Jump to content
BulForum.com

Черен флай (бомбер)

tracker

Recommended Posts

Къде в Пловдив може да се намери нов и ако може на каква цена?

/offtopic

какво по дяволите е това ако може да ни разясниш ?

Яке :)

Точно така, като това на пилотите на самолети в USA (всеки е гледал американски филми :). Отвън са черни, сини, зелени, отвътре предимно оранжеви може и да са двулицеви. Също така се носят често от скинари (не за тази цел ми трябва :D). По-подробно за сега не се сещам. Чиста проба китайска стока трябва да са, та някой ако е ходил скоро на Илиенци в търговския комплекс на Брезовска и е виждал да свирка :punk .

oniq den kat xodix do kat mi se naloji da 4akam i minax prez ruskiq da vida kvo ima i tam na 1-2 mesta ima6e takiva qketa

Утре съм решил да пришпора да руския да ги видя. 10х за потвърждението!

Един колега има едно подобно на DIAMOND IND. тва са бг якета има ги на малката главна ако не се лъжа. Поне фирмата де, а за такова яке може да се разходиш да провериш ;)

Един колега има едно подобно на DIAMOND IND. тва са бг якета има ги на малката главна ако не се лъжа. Поне фирмата де, а за такова яке може да се разходиш да провериш ;)

Къде по-точно на самата малка главна или в някоя уличка, говорим за нови якета нали. Бтв тая събота ходих до руския пазар - няма и помен от това което търся има някави измислени шарени якета дето само по форма приличат на флай ама само толкоз, не е това което търся толкова отдавна.

Къде по-точно на самата малка главна или в някоя уличка, говорим за нови якета нали. Бтв тая събота ходих до руския пазар - няма и помен от това което търся има някави измислени шарени якета дето само по форма приличат на флай ама само толкоз, не е това което търся толкова отдавна.

На самата малка главна, мисля че беше по надолу от халите, ако не ме лъже паметта. Но ако оглеждаш там магазинчетата, няма начин да го пропуснеш. Продават се маратонки, якета, анцузи, и т.н. :) Ама тва яке не е ли малко зимно, то надали ще има още от тях, но ако имаш път на там мини да видиш ;)

На самата малка главна, мисля че беше по надолу от халите, ако не ме лъже паметта. Но ако оглеждаш там магазинчетата, няма начин да го пропуснеш. Продават се маратонки, якета, анцузи, и т.н. :) Ама тва яке не е ли малко зимно, то надали ще има още от тях, но ако имаш път на там мини да видиш ;)

По-скоро е за пролет/есен. Не става за зимата освен ако отдолу нямаш 5 фанели или ако не издържаш доста на студ :punk

Хора няма нито на руския пазар, нито в Диамонд, в музикалния все още не съм ходил, но мисля че и там няма да има. Ето линкове със снимки на точно това което търся в трите цвята, които се предлага - Син, Зелен, Черен. Мен ме интересува само черно!

Още снимки на черното - Цък, Цък, Цък

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...