dimitar87 Posted March 26, 2006 Share Posted March 26, 2006 nqkoi moje li da mi dade informaciq kak da si naviq transformator za nisko4estoten usilvatel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Murder Posted March 27, 2006 Share Posted March 27, 2006 nqkoi moje li da mi dade informaciq kak da si naviq transformator za nisko4estoten usilvatel Най добре си вземи тороидален трансформатор.Виж прочети ТУК Link to comment Share on other sites More sharing options...
Getzata Posted March 27, 2006 Share Posted March 27, 2006 Пичага за къкъв усилвател ти трябва , мощност , захранващо напрежение на усилвателя , от 220волта или 12волта искаш да го захранваш и т.н. Поясни малко каво ти трябва Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitar87 Posted March 29, 2006 Author Share Posted March 29, 2006 Пичага за къкъв усилвател ти трябва , мощност , захранващо напрежение на усилвателя , от 220волта или 12волта искаш да го захранваш и т.н. Поясни малко каво ти трябва za usilvatel za kola Link to comment Share on other sites More sharing options...
Getzata Posted March 30, 2006 Share Posted March 30, 2006 Емм значи ти трябва да си направиш импулсно захранване което да прави от 12в. на +45в и още едно което да прави от 12в на -45в. Ако имаш интерес ще ти дам схеми на тези импулсни , държат 400вата реални , но ако не си се занимавал досега не се захващай , щото схемите са с сигурност по-сложни от самия усилвател , а и ще ти излезат по скъпо от него. Настройките са сложни както и навиването импулсните трафове и дросели , така че по добре дай 150лв и си купи готов усилвател за кола. А ако имаш мерак да правиш - аз съм насреща Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.