi, 2ro izobshto ne sum vi uprekval ili da se karam, prosto davam predlojeniq kak da se izleze ot polojenieto, tova za PM otkum preporuki mi se struva naj udachnoto reshenie, vie kakvo shte kajete???? - no kakto kazvate che mp3 uploads vkljuchvat preporuki tova hich ne e vqrno shtoto si pishe che vsichko trqbva da e tochno po temata i preporuki se triqt, a kakto dreamer kaza v requests ne moje da lepnesh "preporuchajte mi neshto" a v povecheto sluchai kogato si nov v opredelen stil ne znaesh koi sa dobrite neshta i opredeleno naj lesniq nachin da gi nauchish e kato nqkoi koito gi e slushal ti kaje, no kato zabranqvate takiva vuprosi edinstveniq nachin e s PM zatova shte e hubavo da se pusne edno listche s hora koito razbirat ot opredelen vid muzika i sa gotovi da otgovarqt na "tupi" vuprosi, naj malkoto za da ne angajirame vas moderatorite s tezi neshta.. suglasni li ste? Realen primer za tova koeto kazvam: Az slusham osnovno electronna, etno, mystic i clasicheska muzika, no mi pusnaha edin mnogo qk album na Heloween - master of the rings ili neshto podobno, i mi haresa, i tuj kato nishto ne razbiram ot hard rock ili metal, nqkoi moje li da mi preporucha neshto v tehniq stil ili podobno na muzikata v tozi album, ne e zaduljitelno da e na heloween otnovo... P.S 90% ot tupite mi temi itn se duljat na tova che naskoro se vurnah ot USA i zavarih edin forum s mnogo novi pravila, adaptiram se veche, no e normalno spored men... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chicatillo Posted November 4, 2003 Share Posted November 4, 2003 Suglasna sym s pove4eto ot ne6tata, koito kaza, no ot druga strana, daje i nqkoi user da razbira ot dadena muzika, ne mislq, 4e 6te mu e mnogo priqtno nqkakvi lameri v oblastta na opredelen stil da go bombardirat s pm-i i da iskat syveti. Az li4no bih se qdosala ujasno mnogo. Plus tova nqma koi znae kolko mnogo hora, koito s gotovnost da otgovarqt na takiva syob6teniq. MP3 Uploadz si e idealno mqsto za preporyki, kato re6i6, 4e iska6 da predloji6 ne6to, puska6 reply sys zaglavieto na albuma, koricata i va6eto li4no mnenie. Nqkoi da vi e kazal, 4e ne mojete da dobavqte komentari??? No ne pi6ete, tva go slu6ah i e gotino, za6toto 6te iztriem post-a. Kajete ne6to pove4e za stila muzika, za izpylnenieto, za grupata. No samo bez komentari ot tipa "mnogo e gotin", za6toto tova ni6to, ama ni6to nqma da zna4i za ostanalite user-i i postove ot tozi vid sa izklyu4itelno nejelani i izli6ni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chochosan Posted November 4, 2003 Author Share Posted November 4, 2003 znachi realno nikoi ne moje da mi kaje v moq primer kakvo drugo e v sushtiq stil kato Heloween master of the rings? k togava. samo oshte edin vupros, za kakvo sa topicite vuv foruma na mp3s koito ne sa pinnati????? realno samo za oplakvaniq taka li? kakuv topic moje da pusne tam chovek? request ne moje, upload ne moje, komentar ne moje, trqbva da e svurzano s muzika... togava kakvo? P.S na men shte mi e priqtno nqkoi da me pita za muzika.. - moje pinnete i edin topic za lyrics upload/request Link to comment Share on other sites More sharing options...
chicatillo Posted November 4, 2003 Share Posted November 4, 2003 V temite, koito ne sa pinnati moje da post-va6, ako ima6 problem s nqkoi album (lipsva6ti pesni primerno) ili ako iska6 da se posyvetva6 po nqkoi vupros otnosno mp3 failove(govorq ob6to za mp3 kato format muzika). Su6to taka, kakto se vijda, tuk e mqstoto za oplakvaniq, nedovolni user-i i predlojeniq za MP3 foruma. Ob6to-vzeto vij temite, koito ne sa close-nati i 6te vidi6 za kakvo moje da se pi6e. Ina4e bravo, 4e ima6 jelanie da pomogne6... Ama prosto tova e edna izgubena kauza, za6toto ti i max o6te 2-3 user-a 6te iskat da pomagat s mneniq i preporyki za albumi. Ako se namerqt mnogo jelae6ti da pomagat v tova na4inanie, 6te pomislq za tema za preporyki, no ne mi se vqrva da stane. OK? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chochosan Posted November 4, 2003 Author Share Posted November 4, 2003 imashe edin strahoten sait askme.com kudeto pitahs vuprosi i ima masters koito ti otgovarqt, na bazata na otgovora, tozi koito pita te ocenqva dali si mu dal zadovolitelen otgovor i taka reitinga ti se kachva, predvaritelno (specialno v chastta muzika) si zadavash oblasti v koito si naj dobur - kato stilove muzika, tekstove na pesni, periodi na muzika, albumi, singli i kakvo li ne i pri teb pristigat vuprosi samo ot tezi oblasti... jalko che go nqma veche tozi sait, beshe strahoten, iska mi se v bg da mojehme da napravim edin takuv ama prosto ne sme ot horata koito shte pomognat ei taka na nqkoi zatova puk i v tozi sait horata s naj visok reiting poluchavaha mesechni premii ... tova si e forum de, tuk tova nqma kak da stane, no zashto puk warez.ru da ne stano malko po versatile web site? shte e dobre Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted November 4, 2003 Share Posted November 4, 2003 Moje li nqkoi da mi obqsni kakyv e problema s topici ot roda na "prepory4aite mi edikvosi" ? Ne razbiram za6to v games, movies ili winapz moje da ima takiva temi ("prepory4aite mi nqkyv quest" ili "gledah...prepory4vam go " ili "kajete mi nqkoio dobyr firewall"), a v mp3 ne. Ina4e az sym edin ot userite , koito s udovolstvie 6te otgovorqt na vsqkakvi zapitvaniq , stiga IQ-to mi da go pozvolqva Link to comment Share on other sites More sharing options...
URDeaD Posted November 11, 2003 Share Posted November 11, 2003 vseki ima pravo da iska da usluga , i neznam kak reshavate 4e niakoia tema e tupa??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chicatillo Posted November 11, 2003 Share Posted November 11, 2003 Mi kak re6avame koe e typo... To prosto trqbva malko mozyk, za da otsee6 umnoto ot typoto moje bi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bafi Posted November 11, 2003 Share Posted November 11, 2003 Az sushto sum "ZA". Hubavo e da ima vazmojnost za podobni konsultacii. (pr. "mnoo me nakefi Cafe Del Mar, kajete neshto podobno?) I az bih pomognal v oblastta na house i chillout muzikata.... Dori shte e dobre da ima tema, specializirana za electronna (primerno de) muzka. Kak ima otdelna za Metal/rock.... aaaaaa....tova diskriminacia li e? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted November 11, 2003 Share Posted November 11, 2003 Освен да направим pinned тема "препоръки" и там да се правят подобни неща? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bafi Posted November 11, 2003 Share Posted November 11, 2003 ami stava, ne e losh ideiata. No vse si mislia, 4e shte se napulni i niama da mogat da se slediat posledovatelno requestite. Bez da nahalstvam, kato predlojenie, dali niama da e po-dobre da ima pone 2 stila-pr.POP i ROCK? ili....? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted November 11, 2003 Share Posted November 11, 2003 pop, rock, jazz, rap, metal, country, techno, blues............. така като се почнат и нямат край. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chicatillo Posted November 11, 2003 Share Posted November 11, 2003 Ami da ti kaja, 4e nai-veroqtno 6te se zadrysti ot iska6ti preporyki hora, a sy6tevremenno nikoi nqma da 4ete post-ovete na drugite useri i nqma da im se otgovarq. Takova ne6to se slu4i syvsem v na4aloto s music requests i stana taka, 4e vsi4ki pory4vaha, a nikoi ne ka4va6e. A da se puskat otdelni temi za preporyki e nemislimo, foruma 6te se napylni s temi, iska6ti preporyki. Taka 4e trqbva da vidq da izmislq po-uda4en variant. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chochosan Posted November 11, 2003 Author Share Posted November 11, 2003 bafi, samo taka za elektronnata muzika shte stanem tuka konsultanti da obrazovame malko horata otnosno suvremenata elektronna muzika koqto se slusha po sveta, tuka se e zagnezdila edna goa i edin minimal ot 10 godini i horata s pravo veche imat losha naglasa kum elektronnata muzika sudejki po tqh, v angliq, nordi countries i usa daje veche nikoi ne gi slusha tezi stilove, evoljuciqta trugna ot CREAM - edna diskoteka v angliq v koqto mixvat naj izvestnite dj v sveta i po edna "sluchajnost" vsichki sa pod labela na Global Underground - Naj naj masoviq v momenta koito e naprimer paul oakenfold deto samo naposleduk predade leko fronta kato zapochna da mixira s nqkvi rapuri po razlichnite soundtraci na novite filmi..... no vseki namira za priqtno da se slusha house parchetata koito se puskat v Fashion naprimer, Ili Panet-a, ili Bacardi, i predi v simfoniqta, a te sa na sushtite dj... ... ej takiva mneniq bi mi se iskalo poveche da ima v tozi forum, kude moga da napisha tova Link to comment Share on other sites More sharing options...
chicatillo Posted November 11, 2003 Share Posted November 11, 2003 Ami napravo se zahva6taite . Vie si q iskahte taq tema, da ne vijdam mnenie za elektronna muzika, na koeto da ne e otgovoreno, 4e 6te vi durja lichno otgovorni:). Nqma da zatvarqm tazi tema, 4e ako imate pak nqkakvi oplakvaniq da post-vate tuk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chochosan Posted November 11, 2003 Author Share Posted November 11, 2003 az imam vse oshte samo edno i to e za papkata electronic hubavo reshenie beshe da se sloji electronnata muzika tam, sega kakto sa naredeni papkite po artist name nikoi nishto ne moje da nameri Link to comment Share on other sites More sharing options...
bafi Posted November 11, 2003 Share Posted November 11, 2003 ami moje da se napravi obshat electronic i vatre pod-dirs' \house, \chillout, \ambient, \techno, etc. @chicatillo - btw az prez 99% ot vremeto, koeto prekarvam pred pc-to se zanimacam s house music (d/l, search...), taka, 4e sum gotov da pomagam i informiram s novi i interesni neshta ot sveta na electonnata muzika. Samo ne me tarsete za trance, goa i dr. podobni - hi4 me niama Naistina modernata house muzika nosi loshiq image ot na4aloto na elekronnite zvuci v BG, za sajalenie, kogato tazi valna navleze osnovno s hard techno i trance/goa. A modernata house muzika niama nishto obshto s tvardite i razbivashti saznanieto cikli. ami...da zapo4vame togava..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MPABKATA_Z Posted November 11, 2003 Share Posted November 11, 2003 Винаги съм се чудил защо глупавите теми се ЗАТВАРЯТ, а не се ИЗТРИВАТ!?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chicatillo Posted November 11, 2003 Share Posted November 11, 2003 Za da ne gi otvorqt sy6tite temi sled 2 sedmici drugi zaveqni user-i. I za da ne se zadavat edni i sy6ti vuprosi i da ne ni bombardirat s PM-i, pitaiki ni kyde im e otishla temata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted November 11, 2003 Share Posted November 11, 2003 druga vuzmojnost e da se pinne edna tema vutre v mp3s i tam da se puskat takiva preporuki ili momenti na dushevni orgazmi ot sorta na " q vijte kakva muzika ima tuk" Това беше целта на темата и в крайна сметка се направи топик за предложения.Не виждам смисъл да се продлжават коментарите тук и пак да се засягат въпроси,дъфкани сумати пъти от сорта на закво затваряте тва ,а не триете онова бла бла дрън дрън... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chicatillo Posted November 11, 2003 Share Posted November 11, 2003 Prav si, temata se iz4erpa. Closing! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.