Jump to content
BulForum.com

Най добрата интернет тарифа в Пловдив

duhh

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 139
  • Created
  • Last Reply

ГГбит с две ръце, преди година бях на Евроком доволен си бях получавах това за което си плащах по договора. Сега съм на ГГбит и също получавам това за което си плащам, досега проблеми не съм имал, скоростите са ги написали в горните два поста. Само да кажа, че често дърпам от Арената и скоростите са като към локалния в повечето случаи. Международния е както са написали 25-30КБ/с достатъчен ми е. Е за 18лв. какво повече да искам. Само жеднъж се е случвало да нямам нет за няколко часа, но тогава имаше някаква авария в квартала, тока спира няколко пъти и така.......

аз в момента съм на ггбит на наи-ниската..засега съм г/д доволен с малки проблеми..смисъл някои път често спират нета пак и един път като се обафих ми казаха,че някои им режел кабелите :D

• 5 months later...

Чакам с нетъпрение Nexcom да си пуснат интернета. Тъй като имам IP телефон към тях, бяха много любезни да ми обяснят, че услугата ще стартира най-късно първата седмица на февруари. По техни очаквания цените ще са като на БТК, само че скоростите ще са двойни. Ако това е вярно, най-после ще намеря решение на проблема как да се отърва от евроком :) И от телевизията им ще се откажа, без това и тя е зле. Обещаха да ми се обадят веднага след като имат конкретни офети, другата седмица някъде.

Интересува ме дали при БТК има значение дали ще дърпам от китайски, български или някакъв друг сайт. Смисъл дали скоростите им са еднакви от всякъде. Интересувам се за тарифата от 38 лв - http://www.btc.bg/bg/business_article.php?cat=40&id=940

Интернета ще се използва предимно за гледане на мачове онлайн, сваляне на филми от чужди тракери и т.н. :)

Всякакво инфо е добре дошло, че вече не издържам на тоя Евроком :pirate

emi da to go kazaha horata ggbit e za hora za koito nai-vajnoto e da ne "lagqt" v servera na headoff... pravete si izvodite za koi e i za koi ne e

ps. robin 4akame da kaje6 kvo e stanalo s toq net

Ти си бил много голям бе... :ghost ако искаш цитирай пост от 2005-та . :wacko:

И за мен това е едно от важните неща защото прекарвам 1/10 от времето си на компа играейки Стар Крафт. Но щом си обобщил ,че "ГГбит за тези които играят Хеадофф , Евроком за останалите " значи е така... направо къртиш ве ,ей :wacko:

Определено беше добър нета до преди седмица... Сега често оставам само с локали.

След тия мизерии последната седмица ще изчакам до края на другия месец ( защото съм платил за два месеца) и ако продължават в същия дух ще сменя доставчика. Лошото е ,че няма къде другаде . В Плд всичките са 1 дол дренки :(

хммм аз да запитам що на гига бит тая тарифа дето е 18 от януари вече е 20 че не разбрах оная в офиса ко ми каза.

Ми увеличиха скоростите и точно седмица след това всичко се срина :angry1 Явно нямат подходящата база за да поддържат новите бързи скорости. Много се нервя . По-добре със старите скорости и нета да бачка , не да плащам с 2 кинта отгоре и нета да е супер зле .

Аз пък се обадих и до 10дни трябва да дойдат да ми пуснат друг нет. Писна ми вече иначе щях да чакам още 1-2 месеца, но сега съм много доволен, че скоро ще "напускам" :).

100-120:100 външен

300:100 български (1мб/с:100 през вечерта)

1мб/с+ локален.

35лв.

Интересува ме дали при БТК има значение дали ще дърпам от китайски, български или някакъв друг сайт. Смисъл дали скоростите им са еднакви от всякъде. Интересувам се за тарифата от 38 лв - http://www.btc.bg/bg/business_article.php?cat=40&id=940

Интернета ще се използва предимно за гледане на мачове онлайн, сваляне на филми от чужди тракери и т.н. :)

Всякакво инфо е добре дошло, че вече не издържам на тоя Евроком :pirate

Няма значение, теоритично. Но в същност има значение дали е китайски, американски или румънски, защото различните канали са с различна натовареност.

В офиса сме с такъв и малко дразни като спира за по 1 минута, но незнам дали не е от разпределянето на интернета. Също така нямаш статично IP. Всеки рестарт на модема означава ново IP. Това може да е проблем при торент тракерите. Също така, както е известно, няма локални сървъри, които по никакъв начин не могат да бъдат заменени от торенти. Особено ако търсиш филм отпреди 6-7-10 години.

А и доколкото съм чувал от потребители на БТК май ъплоуда е много зле което пак е голям минус за торентите

Но за това не мога да съм 100% сигурен

Няма значение, теоритично. Но в същност има значение дали е китайски, американски или румънски, защото различните канали са с различна натовареност.

В офиса сме с такъв и малко дразни като спира за по 1 минута, но незнам дали не е от разпределянето на интернета. Също така нямаш статично IP. Всеки рестарт на модема означава ново IP. Това може да е проблем при торент тракерите. Също така, както е известно, няма локални сървъри, които по никакъв начин не могат да бъдат заменени от торенти. Особено ако търсиш филм отпреди 6-7-10 години.

за торентите няма значение IPто

А и доколкото съм чувал от потребители на БТК май ъплоуда е много зле което пак е голям минус за торентите

Но за това не мога да съм 100% сигурен

ъплоада е 32, но ако го оставиш на макс модема бъгва до няколко минути и нета спира

за торентите няма значение IPто

Ами то може и да няма, но някой тракери следят за IP. Така се предпазват от няколко потребители използващи един акаунт.

Няколко потребители, ползващи един акаунт ЕДНОВРЕМЕННО. Тъй като не го ползваш едновременно можеш да си влизаш от където искаш и от колкото искаш ИПта по различно време

Аз пък се обадих и до 10дни трябва да дойдат да ми пуснат друг нет. Писна ми вече иначе щях да чакам още 1-2 месеца, но сега съм много доволен, че скоро ще "напускам" :).

100-120:100 външен

300:100 български (1мб/с:100 през вечерта)

1мб/с+ локален.

35лв.

Как се казва доставчика?

само ще ви кажа щото бях на visio ...може да предлагат супер яки скорости,

ама ти тия скорости няма да гивидиш... около 1/3 от месеца net нямаш нито локален нито къвто и да е ... така че visio sux.Трасетата им се преебават поне 1 път ва месеца и проблема се оправя в срок от 5 до 28 дни (не преувеличавам)

Случвало ми се е от предплатен мисец да имам нет само 4 дни. след то месец минах на ЕК :P

Така че ако искате СУПРЕбърз нет от време на време go to visio, ако искате як нет 24/7 седи си на ЕК :P your choice

Чудя се дали хората от ЕС и САЩ избират на кой боклукчав нет доставчик да идат или те нямат проблеми като нашите. Май само нас ни ебават така

модемите на бтк не бъгват от максималния ъплоад, а от конекциите, коиото правите. имат някви ограничения тея модемчета :angry: воокс е прав, че много зависи от сервера от който теглиш, но в общи линии си държи максимална скорост ;)

модемите на бтк не бъгват от максималния ъплоад, а от конекциите, коиото правите. имат някви ограничения тея модемчета :angry: воокс е прав, че много зависи от сервера от който теглиш, но в общи линии си държи максимална скорост ;)

тогава що като намалиш uploada на 22 и не бъгва

Чудя се дали хората от ЕС и САЩ избират на кой боклукчав нет доставчик да идат или те нямат проблеми като нашите. Май само нас ни ебават така

Сигурноп и там имат проблеми с нета понякога,но едва ли качестовото на услугата е като при нас.

Сигурноп и там имат проблеми с нета понякога,но едва ли качестовото на услугата е като при нас.

за 5 месеца имах проблеми с нета преди 1 седмица за около 10 минути - нета прекъсваше през този период. Иначе преди месец някъде имаше някъв супер силен вятър около 150 км/ч и нета не мръдна. На Comcast съм

за 5 месеца имах проблеми с нета преди 1 седмица за около 10 минути - нета прекъсваше през този период. Иначе преди месец някъде имаше някъв супер силен вятър около 150 км/ч и нета не мръдна. На Comcast съм

150км/ч ? :ohmy: :ohmy: :wtf: :ohmy:

150км/ч ? :ohmy: :ohmy: :wtf: :ohmy:

Ми скоростта на вятъра по принцип се измерва в км. в час или метри в секунда... ;) :D Какво "WTF" Ти в килобайти в секунда ли очакваше да напише :lol: :punk :lol: :punk

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...