Jump to content
BulForum.com

VIVA стартира абонаментните планове за частни лица!!!

johan

Recommended Posts

Баща ми бачка в БТК и от там са му дали три карти на абонаментен план на вивател с преференциални цени. Никъде не пише, колко струва минутата към другите оператори. Случайно някой да знае нещо за тези карти от БТК, какви са тарифите?

Баща ми бачка в БТК и от там са му дали три карти на абонаментен план на вивател с преференциални цени. Никъде не пише, колко струва минутата към другите оператори. Случайно някой да знае нещо за тези карти от БТК, какви са тарифите?

Цените който са написани в първия пост са и цените в сайта на Вивател.Следователно към други оператори ще е 39 или 36 стотинки без ДДС .

Цените който са написани в първия пост са и цените в сайта на Вивател.Следователно към други оператори ще е 39 или 36 стотинки без ДДС .

Според мен не си заслужава.Цените са скъпи... ,незнам за вас ,но аз предпочитам да си остана на мтел ,засега.

Значи питам със сигурност някой, който знае. Не е следователно, щото месечната такса е 3.60 лв. 300 безплатни минути между трите карти и 11 ст. на мин към всички оператори или нещо такова. За тва питам да знам със сигурност дали е така, щото баща ми може да е разбрал нещо погрешно. Все пак бях писал преференциални цени.

Mast3rX ако тази оферта не ти харесва, незнам кво тогава може да искаш. Но това са само за служители не БТК :P

Бяха 12 на Глобул, но сега са 2 :)

Доколкото си спомням, в началото на миналата година, когато минавахме на ГлоБул, изискването беше 21 телефона... Променили са го ;)

Към таксата си от 12лв. на месец, която предлага пакет от 20 включени минути към всички оператори, доплащам и 5 лв. допълнително за напълно безплатни и неограничени разговори в групата... Ако тия 5 лв. ги нямаше, щях да давам по 10ст. на разговор (не на минута, ами на разговор) с групата... ;)

Значи питам със сигурност някой, който знае. Не е следователно, щото месечната такса е 3.60 лв. 300 безплатни минути между трите карти и 11 ст. на мин към всички оператори или нещо такова. За тва питам да знам със сигурност дали е така, щото баща ми може да е разбрал нещо погрешно. Все пак бях писал преференциални цени.

300-тата минути са към вивател и бтк а не само между трите карти.

Да беше го написал това по от рано аз немога да гадая :) Иначе наистина в сайта на Вивател не пише нищо по този въпрос и най-дборото решение е да се пита в някой център на Вивател. :)

Да беше го написал това по от рано аз немога да гадая :) Иначе наистина в сайта на Вивател не пише нищо по този въпрос и най-дборото решение е да се пита в някой център на Вивател. :)

А защо просто не се обадите на 123? Питайте операторите - засега са много любезни и гледат да свършат работа.

@diabolik ето отговора на въпроса ти :)

всички служители на БТК и Вивател имат право на 3 сим карти при следните условия:

3 лв. такса

300 безплатни минути към Вива и БТК

32 ст/мин към другите оператори....

Слагам го темата за това ако някой го интересува да знае :)

Много съм доволен аз от VivaTel.Говора с баща ми, с дядо ми и баба ми за без пари.Имам си 50 безплатни минути към Btk and VivaTel и таксата ми е 12 кинта :)

Много съм доволен аз от VivaTel.Говора с баща ми, с дядо ми и баба ми за без пари.Имам си 50 безплатни минути към Btk and VivaTel и таксата ми е 12 кинта :)

Как така с трима говориш безплатно? Тва да не е бизнес план? Как става тоя номер? :blink:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...