rolerboll Posted March 26, 2006 Share Posted March 26, 2006 На мен емулето ми свала макс. 15 кб/с...ако знаете някои саит дето е описано кво да наглася за да върви по бързо...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted March 26, 2006 Share Posted March 26, 2006 В какъв период от време го наблюдаваш, че сваля с 15к? Колко файла едновременно най-много си свалял? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rolerboll Posted March 26, 2006 Author Share Posted March 26, 2006 Ами наи много съм свалял 5 филма маи...ина4е свалям по 2-3 филма наведнъж...Ако тегля само едно не6то по бързо 6те тегли нали..?Е ми рядко става на 15 кб Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted March 26, 2006 Share Posted March 26, 2006 Мисълта ми беше, че скоростта ти е на практика директно зависима от това, от колко човека теглиш. И следователно, колкото повече файлове сваляш едновременно, толкова по-голяма скорост, защото имаш шанс едновременно да се отпушат повече места при повече хора. Ако сваляш само 2-3 файла, не е чудно, че стигаш само до 15к, дори и 15 да са, не е зле. Просто е бавничко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rolerboll Posted March 26, 2006 Author Share Posted March 26, 2006 Да де ама аз питам за някви настроики Link to comment Share on other sites More sharing options...
dX Posted March 26, 2006 Share Posted March 26, 2006 Няма такива настроики.. пиши и в официалния форум, за да ти се посмеят и в него :-D Не бъди егоист! Не разсмиивай само нас Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlitHead Posted March 26, 2006 Share Posted March 26, 2006 share-ни колкото можеш повече файлове, включи си Kad нетуорка, пробвай различни портове. това е общо взето моята скорост на Д+ тарифа e достигала 50 - 60к Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted March 26, 2006 Share Posted March 26, 2006 на мен ми е стигало 30-35 к, не съм правил никви настройки Link to comment Share on other sites More sharing options...
rolerboll Posted March 26, 2006 Author Share Posted March 26, 2006 Сяя 6те видим кво 6те стане.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted March 26, 2006 Share Posted March 26, 2006 е с 15к теглиш общо или всеки файл с по 15к..? щото ако теглиш 3 филм-а и всек исе сваля с 15к нали знаеш че тогава сваляш с общо 45 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavel Posted March 26, 2006 Share Posted March 26, 2006 ас пак пове4е от 3кБ не сам видял от една година в тва емуле, пак от другите саитове свалям с 250 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted March 27, 2006 Share Posted March 27, 2006 ми 15к са си направо късмет. направо като ги достигна се чуствам шампион Link to comment Share on other sites More sharing options...
rolerboll Posted March 27, 2006 Author Share Posted March 27, 2006 Вчера свалях 3 филма с по 9 , 9 и 3 кб....ихаа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted March 30, 2006 Share Posted March 30, 2006 Въпроса е доста сложен.Не случайно го наричат "муле/магаре" - когато иска работи,когато се заинати спира. Общо взето обаче има един важен принцип - то работи по правилото "сваляй,но и споделяй".С други думи ако поставите скоростта на ъплоуд на нула, възможно е да не можете дълго време да свалите нищо.Ако поставите тази скоростт на 1, ще сваляте приблизително със скорост 4,тоест колкото по-висока е скоростта, която сте задали за другите да свалят от Вас, толкова повече се повишава и възможността да сваляге с по-висока скорост. --Има много "тънки " настройки.Аз ползвам /при тарифа "Достъпна +"/ следните настройки (За eMule Plus v.1.2) : ==> В Раздел Connection : >Download = 100 kb/s <>Limits = 100 kb/s >Upload = 24 kb/s <>Limits = 24 kb/s >Quiene Size = 3000 >Max. Connection = 500 /до 1000/ - опитно се определя --Също така сменяйте портовете (Clientports==>TCP & UDP), ако не иска да сваля. --Освен това програмата работи добре само когато е единственият доунлоудър.Ако е включена друга програма /например сваляте торенти/, то тогава скоростта рязко намалява или известно време нищо не се сваля. --И още - колкото по-дълго време е включена програмата, толкова по-голяма е вероятността да захочнете да сваляте с по-висока скорост. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightLife Posted March 30, 2006 Share Posted March 30, 2006 Откакто Евроком оправиха международният (не помня вече преди колко месеца с eDonkey си стигам download с 100+ при повече от 255 Availability (често и с по-малко) (на Д+ тарифа). ED2K мрежата си има много тънкости, но ти препоръчвам да почетеш малко в форума на edonkey . Отговорите на всичките ти въпроси са там. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rolerboll Posted March 31, 2006 Author Share Posted March 31, 2006 Емуле и Едонкеи не е ли от едни и съ6ти създатели... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightLife Posted March 31, 2006 Share Posted March 31, 2006 Емуле и Едонкеи не е ли от едни и съ6ти създатели... Недей бъркай 2-те програми.. единственото общо м/у тях е мрежата ED2K Link to comment Share on other sites More sharing options...
rolerboll Posted March 31, 2006 Author Share Posted March 31, 2006 аа добре.. Малко избън темата: Незнам как стана но които е на Д+ 6те сваля с 150(аз свалях с над 150 макс. 160) дано да си останат така Link to comment Share on other sites More sharing options...
rolerboll Posted April 1, 2006 Author Share Posted April 1, 2006 А как да share-vam и unshare-vam фаилове и коя е share директорията ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightLife Posted April 1, 2006 Share Posted April 1, 2006 А как да share-vam и unshare-vam фаилове и коя е share директорията ? Що за вапроси задаваш бе човек.. Всяка подобна п2п програмна си има или отпред един голям бутон Share или някаде по менютата поразгледай 1 минута повече.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky13 Posted April 1, 2006 Share Posted April 1, 2006 аве денис,баси леймъра...разбъзикал си му настройките и сега тегли дори по-бавно. за какво ми трябваше да ти го инсталирам тва муле.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rolerboll Posted April 2, 2006 Author Share Posted April 2, 2006 Ни6то не съм базикал,в4ера ми тегле6е с 28 кб Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky13 Posted April 2, 2006 Share Posted April 2, 2006 Ни6то не съм базикал,в4ера ми тегле6е с 28 кб доволоно!! ако ти се бъзика,инсталирай си : http://emuleplus.info/ и го бъзикай на воля! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted April 12, 2006 Share Posted April 12, 2006 Ето как може да работи добичето, стандартно муле, без модове и версии, на Достъпна, 18 лева. Единственото условие за лесно постигане и постоянно поддържане на тия скорости е да има повечко файлове наредени за сваляне. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BelfordRoxo Posted May 11, 2006 Share Posted May 11, 2006 Преди няколко дена ъплоудвах с мулето с 120к, даунлоуда ми варираше, защото не винаги имаше какво да свалям. Сега 3-4 дена нито ъплоуд, нито даунлоуд. 0/0. Какво се е променило? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.