JENIFUR Posted March 24, 2006 Share Posted March 24, 2006 Nqkoi znae li kak se raboti s DVD-lab pro? Interesuva me konkretno kak se raboti s AC3. Iskam da napravq dvd film s AC3 zvuk, no prosto ne znaq kak se raboti s vyprosnata opciq ot programata. Nadqvam se nqkoi da moje da pomogne Link to comment Share on other sites More sharing options...
zynth Posted March 24, 2006 Share Posted March 24, 2006 е той звука ако е мп3 моно и гъза да си съдереш ac3 няма да стане,в смисъл,че станеама само като разширение Link to comment Share on other sites More sharing options...
JENIFUR Posted March 24, 2006 Author Share Posted March 24, 2006 Mi samiq AVI film e s AC3, a na men mi trqbva kato sym go konvertirala i e na DVD da vkaram pak AC3 samo che ne znam kak stava s DVD-lab pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted March 24, 2006 Share Posted March 24, 2006 ... до стъпка 7 (вкл) .... ако източника ти е mp3(wave) просто няма смисъл да го правиш ac3. не че не може, но ще е двуканален Link to comment Share on other sites More sharing options...
JENIFUR Posted March 24, 2006 Author Share Posted March 24, 2006 s tova probvah, no uvi ne stana i neznam zashto. Interesuva me s DVD-lab pro nqkoi probval li e? I ako e Da da kaje kak stava. Blagodarq vse pak Link to comment Share on other sites More sharing options...
FIXXXER Posted March 25, 2006 Share Posted March 25, 2006 Ето ти един сайт,който може да ти помогне. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted March 25, 2006 Share Posted March 25, 2006 s tova probvah, no uvi ne stana i neznam zashto. Interesuva me s DVD-lab pro nqkoi probval li e? I ako e Da da kaje kak stava. Blagodarq vse pak с dvd-lab pro не става. тя само "съединява"(не само) източниците - видео+аудио, за да се получи dvd-video. за да приложиш 5-каналния звук, ти първо трябва да го "извлечеш", а това, поне според мен, става най-добре с virtualdub Link to comment Share on other sites More sharing options...
JENIFUR Posted March 25, 2006 Author Share Posted March 25, 2006 dobre da predpolojim che go napravq s virtualdub , kak da vkaram veche gotoviq zvuk vyv filma? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.